Ne is mondd, az elmúlt hetekben szinte minden hétvégén újranéztem a Tolon felvett videoinkat.
Mennyire imádtam a nagy strandon heverészni reggeltől estig!
Először kicsit messze volt - a Thetis apartmanban voltunk - aztán rájöttünk, hogy mehetünk mi oda kocsival is. Először láttam ott, hogyan fognak polipot, és hogyan öli meg szegényt...
Egy valamit bánok, hogy nem néztük meg a falu végén lévő kavicsos partú strandot, ott ahol valami várrom is van a dombtetőn. (na ezt jól elmagyaráztam ).
De legközelebb sort keritünk rá.
Annyira jól elmagyaráztad, hogy rögtön tudtam, az Assini várromról beszélsz .....és valóban nagyon szép. Voltunk ott most is, készültek képek is. Amikor tavaly október végén voltam Toloban naponta elsétáltam arra. Imádtam ott lenni.....csend volt, nyugalom, béke és napfény. Turista már csak elvétve akadt. Engem szó szerint eltévedt norvégnak gondoltak, valószínűleg a bőrszínemet nem vették figyelembe .
Érdekes, hogy kihagytam, hiszen rom-mániás vagyok (kaptam is már másik topicban a szóhasználatért, mármint hogy rom:)), s bár akkor ez nem ókori, de szép lehet.
Azon a strandon a szomszéd lakók még kagylókat is találtak, ők oda jártak búvárkodni.
Olvastam a feddést . Az én olvasatomban sem feltétlenül pejoratív a "rom".
Tudom, hogy Te most Thassos-ra fókuszálsz,de talán másoknak is hasznos lehet egy jó kis link a várromról:
Nagyon jó a link! Sajnos be kell hogy valljam, hogy nekünk is kimaradt valahogy. Pedig kismilliószor elmentünk mellette. Nem baj, járunk mi még arra, abban biztos vagyok
Hotim, persze, hogy hasznos, ha már nem láttam élőben.
És ráadásul a falak ókoriak.
A rom szó kinek mit jelent, én ott is leirtam, hogy teljesen pozitiv értelemben használom. És ezek valóban romok, mint ez a vár is. És felmentést kaptam a feddés alól.
Melusékhoz hasonlóan szinte minden nap elmentünk előtte, mondták is Ágiék, hogy nézzük meg, szép a viz alatti világ ott, lehet búvárkodni. Mi meg lusták voltunk ott lekanyarodni, pedig Nafplionba majdnem minden nap arra mentünk el.
Nem, nem én vagyok Olimpia apukája. Ezt üzenem az igazi apukájának is, mielőtt kapnék az arcomra tőle
De mi is sokat találkoztunk velük, egy hotelben laktunk és egy medencében fürödtünk.
Ők még ott maradtak egy hétre, azt hiszem ezen a héten jönnek haza.
Szia Hotim!
Ne aggódj eleinte én is küzdöttem.
Én a photoserver.ws oldalra szoktam feltenni, és onnan berakni ide.
Nem tudom Te mivel csinálod.
Ha kell bővebb segitség, akkor szólj, és leirom részletesebben.
A kepfeltöltes.hu-ról próbáltam/próbálom, mivel nem akartam beregisztrálni sehova sem. De a hellaszra való megosztás szempontjából ez lényegtelen, nem? Ha megszánsz, akkor előbb felkerülnek a képek . Köszönettel
Hotim, beregisztrálsz erre a photoserver oldara, belépsz, feltöltöd a képet (van ott ilyen hogy fájl kiválasztása, kikeresed a gépedről, és utána rányomsz az upload gombra).
Ha ez megvan, mutatja a képet, meg alatta megjelenik öt sor, ebből Neked majd a a direct link nevű sort kell idemásolnod.
Itt nyomsz egy img gombot (hozzászólásban a felső sorbvan van), majd beillesztet a direct linket, és utána megint egy img-t nyomsz.
A link és az img között ne legyen szóköz.
És akkor ez lesz.