#1975542013-01-13 21:33:34 Válasz a #197551. hsz-ra
magával a kempinggel nagyon elégedettek voltunk eddig egyedül a meder nem tetszik nekünk mert hirtelen mélyül,emiatt inkább átjártunk poriba kocsival fürödni,sajnos tavaly ez nem jött össze mármint a kocsi és nem tudtunk átjárni
Köszönöm a segítségeket.
Nekünk bonyolult lesz az utazásunk.
06.16-18-ig két napot Olympic Beach-en leszünk a Lazaros Apartmanban, majd 06.18-25-ig a Dora apartmanban foglaltunk le szállást.
Ami miatt szükségünk van a kempingre az az, hogy barátaink jönnének velünk velünk egy kisebb méretű kutyussal. Ők nem akarnak nagyon előre foglalni, majd ahogy esik, úgy puffan alapon jönnének. Azért én elkezdtem nézni a lehetőségeket a számukra.
2009 óta nem voltunk Görögországban, így már nagyon várom a nyaralást. Sajnos több időt nem tudunk ott tölteni, mert a ballagás és a beiratkozás közti időszakból erre futja.
További segítséget kérnék. Tud valaki Nei Pori közelében hajós kirándulási lehetőséget? Lehetőleg nem fakultatív programos. Olyasmire lenne szükségem, mint Sartin a kalózhajózás. Kis hajóval, nem szorongva, szép helyeket bejárva.
Köszi
#1976312013-01-15 07:40:04 Válasz a #197629. hsz-ra
át kell sétálni platamonba,ott is van kalozhajos kirándulás több uticéllal és mélytengeri fürdéssel,a programok idöpontok és az árak magyarul is kint vannak
Kedves "szellem" azt lehet e tudni hogy melyik apartmanban fogsz kisérteni Nei Poriban? Csak azért érdeklődőm mert mi a Papa John apartmanban leszünk Július végétől és ahogy látom te hamarabb mész.Erről az apartmanról nem sok hozzászólást találtam a fórumokban,de gondolom hamarosan beindul az élet mindenhol.
Én az idén Toloba leszek július 29-től augusztus 7-ig Majd szeptember 2-től 18-ig. Terveimbe szerepel 1 nap átutazás Nei Poriba is. De csak látogatás......