#1966672012-12-13 12:43:54 Válasz a #196656. hsz-ra
Miskolciutas!
Őszinte leszek. Még nem jártam Pargán, csak a képek alapján gondoltam, hogy hasonló. Nekem úgy tűnt, de ha nem így van akkor bakfitty
Remélem egyszer majd azt is meg tudom élőben is tapasztalni...
Őszinte leszek. Még nem jártam Pargán, csak a képek alapján gondoltam, hogy hasonló. Nekem úgy tűnt, de ha nem így van akkor bakfitty
Remélem egyszer majd azt is meg tudom élőben is tapasztalni...
Hasonló? Mi hasonló? A település? A környék és látnivalói? A part és a víz? Turisztikai érték? Sorolhatnám... Nem, szerintem nem hasonló, sőt, egészen más. Kinek mi a fontos, s kinek mi a mérce. Annyit talán megér, hogy egyszer meg kell próbálni, s utána lehet személyre szabottan dönteni. De miért is kellene dönteni? Sorra kell próbálni mindet (mint az öreg bika); úgy az igazi!
Mi most szept 21 és 28-i időpontokon hezitálunk. Valaki aki már volt szept végén okt. elején Sartiba segítene?
Igazából a szept 28tól már kicsit tartunk és nem az időjárás miatt, hanem, hogy alig lesz nyitva valami. Pont a multkor olvastam valahol, hogy okt-1-én már a főutcán lévő egyik gyrosos is bezár.... Végülis az érdekelne, hogy mi minden van még nyitva olyankor.
hello mindenkinek!!!
érdeklődnék a Stelitsa apartmanról volt e ott már valaki és mik a tapasztalatok?
Olvastam 2008-as hozzászólást amiben azt irják,hogy nem olyan klassz...nos azóta eltelt pár év esetleg változott e
bármi?? Gondolom ha annyira rossz lenne akkor nem szervezne az apollon szállást oda.
köszi előre is az infot!!
#1970492013-01-03 10:24:07 Válasz a #197042. hsz-ra
szuper! köszönöm a gyors választ tulajdonképpen vagy a Steilsta vagy a Kipriotis apartman közül választanék.
Mivel van áprilisba még egy utunk ezért még az a 3000.- is számít fejenként úgy gondolom,úgyhogy akkor marad a steiltsa,de várom a többi véleményt is függetlenűl ettől még márc 11ig ráérek foglalni!!!
sőt a kipriotisról is jöhet azt már tudom,hogy szép viszonylag új és a domb tetején van...
kösziiiiii
#1970512013-01-03 11:28:30 Válasz a #197049. hsz-ra
Szia chelly!
Mi 2008-ban nyaraltunk a Stelitsa-ban. Nekünk bejött, most is oda mennék, ha újra Sarti-ba készülnék.
Engem főleg a tenger közelsége, és az a szép partszakasz fogott meg, ami ott van.
Az apartman teljesen átlagos, a célnak megfelel.
A Kipriotis valóban nagyon új, modern. Egy utitársunk lakott akkor ott, így vendégségben láttam. De mivel én már nem vagyok annyira fiatal, és a Kipriotis-hoz egy számomra elég húzós kaptatón kell felmenni, számomra nagyságrendekkel ideálisabb a Stelitsa.
Nem beszélve arról, hogy ez utóbbi 2 perc alatt elérhető a strandról.
Azon kívül, ha szerencséd van, és időben foglalsz, akkor a Stelitsanak vannak tengerre néző erkélyei. De ehhez ne várj márc. 13-ig, mert az Apollonban már most nagyon sokan foglalnak. Szerintem mihamarabb érdeklődj legalább telefonon!
Szia Chelly.
A kipriotis valóban egy dombon van, méghozzá pont a templom felett lévő utca legutolsó háza. Mi egy kétlégterü apartmanban voltunk, ami elég nagynak mondható. Nekem személyesen csak egy problémám volt a szállással. Reggel háromnegyed hétkor harangszóra ébredtem ha akartam, ha nem. Ettől függetlenül nagyon jó, és modern apartman.
Ha már a templomról van szó.....amikor elôsszôr voltam Sartin, 2005 ben kôzvetlen a templom alatt az ôreg "PARIS" ban voltunk /rózsaszín épulet/. Ahogy kszifiasz írja , harangozáskor mindig beleharaptam a nyelvembe......
Mi most szept 21 és 28-i időpontokon hezitálunk. Valaki aki már volt szept végén okt. elején Sartiba segítene?
Igazából a szept 28tól már kicsit tartunk és nem az időjárás miatt, hanem, hogy alig lesz nyitva valami. Pont a multkor olvastam valahol, hogy okt-1-én már a főutcán lévő egyik gyrosos is bezár.... Végülis az érdekelne, hogy mi minden van még nyitva olyankor.
Szia!
Mi 2008-ban 2 hetet töltöttünk szeptemberben Sartin,szept.26-án indultunk haza.Végig remek időnk volt (csak a hazautazáskor esett az eső),a tenger fenségesen meleg és néhány üzlettől eltekintve szinte minden nyitva volt.Nem szenvedtünk hiányt semmiben,üzemelt a palacsintázó és a gyrososok is.Talán csak annyi különbséget tudok említeni,hogy "eltűntek" a gyermekes családok,hisz elkezdődött a suli.Egyetlen bizonytalansági tényező csakis az időjárás Szeptember legvégét már nem biztos,hogy bevállalnám indulásnak,de hát ezt sem lehet tudni,lehet 2013-ban remek idő lesz még akkor is
Jó tervezgetést mindenkinek!
Üdv:
Napfény
Köszönöm a gyors és kielégítő válaszokat nem hiszem,hogy a lányom díjazná akkor ezt az emelkedőre le fel egy hétig inkább fut a strandon tornaként marad a Stelitsa úgyis olcsóbb és nem is várok márciusig februárban foglalok!!!
köszönöm szépen mégegyszer! Továbbra is maradok hűséges olvasója az oldalnak...főleg nyárig!!
Bár tavaly voltunk Stavroson elötte 12 évig semmi a gyerek miatt szvl van mit bepótolnunk!!!