Szia! Mi csak a Valtoson fürödtünk, mert a család nem szereti az olyan pici strandot. Gyönyörű , azt meg kell hagyni, de látványosabb és mozgalmasabb a Valtos, nekem a 16 -éves gyerekem a nyüzsit szereti és hát mi is. A napernyő ággyal van ahol 5 euro és van ahol 7 euro.
#1898752012-07-02 21:28:32 Válasz a #189825. hsz-ra
Szeretném egy kicsit megvédeni a Lichnos-t mivel szerintem az egyik legjobb strand.
A furcsa zöld szín szerintem csodálatos kristálytiszta víz fantasztikus hullámokkal.
Főleg a part végén a kis sziklánál volt nagyon jó ahogy emelkedett a két szikla között fölötted meg benyúlott szinte a felső szikla.
Arról, hogy milyen fantasztikus kaját ettünk az ottani étteremben korábban részletesen írtam, én nem úgy emléxem, hogy csak két bár lenne ott.
A lefelé vezető úton valóban nincs sok árnyék, de a kilátás fantasztikus ahogy minden kanyarnál többet látsz a gyönyörű színű öbölből.
Mi nem éreztük szükségességét napernyőnek, de hanyboy oldalán ír erről
"A Lichnos kavicsos part, kristálytiszta vízzel, legtöbbször hullámokkal! Van két taverna is a parton, és napágyak, napernyők. Mi utolsó nap 3 ágyat béreltünk 1 napernyővel 8 euróért, ebben benne volt egy kenu is, amit egész nap használhattunk. A párom ennek örült a legjobban."
Szia! A Dimitris a Vassótól azért jobb, mert hatalmas nagy szép a szoba és tágas a konyha rész egyszóval nagyobb és tágasabb. A Vassóban olyan kicsi volt a szobánk, hogy alig bírtunk megmozdulni, állítólag az előttünk lévők balhéztak is , és kaptak nagyobbat.
Legnagyobb sajnálatomra haza kellett jönnünk Pargáról
Én teljesen odavagyok. Amint magamhoz térek, írok beszámolót, és hozok képeket. (Kb 3000 db van....)
Repülő+hajó+busz kombót terveztünk be, de Igoumenitsában közölték velünk, hogy változott a menetrend , és megszüntették a hétvégi buszokat Parga-Igoumenitsa között....Hát, néztünk egy jó nagyot! Taxival mentünk, így sajna elmaradt a Vikos szurdok kirándulás.Deeee ezért majd vissza kell mennünk:)
Parga csodálatos.Nagyon-nagyon szuper volt, rengeteget túráztunk, gyalog átmentünk Lichnosra, Anthousába és az Ali pasa várba is elsétáltunk, Agia Elena kápolnához úgyszintén. Az egyik héten a Vavvas Villában voltunk, a kikötő felett, a másik héten a Valtos felett, az Ilios Villában.
Nekem tetszett az összes strand; de le tudnám törni a kezeit az összes szemetelőnek! Sajnos a várak környékén, az utak mentén, az erdőben is rengeteg a szemét, elkeserítő hogy milyenek az emberek...
Szúnyogirtás idén elmaradt, mint megtudtuk, a válság miatt. Én hiába fújtam be magam, csíptek még a 40 fokban is, a fejem egyszer fél golflabdára dagadt.
finomakat ettünk, nekem a 33-ban ízlett a legjobban a gyros.
A tippjeiteket követve voltunk a Sakisban, a Zorbasban is. Naggyon jó volt. A Sakisban pont akkor voltunk, amikor táncra perdültek a pincérek.
Utolsó nap kóstoltuk a fagyaszott joghurtot, bárcsak előbb tettük volna, mert jobb mint a fagyi:) Valahol a kikötő közelében.
Majd még írok, de kérdezzetek nyugodtan bármit.
Most nagyon hiányzik a lépcsőzés, meg a mászkálás.
Akik már haza jöttek azoktól kérdezném, hogy tényleg ilyen sok szúnyog van most idén odakint? Akkor érdemes lenne vinni bedughatós szúnyogriasztót a szobába+ spray-t is amivel este ha elmászkálunk befújhatjuk magunkat????