Evko!
Szerintem is érdeme szétnézni a last minute utak között mert elég sok van már fent az Apollonnál is. Ott biztos találsz a rászánt összegen belül.
#1909612012-07-12 20:22:26 Válasz a #188054. hsz-ra
Szia most olvasom a nekem kedves hirdetésedet én illetve párommal benne lennénk mi 38-ill.40-es pár vagyunk mi tavaly és előte is Pargán nyaraltunk nekünk pont jó lenne az általad megjelőlt időpont Ha gondolod és komoly akkor megadom az emil címem ide válaszoljál köszönöm papamaci010@gmail.com várom válaszod köszönöm
Polykhrono-ba megyünk párommal, augusztus 17-én (péntek) délután szeretnénk indulni Miskolcról. (2012)
A pár, akikkel utaztunk volna, végül nem tud velünk jönni, így marad két szabad hely a kocsiban. Egy nagyobb méretű autóval (VW Sharan) utaznánk, az útvonalunkon felvesszük a társainkat, nem kell feltétlenül miskolcról jönni
Ott leteszünk titeket a szállásotoknál, és 25-én szombaton felveszünk visszafelé.
Szeptember 15 környékén utazik még valaki autóval Görögország BÁRMELY részére? Ketten lehet betársulnánk,természetesen a benzinpénz arányos osztozása mellett
A helyszín mindegy, csak tenger legyen
Augusztus 25-ei esti, késő délutáni kecskeméti/szegedi indulásra keresnénk autót, ahová beférnénk (rugalmasak vagyunk, szóba jöhet más is, de azért ne Debrecen legyen ), vagy 2 fő útitársat keresünk KICSI, 3 ajtós Swiftünkbe Chalkidiki környékére, Sztavrosz, Sarti, stb
Jelige : sok jó kis helyen is elfér, illetve együtt olcsóbb
#1934522012-08-10 17:34:53 Válasz a #193402. hsz-ra
Szállást még nem foglaltam, pont azért, mert az utazás még nem megoldott. A szabadság már más kérdés, azt mondjuk tudnám cserélgetni, de a párom 22-én és 24-én államvizsgázik, ezért is nem tudunk a busszal menni.... Kettőnkre viszont drága a vasparipa, ezért gondoltam, hogy hát akkor nosza társuljunk össze valakivel
Mindenesetre köszönöm, hogy írtál!
Úgyhogy embörök, menjünk együtt Chalkidikire 24-én este! Valaki csak eljön velünk szívesen (vagy befogad minket)
szerk: IGEN, AZ ELSŐ HOZZÁSZÓLÁSBAN ELÍRTAM, TEHÁT 24-ÉN PÉNTEKEN ESTE SZERETNÉNK INDULNI! Elnézést a félreértésért, fáradt voltam.
Sziasztok! Lehet egy kis mosolyt fogok fakasztani az arcotokra. Keresek utitársat, főleg olyat, akinek van kocsija. A lényeg, holnaptol van foglalva szállásunk Parálián, sajnos családi gondok miatt a párom nemjön, magam egy gyerekkl nemmmerem bevállalni az utat, ha valakinek van kedve és tertmészetesen pénze, kérem jelentkezzen. Mi ketten utaznánk a lányommal, aki 18 éves. A szállás holnaptol szól 18-ig, ára 270 euró, amit ott kell kifizetni, a szoba 3 személyes. Én Budapesten élek, tehát innen kellene indulni,de, ha nemtul messze él az illető, énis tudok menni, van kocsim, csak az autó állapota miatt nemmerem vállalni az utat. leirom a telefonszámomat is. A szállást holnap este 11-ig lehet elfoglalni, köszi mindenkinek aki olvasott Tehát a telszámom...06-20 2654262
Sziasztok! Lehet egy kis mosolyt fogok fakasztani az arcotokra. Keresek utitársat, főleg olyat, akinek van kocsija. A lényeg, holnaptol van foglalva szállásunk Parálián, sajnos családi gondok miatt a párom nemjön, magam egy gyerekkl nemmmerem bevállalni az utat, ha valakinek van kedve és tertmészetesen pénze, kérem jelentkezzen. Mi ketten utaznánk a lányommal, aki 18 éves. A szállás holnaptol szól 18-ig, ára 270 euró, amit ott kell kifizetni, a szoba 3 személyes. Én Budapesten élek, tehát innen kellene indulni,de, ha nemtul messze él az illető, énis tudok menni, van kocsim, csak az autó állapota miatt nemmerem vállalni az utat. leirom a telefonszámomat is. A szállást holnap este 11-ig lehet elfoglalni, köszi mindenkinek aki olvasott Tehát a telszámom...06-20 2654262 Természetesen az utikölcség osztódik
Sziasztok! Lehet egy kis mosolyt fogok fakasztani az arcotokra. Keresek utitársat, főleg olyat, akinek van kocsija. A lényeg, holnaptol van foglalva szállásunk Parálián, sajnos családi gondok miatt a párom nemjön, magam egy gyerekkl nemmmerem bevállalni az utat, ha valakinek van kedve és tertmészetesen pénze, kérem jelentkezzen. Mi ketten utaznánk a lányommal, aki 18 éves. A szállás holnaptol szól 18-ig, ára 270 euró, amit ott kell kifizetni, a szoba 3 személyes. Én Budapesten élek, tehát innen kellene indulni,de, ha nemtul messze él az illető, énis tudok menni, van kocsim, csak az autó állapota miatt nemmerem vállalni az utat. leirom a telefonszámomat is. A szállást holnap este 11-ig lehet elfoglalni, köszi mindenkinek aki olvasott Tehát a telszámom...06-20 2654262 Természetesen az utiköltség osztódik
Szeptember 5-i, esti indulással (9 éj/11nap Dionisiou Beach) a fennmaradó 4-5 helyre útitársakat keresünk. Felszállást egyeztetjük.
Saját szervezésű baráti csoport önköltségi áron (6-60 évesig), párok, egyedülállók, öregek, és ifjoncok stb., a szállás a tengerhez 100-mre lévő stúdiókban.
Akit érdekel, írjon privit!