#1878952012-06-18 10:39:13 Válasz a #187892. hsz-ra
Nikóca!
Én sem voltam még, de szerintem AI esetén, ha szóltok, akkor adnak az útra kaját. Legalábbis más országokban biztos. Hogy itt, hogy működik, azt nem tudom.
Lehet, hogy érdemes lenne, visszakeresned itt a fórumon, annak - névre nem emlékszem - az illetőnek a Porto Skalaról írt sorait, aki tavaly volt ott.
És eléggé dicsérte, az ellátást is. Ha írsz neki privit, biztos válaszol.
Sziasztok! Tudna nekem valaki szép Beachet ajánlani Skálától olyan 40-50 km.körzetben,amit motoros túrázással el lehet érni? Vagy bármit amit érdemes megnézni?
Szia Mickay!
Szerintem nagyon sok ilyen beach van Kefalonián. Ha bővebben számoltok, akkor még a Myrthos is beleshet, mert csak kicsivel több, mint 50 km, ha jól tudom.
Mivel nagy a választék, tudod, hogy van ez, kinek a pap...
Azt javaslom, hogy az interaktív térképet nézegesd, sorban rákkantinthatsz a beachek ikonjaira, és jobb oldalt találsz róluk infót, képeket. Így könnyebb lenne választani, azt hiszem.
Ha nem emlékeznél, akkor itt a link! https://www.kefaloniamap.gr/kefalonia/app2.asp
Sejtettem én,hogy titokban pomponos papucsokra irigykedsz...bár a képeiden eddig nem voltak ilyenek,csak olyan mindenféle biz-baz 1-2000 db exkluziv minőségben és témában,de ugye ez nem mindenkit érdekel...
azért vagyunk néhányan,akik szeretnék,ha "mindenféle marhaságokat" irkálnál ezentúl is itt!Ja,és mi a helyzet ezzel a bugyiszáritós-mindenséggel?Egészen kiváncsi lettem/majdnem annyira,mint a pomponos papucsra.../
#1879132012-06-18 14:06:22 Válasz a #187902. hsz-ra
Bocsánat, lehet én voltam félreérthető. Sajnos ez előfordul
Valójában arra lettem volna kíváncsi, mondjuk ha nem sietem el a kérdés feltevést, hogy van e olyan strand Kefalonian, ahol szikláról, vagy esetleg víz fölé belógó akármiről lehet a vízbe ugrálni? Zakyntoson volt, ezért gondoltam talán itt is lehet.
#1879142012-06-18 14:13:17 Válasz a #187913. hsz-ra
Szia Malika!
Én sem értettem a kérdést, de pont most akarnék mutatni valamit az érdeklődőknek. És mit találtam, pedig nem kerestem.
[/youtube]<object style="height: 390px; width: 640px"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/eEr9skcSOuk?version=3&feature=player_detailpage"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowScriptAccess" value="always"><embed src="https://www.youtube.com/v/eEr9skcSOuk?version=3&feature=player_detailpage" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="360"></object>
Jók a videok! Köszönjük ! És még egy jó hir , lejebb csuszott az Euro ára. Még egy kicsit mehet lejebb azt el is megyek venni. Holnap megyek befizetem az utazás másikfelét, mert még kifutok az idöböl.
Sziasztok Kefalóniára indulunk, azon belül Lassiban a White House apartmanban fogunk lakni. Járt már ott valaki közületek, ha igen írna pár sort milyen a tenger, a szél erős volt e stb.
Tavaly Kos szigeten nyaraltunk, ahol olyan erős volt a szél h nem is tudtunk a tengerben fürdeni. Sokfelé jártunk Görög o-n belül, nagy vonalakban tudjuk mire lehet számítani, szeretünk strandolni, kirándulni. Az egyszerű szállás hívei vagyunk.
Köszi előre is.
Köszönöm a javaslatokat, megkeresem, aki írt róla.
Nem mintha nagyon garasosak lennénk, de a kirándulásokat sem hagynánk ki, és ha már All I., akkor azt sem.