ha ugyanarrol beszélünk az ady uton,akkor nekem még volt alkalmam látni egyben és müködés közben is,majd láttam tönkremenni és persze a teljes épitkezést is hogy most egy lakoépület álljon a helyén
Szia Bubuka68!
Olvastam, hogy tavaly az Apostolisban volt a szállásotok. Kevés információt és képet találok az apartmanról. Kérlek írj róla milyen volt!
Üdv.:Évuska
Szia Évuska!
Mi a Fotiniba foglaltunk tavaly és ott is voltunk,csak utána
már nem írtam meg a hozzászólásban,
hogy vissza raktak az Apostolis-ból a Fotini-be!
Sziasztok!
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy Nei Pori közelében merre találhatunk olyan kempinget, ahol bungaló van és kisméretű kutyával lehet szállást foglalni?
Illetve, ha nem is kemping, akkor olyan szállás lehetőség ahol beengedik a kutyust.
Köszi
Vitibogi
mi a heraklia kemping és bungallow-ba szoktunk járni,lehet kutyát is bevinni,ez a platamoni vár északi oldali lábánál van,ahogy megkerüljük a várat a lejtö alján balra kell fordulni és az elsö keresztezödésnél jobbra
Platamonas beach-i kempingek közötti hotelben száltunk meg nemkicsi testű kutyánkkal igaz közepes testűnek mondtam amikor megkérdeztem,meg is lepődtek rendesen amikor meglátták,este már mindenki kedvence volt.Amit a Pinga leírt a kempingben lévő bungaló nagyon jó, de majdnem a hotel árában bérelhető.(2010.ben álltunk meg 2 napra,majd Athén,majd Evia)