#1907382012-07-11 09:24:16 Válasz a #190710. hsz-ra
pmoncsi33!
A Minasban voltunk mi is, hétfőn jöttünk haza. Alaposan takarítanak, nagyon tiszta hely és emiatt vártunk kb. 1 órát, de addig is nézelődtünk vagy vásároltunk a kis boltban mellette. 10-kor már a szobában voltunk.
Olvassa valaki Pfloyd uti-blogját?
Minden reggel ezzel kezdek, és tetszik az írása, amellett, hogy sok infó is van benne.
Szépen gyarapodik, de még nem értünk a végére.
Itt az oldal, és ez bizony reklám a beszámolóhoz
A Travel Service gépei szerintem jók, arra a 1,5 órára teljesen kibírható. Nálunk is volt több üres hely a repülőn. Mi valamilyen húsos pitét kaptunk, de szerintem irtó rossz volt, meg reggel 5-kor ki tud enni??
A tavernákról, pékségekről nem tudok beszámolni, mert mi teljes ellátással voltunk.
#1907572012-07-11 12:05:41 Válasz a #190751. hsz-ra
Ananda!
És milyen amúgy a környék ott a Minas-nál
Aludni lehet éjjel, nem nagyon hangos? A strandok mennyire vannak közel? Vannak ilyen kis eldugott öblöcskék is:) ahol nincsenek sokan. este mennyire van élet, sétálgatni beülni ide oda. ?
#1907702012-07-11 14:00:17 Válasz a #190757. hsz-ra
Pmoncsi33!
Nagyon kellemes az apartman és a mi szobánk a 4-es volt. Ez emeleti és tengerre nézett+a szép kertre, amiben nagyon szép fák voltak. Pl citrom fa
Lassi nagyon kellemes hely, két csodás parttal is rendelkezik pár méterre az szállástól. Lehet sétálgatni esténként, de főként éttermek vannak, ahova ha beül az ember a naplementét nézheti. Nekünk a Butler Hause volt a kedvenc helyünk.
Nincs nagy éjszakai élet, inkább nyugodt és pihenős hely. Argostoliba kell menni esténként, ami 2km, ha nagyobb nyüzsgést és vásárlást akarsz.
Egyébként a sziget mesés és rengeteg szépsége van, amit feltétlenül jó megnézni.
Pl. Platia Amos, Myrtos, Petani, Assos, Fiscardo, Melissani barlang, Sami, Anti Samos, Xi, Valsamata a csodás monostorjával
#1907852012-07-11 15:26:14 Válasz a #190699. hsz-ra
Szia Isti26!
Köszönöm az infókat! Feljegyeztem őket!
Fiskardo-i kirándulást beterveztük csak kíváncsi voltam milyen a program és milyen véleménnyel vagy róla. Az a 2 óra szabadidő nem sok, úgyhogy megpróbáljuk jól kihasználni és minél több mindent megnézni.......és csak sétálni a házacskák között. Bár azért 1 gyrost megengedünk majd magunknak.
A szigettúrán a csónakázást és a cseppkőbarlangot meggondoljuk, mert már nem te vagy az első aki azt írja, hogy nem igazán éri meg! De ez is olyan dolog kinek mi tetszik, úgyhogy majd meglátjuk.
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet! Várom a képeidet!
Na és ha esetleg írsz majd beszámolót!
Szia Kopter!
Talán az utóbbi időben felszedtél egy-két kilót azért volt kényelmetlen az ülés
Szia Moncsi33!
Oda- és visszajövet is nem utaztuk ki a megjelölt időt, 20-25 perccel korábban landoltunk.
Nálunk odafelé sült debreceni volt, visszafelé paraszt-reggeli. Mire elfogyasztottuk, már meg is érkeztünk...szinte
A Boing 737-800-as gépek szerintem elég nagyok...táncolni nem lehet bennük, de a célnak megfelel
Mediterraneo!
Mit sikerült ma intézni repülőjegy ügyben?
Nálunk a fakultatívval az volt a baj, hogy nem volt meg a megfelelő létszám ami min. 10 fő, így például Ithakába nem indult a túra, angol csoporthoz lehetett csatlakozni.
Nikóca ! Ha hajnali 3-ra kint kell lenni a reptéren Az azt jelenti hogy 2 kor kelek. , akkor hidd el hogy 5 órakkor már vigan reggelizek.
Kata67 ! Az ülésbe belefértem, de hátradölni csak ugy tudtam, hogy a mellettem lévő faszi , kénytelen volt előredölni. Mivel csak 1 váll fért ott el. és váltottuk egymást 20 percenként. De 1.5 órát igy kibirok.
Kata62 ! Amint hazaértem tájékoztatlak.
Remélem azért nálunk a takaritást rendessen megcsinálják. Igaz, nem nagyon szeretem, ha bemászkálnak a szobába.
Nálunk odafelé sült debreceni volt, visszafelé paraszt-reggeli. Mire elfogyasztottuk, már meg is érkeztünk...szinte
A kaja teljesen kívül van az érdeklődési körömön. A sült debrecenit felőlem akár meg is tarthatják.
Kata67 írta:
A Boing 737-800-as gépek szerintem elég nagyok...táncolni nem lehet bennük, de a célnak megfelel
A gép mérete egy dolog, a székezés, azaz, hogy milyen sűrűn teszik be a széksorokat, meg egy teljesen más dolog. Tény, hogy egy Boeing belső csomagtere nagyobb, mint mondjuk egy Fokkeré vagy ATR-é, ezért simán befér fejenként egy kézipoggyász (feltéve, hogy mindenki tényleg csak egyet visz fel). Na jó, talán kettő is befér... Azt nagyon nem szeretem, ha valaki az én lábamhoz akarja pakolni a hűtőtáskáját
Kata67 írta:
Mit sikerült ma intézni repülőjegy ügyben?
Sajnos semmit, mert későn értem haza... De talán holnap! Mindenképpen beszámolok az eredményről!
Melus16!
Köszi a reklámot és hogy beírtad a linket! Nagyon aranyos vagy.
Végül is a blog egyes részei eléggé személyesek, nem biztos, hogy mindenki érdekesnek találja. Ennek ellenére közzétettem, mert örülök, ha akár egy-két érdeklődőnek is tudok valami újat mondani. Ami az infókat illeti, bizonyos szempontból tényleg vannak benne, bizonyos szempontból hiányosak. (Pl. üzletek, kávézók, tavernák nevei, néhány nevezetes hely, stb.)
Szerintem sokan vannak (nem akarok célozgatni, de többek között pl. Pordanniki) , akik még tartalmasabb beszámolót tudnának írni, olvasva azt, hogy milyen eseménydús időt töltöttek a szigeten. Vagy lehet, hogy már van is részletes beszámoló, csak eddig elkerülte a figyelmemet?
#1908332012-07-11 21:47:20 Válasz a #190671. hsz-ra
Sziasztok!
Én a Paspalis és a Sirocoban ettem nagyon finomat...sertés és marha husikából riszesen pitében sütve ..isteni finom fűszerezéssel sütik össze!
#1908382012-07-11 21:54:57 Válasz a #190699. hsz-ra
Isti !
Te valamit akkor félre érthettél ,nem mondtam hogy hétközben takarítanak ....csak azt hogy a fürdőbe cserélnek kilépőt és két tiszta törölközőt kaptok...
Ez viszont nem befolyásolhatja senkinek sem a nyaralását!
remélem még nem szoktatok vissza nagyon ...néha menjetek haza sziesztázni is:)
puszi nektek:Marcsi