#1866042012-06-06 23:58:01 Válasz a #186602. hsz-ra
Jól van, jól van!
Én nem mondtam, hogy nincs igazad, én csak azt mondtam, hogy Toloban igyekeztek a munkával. Nem nézték az órát sem, hogy elfoglalhatod-e a szállást.
Anno Korfun jó pár órát vártunk a kompra, mert hamar érkeztünk. Utána még a szállásra is vártunk, jó sokat, és a miénk volt utolsó szoba.
Zantén lekéstük a kompot, arra vártunk 2 és fél órát, viszont a szállás már várt minket.
Ez a dolog változó, és bármi benne lehet a pakliban. Zantén a szomszédainkért hajnali 3-kor jöttek, és mentek a reptérre. Az sem jobb semmivel.
Igen igen.. Neked még kicsit messzebb van.. 84 nap múlva már úton leszel kifelé.. Én 22 nap múlva.. De azért kb 26 óra utazás után jól esik egy kis zuhi, pihi pl..
Sajnos nem csak Ti tapasztaltátok a kedves fogadtatást.. Lehet részben ez miatt sem igazan tetszett a sziget sem.. Nem igazan voltam Tőle elájulva.. Nem hiszem, hogy mostanában meglátogatom Zakyt..
De Kefalónia tuti szebb és Marcsi is kitörő lelkesedéssel fogad majd.. No meg Ő minden programra elkísér.. Tavaly ez nem így volt..
Megváltozott a GrandTours weboldala láttátok már? Én most akartam nézegetni a fakultatív programokat, de az még sajna nincs feltöltve! Gondolom órák kérdése.....na nem baj majd fenn lesz!
Jo Nektek Isti! Mar csak 22 nap:)
Mi meg varhatunk boven. Habar most jelenleg meg szallas nelkul nem is erzem ugy, hogy ez baj lenne.
Nem tudjatok Marcsi merre van? 2 napja irtam neki levelet, de nem jott valasz, irtam a Grand Toursnak is emailt es onnan sem jon valasz.
Az este mar elkeseredesunkben felkerestunk meg par utazasi irodat, hatha tudnak segiteni szallas ugyben nekunk. Hotelbe nem szeretnenk menni.
Teny es valo, hogy keson almodtuk meg ezt az utazast, de hat most engedtek el szabadsagra.
Szoval megy a drukk ezerrel, mert nagyon mennenk mar mi is
#1866192012-06-07 09:18:01 Válasz a #186616. hsz-ra
Szia Malika!
Nyugi, Marcsi biztos válaszolni fog, mihelyst lesz egy szabad perce. Ha megnézed a Grand online foglalási oldalát, akkor látni fogod, hogy van még hely, júliusra.
#1866232012-06-07 10:26:16 Válasz a #186619. hsz-ra
Szia Melus,
Kosz, hogy felnyitottad a szemem, mert eszembe nem jutott volna online foglalni szallast Megneztem, beszeltem veluk telefonon, es van meg szabad hely.
Sajnos mi ket napot veszitunk igy, mert a turnusok 7-14 es 14-21 kozott vannak, mi pedig 8-an erkeznenk es 20-an eljonnenk.
A boseg zavaraba kozrejatszik az is, hogy melyik apartmant valasszuk? Valo es igaz, hogy olvastam vissza a forumon, de apartmannal kapcsolatban nem talaltam infokat. Kerdeztem az irodat, hogy van e parkolo, de mindenhol csak a haz elott van az utcan, tehat ez nem lehet dontesi pont:)
Most megkerdem 100x-ra is, hogy miben kulonboznek ezek az apartmanok?
#1866272012-06-07 11:03:33 Válasz a #186623. hsz-ra
Először is Te tudod, hogy hányan mentek.
Ez alapján, már megtudod nézni a szabad szobákat.
A foglalási táblázat alatt van infó a szobákról, érdemes nézelődni benne.
Négyágyas nincs is, talán csak a Renieriben, de ebben nem vagyok biztos.
A Hermes a legtágasabb, ide foglalnak a legtöbben, és talán ez a legcsendesebb is. ( állítólag, én is csak hallottam )
Mi a Renireit választottuk, nekem ez jobban tetszik, barátságosabb, ( nekem)
de a mi időpontunkra egyébként sem volt már túl sok lehetőség.
Az Anna, a főúton van, de nem is biztos hogy van olyan lakás, ami nektek megfelelne. ( fő)
Nézd meg a választékot, és akkor zárjál ki belőle, néhányat.
Aztán már könnyebb lesz választani.
Tudna segíteni nekem valaki autóbérléssel kapcsolatban. Lassi vagy Argostoli környékén érdekelne minél olcsóbban:). Ha kinnt személyesen foglalok akkor is kérnek 600 EUR önnrészt? Mert ha itthonról foglalnék, akkor sajnos kérnek..
Mennyibe kerül a legkisebb autóbérlése 4-5 napra kb.
#1866362012-06-07 12:44:35 Válasz a #186633. hsz-ra
szia!
Én úgy tudom, hogy nem szoktak önrészt kérni, illetve benne kell lennie a bérlési papírban a full insurance - teljes biztosítással kifejeznek, ami azt jelenti, hogy nem kell önrészt fizetni.
#1866382012-06-07 12:55:34 Válasz a #186636. hsz-ra
Na és még hülyeséget is írok: pefanisnál is csökken az ár a napok függvényében
Mentségemre szolgáljon, nemrég változtatták meg, s még a régire emlékeztem.