#1964502012-11-24 06:01:59 Válasz a #196448. hsz-ra
Unic
a szeptemberi idöjárás tökéletes, leptokáriában is van lidl és oda el lehet jutni poribol is aminek nincs is sok értelme mert rengeteg az üzlet,szinte ugyanazt megkapod,emberileg mivel több éve Anettékkal mentünk már jol ismerjük öket,ott élnek helyben ezért mindenki megkap azonnal minden segitséget,még azt is ha kocsival sürgösen valahova el kell jutni,mi más irodák tulajdnosait nem ismerjük,nem voltak ott sehol ahol nyaraltunk,paraliát csak átutazoban láttuk nem tudjuk milyen a partja,sajnálatos modon nincs parti ut pori-platamon és paralia között,ki kell menni az autopályára,de kismocival tilos
Tudom. Az idén elmentem motorral Leptokáriába a Lidlbe. Azért van némi különbség. A 2L Coca Colat megvettem 2 euróért. Amíg Poriba a 1,5 literest adták annyiért. Van parti út Paralia között. Pont az ami Leptokaria előtt vezet el. Az idén a műholdas nyomkövető rávitt az autopáyára úgy, hogy azt se tudtam az az autopálya. Csak gyanus volt nekem.hogy sárga az aszfalt festés és egy kamionos rám pislantott Olyan 3 km-t mentem oda majd vissza felé is. PAleokastrizába készültem. Végül megtaláltam az utat. Amit jó távon a nyomkövető se jelzett. Szerencsére megusztam baleset és büntetés nélkül a sztrádán de a felvilágosulás durva volt A nyugdíjas szüleimnek fontos a Lidl ők nem motroznak és autozni se autoznak.... Megnyugtatték a szeptemberi időjárással. Először gondolkodtam vajon nem e követtünk el hibát a szept. közepével. Az idei tavalyi időjárást alapján nem.....
#1964562012-11-24 12:44:46 Válasz a #196455. hsz-ra
leptokaria után ahogy megyünk északra,egy idö után megszakad az ut,talán földuton tovább lehet menni olympic beach-ig,utána ismét aszfalton lehet paraliáig,megjártuk ezt a dolgot kocsival is még odafelé,vissza ki kellett mennünk a pályára,a buszok is rákényszerülnek
Mi van kedves fórumozók? Vége van a nyárnak, feledjük Nei Porit? Életem legszebbe percei kötődnek hozzá: majdnem első tengerem (az első két éve a 70 éven felüli szüleimmel volt, Vrasnában), velem volt a férjem - önszántából - , találtam barátokat - görögöket és magyarokat is! - , találtam édes állatokat - kutyákat, macsekokat és imádkozó sáskát is -. Miért hagyjuk abba? öntsünk erőt egymásba ahhoz, hogy jövőre is menjen, gyűjtsön rá, mint mi tesszük a párommal, nagyon keményen. Kérlek hogy folytassátok, olvashassam kedves szavaitokat.
Előre is köszönöm: Böbexx
#1965272012-11-30 19:09:00 Válasz a #196521. hsz-ra
Böbe
csak lustizunk,legnagyobb problémánk hogy milyen állatot toljunk a sütöbe karácsonykor,majd januárban indulunk be,mert akkor már a nyár irányába fordulunk,tavasszal elkezdünk viszkedni a sos tenger hiányátol
#1965302012-12-01 11:32:12 Válasz a #196529. hsz-ra
Szia Argo
van valamilyen térkép rola? mi semerre nem találtunk utat mert ami megy északra az még olympic beach elött végetért,se jobbra se egyenest nem megy hanem csak balra ki kellett mennünk a pályára, a busz is kiment rá és pár száz méter vagy talán kilométer után vissza le lehetett jönni olympic beach felé és azon keresztül át paraliára
#1965312012-12-01 11:35:05 Válasz a #196528. hsz-ra
üdv Unic
mi még nem tudjuk a jövö évi programot, februárban jön az unoka,igaz nem laknak velünk a gyerekek de nyilván nekünk is részt kell vennünk a segitségben, ennek ellenére tervezek egy utat augusztusban poriba,majd meglátjuk összejön e,de csakis busszal mert ezzel a járgánnyal nem kisérelem meg mégegyszer
#1965322012-12-01 13:56:16 Válasz a #196530. hsz-ra
Pinga
Ha arra gondolsz,hogy végig a tenger mellett menni az úgy nem megy.
Varikó és Olympic beach között úgy nincs aszfalt,sőt földút sem mert csatornák vannak és nincsenek hidak.De, a pályára nem szükséges felmenni mert mindkét oldalon rendes út van.Igazábol a panoráma miatt irtad?Mert azon a részen nem fizetős a pálya.
De a nyár már jöhetne,mert már honvágyam van
#1965332012-12-01 16:40:08 Válasz a #196532. hsz-ra
ha kocsival megyünk akkor nem érdekes hogy fizetös e a pálya, akkor van gond ha kismotorozunk,azzal nem lehet felmenni a pályára, poribol elég sok kirándulást csináltunk kismocival,gondoltuk paraliát is megnézzük, fürdünk ott is egyet majd visszamegyünk, vagyis az eredeti terv az volt hogy jo nagy távolságban fel és le poritol végig fürödjük a tengert,kiprobáljuk milyen a part mennyire nedves ott is a viz