Sziasztok!
Kefalóniába szeretnénk utazni, egyénileg, repülővel. Közvetlen járatot sajnos nem találtam. Zakyntosba van, és ezt szeretném tőletek megkérdezni, hogy onnan át lehet jutni komppal? Vagy még hogyan lehetne eljutni oda repülővel? nem szeretnénk átszállással, mivel gyerekkel utaznánk és neki bőven elég lenne egy repülőút+ komp. Köszönöm szépen előre is a válaszaitokat.
#1906372012-07-10 16:20:56 Válasz a #190634. hsz-ra
Szia Eszmam!
Olvass vissza picit, csak pár napra és megtalálod a kompra vonatkozó infókat! Melus is és Marcsi is írt ezzel kapcsolatban.
Van közvetlen repjárat is, a Travel Service üzemelteti, épp ezzel kapcsolatosan érdeklődtem én is az elmúlt másfél órában. De jegyek csak utazási irodán keresztül kaphatóak. Ma már biztos nem tudom felhívni őket, hogy megkérdezzem, szállás nélkül árulnak-e repjegyet és ha igen, mennyiért, mert sűrű a ma délutánom, de talán holnap sikerül időt szakítani erre és akkor megosztom Veled, amit megtudtam.
#1906472012-07-10 18:52:04 Válasz a #190567. hsz-ra
Szia Isti26!
Érdekelne egy pár dolog a fakultatív kirándulásokról!Pl. a Myrthos beach-i kiránduláson mennyi időt töltöttetek el a parton,volt rendesen idő fürdőzésre?
Az Ithakai kirándulással minket teljesen meggyőztél,arra tuti megyünk! Viszont érdekelne minket még a Fiskardói kirándulás is,az megéri?Szép,sok mindent lehet látni? Előre is köszi a tájékoztatót!
Mediterraneo, Kata már válaszolt. Még annyit kiegészítésül, hogy még enni-innivalót is felszolgáltak a járaton, benne volt az árban, mi erre nem is számítottunk, és odafelé jó pénzért megreggeliztünk a reptéren.
Mcdonalds nincs. De vanak nagyon jó tavernák, isteni finom ételekkel.
A repülőn még így voltak szabad helyek, hogy 4 utazási iroda is bérelte, és ahol mi laktunk szintén nagyon gyér volt a létszám, szerintem a szobáknak még a fele sem volt kiadva. Ami nekünk éppen jó volt, hogy nyugi volt, a tulajnak már nem biztos. a tavernája viszont minden este megtelt.
Ami még szembetűnő volt , hogy rengeteg a beülős hely, tavernák, bárok, szinte egymásba értek mindenhol, de túrista szerintem nem volt annyi, hogy ennyi meg tudjon ebből élni. Benzinkút is rengeteg volt a szigeten.
Nem a Mekibe akartam minden nap enni, mert itthon is max egy évben 2x eszek, de ettem már külföldön mekit és a magyarnál jobb az ize. Ezért gondoltam, ha van ettem volna valamit. Ezen nem kell csodálkozni. Sokan rajongtok a gyrosért, én tavaly Korfun kb 10 különböző helyen ettem, de amit itt kapok nálunk , azt még meg sem közelítette egyik sem. Sajna. Nem az én íz világom Görögország, olyan rossz ízű szalámit, felvágottat, sajtot nem ettem még soha, mint ott . Egy normális palacsintát nem tudtak csinálni. De a hely csodás !!!! , ezért megyünk, nem enni. De ugye enni meg muszáj. ( meg az asszony oda akar menni )
A repülőn még így voltak szabad helyek, hogy 4 utazási iroda is bérelte, és ahol mi laktunk szintén nagyon gyér volt a létszám, szerintem a szobáknak még a fele sem volt kiadva. Ami nekünk éppen jó volt, hogy nyugi volt, a tulajnak már nem biztos. a tavernája viszont minden este megtelt.
Ami még szembetűnő volt , hogy rengeteg a beülős hely, tavernák, bárok, szinte egymásba értek mindenhol, de túrista szerintem nem volt annyi, hogy ennyi meg tudjon ebből élni. Benzinkút is rengeteg volt a szigeten.
Köszi neked is, Zitas! Hát nem a kajáért mennénk, az már biztos
Már megnéztem pár helyen neten, hogy mik az árak, még az is olcsóbb, ha apartmannal együtt veszem meg a jegyet, mint Athénban átszállni. Aztán ha tetszik, ott lakunk, ha nem, keresünk valami jobbat.
Jól látom egyébként, hogy hajnalban megy??? Lehet, hogy a párom nem tudom erre rábeszélni...
Na, mára ennyi, de holnap megkeresem mind a 4 utazási irodát, aztán meglátjuk, ki ilyen árat mond. Gondoltam, hogy lesznek még üres helyek a repülőn, de szuper, hogy ezt megerősítetted.
Majd jelentkezem, ha vannak áraim, hátha mást is érdekel
Nagyon köszi a pékséges infókat. Itt szándékozunk reggelihez valókat venni, eddig még mindenhol finomságokat árultak, ahol jártunk.
Remélem fetás pita is lesz, mert már hiányom van!
Mondjatok nekem olyat helyet ahol biztosra mehetek a kefaloniai meat pie kipróbálására, mert isteni finomat adnak, és nem érhet csalódás!
Apropó, milyen húsból készül?