#1904502012-07-08 13:35:13 Válasz a #190449. hsz-ra
Szia,
Pont ezt néztük mi is, szóltam a páromnak nézze meg a GPS-t, mert azt Ő tudja kezelni
Ennyi előny van hogy kamionos, no meg az, hogy nekem nem kell vezetni
Mi mindig Röszkének mentünk és sose vártunk 20 percnél többet, kivéve amikor nappal jöttünk haza és a macedón szerb határon álltunk 2 órát.
Na akkor megfogadtuk, hogy soha többet.
Maradunk Hercegszántónál. Majd jelentkezem
#1904542012-07-08 13:46:03 Válasz a #190421. hsz-ra
Szia Napis!
Látom szerencsésen megérkeztetek. Sokat gondoltam Rátok a héten!
Várom majd az élménybeszámolót! Holnap megyek a táborba, de ha hazajöttem megkereslek.
Érdekes hogy görögországban 120 al lehet huzni a lakokocsit:P Máshol általában 80...Egy valamit viszont nem találok:Macedoniában mennyi a megengedett sebesség lakokocsival,nem tudja valaki?
#1904742012-07-08 17:04:54 Válasz a #190333. hsz-ra
Szia Zolee!
Mi tavaly váltottunk két tank benzin árát menetben a szerb-macedón határon, az átkelés után jobbra volt a váltó. Teljesen korrekt volt, kiírva az árfolyamok, géppel nyomtatott papírt adtak a váltásról, reggel nyolckor nyitva volt, idén is váltani fogunk ott dénárt.
Családommal július 16-án indulnánk Görögországba autóval,Keresünk valakit aki ebben az időpontban megy, Szalonikiig mehetnénk együtt. Mi délelőtt szeretnénk indulni.
Figyeltem egész nap a Röszkei híreket, ha minden igaz, akkor véget ért estére a torlódás.
Mi 30-án, az utolsó nagy csúcs utáni hétfő éjszaka fogunk menni.
Szerintetek lehet még ekkor is nagy forgalom Röszkén. Eddig 1-2 héttel később indultunk és csak visszafelé volt gond.
#1904982012-07-08 22:33:07 Válasz a #190474. hsz-ra
Civic78! Köszönöm az infót, nagyon hasznos valami ilyesmi infóra vártam!
kovimi77! Nem akarok senki utazásába beleszólni,de több barátom utazott már konvojban,egyszer. Te utaztál már így,akkor elnézést kérek,hogy ezt mondom,de szinte senkinek nincs jó élménye ezzel kapcsolatban.
Mindenkinek van egy ritmusa,szokásaik..... Nagyon kényelmetlen összehangolni a megállásokat. Konvojos utazásnál azt mondják, akiket ismerek,hogy még szoros baráti,családi konvojok esetén is megállóhelyeket szoktak megbeszélni és max. ott beszélgetnek stb.,mert máshogy nagyon fárasztó tud lenni a dolog.
zolee84!
Két nappal ezelőtt közvetlen a kérdésed alatt már válaszoltam neked.
kaliber írta:
Macedón dénárt (tavaly) a mac határt ahogy átléped 20 méterre balra az épületben tudsz váltani, kivan függesztve náluk az átváltási arány máshol én nem találtam hiv. váltóhelyet