Larik,
tudtommal is csak ez a két iroda visz ki.
De előttem Zsuzsa belinkelte, valóban az apollonnak vannak buszos akciós útjai, amiben már a szállás is benne foglaltatik, július 13-i érkezéssel, nem tudom nézted-e már, egész jó áron van, igy az úttal együtt.
Kszifiasz a Márványparton nem voltatok?
aAliki nagyon tetszik nekem a képekről, azt látnom kell, és a Márványpartot is, valami fantasztikus lehet a kék viz a hófehér márványporral.
Szia Messinia.
Sajna a munkahelyi gépen egyszerüen meghülyül. Hatszor léptem be, mire sikerült. A márványparton elvileg nem voltam, csak azon a részen ahol a Viktoria nevü hajó kiköt. Talán Vathi öböl. Lehet, hogy ez is a márványpart része, de nem vagyok benne biztos. Valaki majd kijavit ha tévedek. A képet sem tudom feltenni, de nem adom fel, még próbálkozom.
Köszönöm a tippet, velük utaztunk volna, de ma azt mondták, hogy már nincs hely a buszon.
egyébként nem értem, hogy akkor miért nem veszik le a kínálatukból.
Na majd legközelebb.
Szép estét Nektek!
Ez Kis Márványpart, ahol a hajó kiköt az a Nagy Márványpart a kics szineiben szebb, a nagy nyugodtabb és kevésbé zsúfolt. Az egyiknél érdemes fényképezni, ha a tömegtöl tudsz, azután átmenni a nagyra búvárkodni ,fürdeni.
Zsuzsa, azt hittem, ez a Vathi, tehát a nagyobb.
Mindkettő szép.
A kicsire ezek szerint érdemesebb korán menni mikor még nincs tömeg. Bár engem annyira nem szokott zavarni a sokaság, elférek mellettük. A vizben meg úgyis van hely.