Most hallottam, és nem tudom mennyire igaz, de állítólag az Apollon travel buszaival mindig fog valaki jönni a görög tulajdonosi oldalról, amíg a kinti helyzet nem túl stabil (választások, stb...), hogy probléma esetén azonnal tudjanak cselekedni.
Demmike!
Ha ez igaz, nagyon korrekt lépés lenne az iroda részéről.
Nagyon kellemes nayaralát és problémamentes utat kivánok! Érezd nagyon jól magad és utána számolj be a nyaralás élményeiről!
Most hallottam, és nem tudom mennyire igaz, de állítólag az Apollon travel buszaival mindig fog valaki jönni a görög tulajdonosi oldalról, amíg a kinti helyzet nem túl stabil (választások, stb...), hogy probléma esetén azonnal tudjanak cselekedni.
Az Apollon mindig is ferr játékos volt. Jó utat valamint kellemes nyaralást kívánok
#1870182012-06-11 09:12:25 Válasz a #186966. hsz-ra
tibor69! szerintünk a mariannánál vannak sokkal jobb apartmanok, pl a grand toursnak az uj apartmanja a papa jon szép de a corálnak állitolag olyan pici a zuhanyzoja hogy csak oldalrol lehet beférni mi ahogy már mondtam is az apollon travellal fogunk menni ezentul a dora apartmanba.A legkorrektebb utazási iroda kedvesek a soförök is.
A segítségeteket szeretném kérni. Online kötöttem utasbiztosítást az EUB-nál. Fizetve még nincs. Hol fogok én kapni erről valami fecnit amit magammal vihetek az útra? Köszönöm!
Igen pénteken repülök. De nem hiszem ide írhatok Tunéziáról. Amugy semmi utazás előtti izgalom nincs bennem.
Nekem sajnos van rossz élményem Tunéziáról, SOUSSE-ból pontosan. 2006.-ban kiraboltak bennünket legyetek körültekintőek. Fogadjátok meg az idegen vezető tanácsait. Az értékeiteket tegyétek a széfbe megéri az a kevéske pénz. Egyébként nagyon jó hely, ha tehetném mindentől függetlenül mennék újra. Jó utat és kellemes nyaralást.
A segítségeteket szeretném kérni. Online kötöttem utasbiztosítást az EUB-nál. Fizetve még nincs. Hol fogok én kapni erről valami fecnit amit magammal vihetek az útra? Köszönöm!
Szerintem majd e-mailen fogsz kapni egy visszaigazolást. De gondolom csak akkor ha már ki van fizetve.