Szép tiszta átlátszó a víz? Van finom gyrosos?Ahová nap, mint nap visszatérsz? Tudnál jó minőségű reális árú 2 fős stúdiókat ajánlani? Vagy 4 fős 2 hálósat o, olyan 12-en vagyunk? Köszönöm szépen előre is....
Sziasztok,új vagyok itt nálatok.
Érdeklődni szeretnék,hogy esetleg valami véleményt tudnátok mondani az Odysseia campingről és környékéről.
Görög országba most megyünk elöször juni 20-től 10-napra....
Voltunk már több országba Spanyol,Olasz,Bulgária most viszont Görögre vagyunk kíváncsiak. Remélem olyan jó lesz mint a többi nyaralásunk.
Szia Feki
Mi már kempingeztünk a környéken de általában a platamoni vár északi felén a heraklia kempingben voltunk, onnan ha kocsival vagytok érdemes átmenni nei poriba fürödni, de elfogadhato itt is a part csak gyorsan mélyül, a wc és a fürdö tiszta, állandoan takaritják, van egy nagy mélyhütö láda amiben hüthetsz amit akarsz, de van áram a sátrakhoz ha viszel hosszabbitot, azt tudom hogy szept 1 töl 5 euro egy napra a sátrazás, ebben benne van a sátor, bent van az auto mellettetek és 2 fö +áram wc fürdö használat és ingyen wifi,szoval nagyon megéri, van bent bolt, étterem, kint a bejárattal szemben pékség ahol a legolcsobb kiflit és kenyeret veszed a környéken,kint gyrosos,nagyon finom, zöldségesek, minden van ami kell
Köszönöm gyors válaszod,de mi konkrétan Korynos Paráliától kb 4 kmre az Odysseia campinbe lakókocsiba hátha tud vki véleményt
Mert eddig csak jókat hallottam környékről és Görög országról
Köszönöm gyors válaszod,de mi konkrétan Korynos Paráliától kb 4 kmre az Odysseia campinbe lakókocsiba hátha tud vki véleményt
Értelek, akik jártak ott ahol mondod, ök ajánlották nekem a herakliát is, oda is be lehet tolni lakoautot, a google földön látsz pár képet a paraliai kempingröl, magyarok készitették, nézd meg hátha van elérhetöségük
Sziasztok,
Olvastam itt a fórumon,hogy Katerini Paralia környékén szokot lenni valami nagy piac.Tudna vki segíteni hogy mikor melyik nap van és hogy hol találjuk majd meg
Szia "ujutas"
Szerintem még nem elég meleg a víz tartós fürdőzésre. Inkább túrázni, vagy programokra kiváló az időjárás. Én júni 13.án szoktam menni akkor már igen csak elfogadható a víz hőmérséklete.
Sziasztok,új vagyok itt nálatok.
Érdeklődni szeretnék,hogy esetleg valami véleményt tudnátok mondani az Odysseia campingről és környékéről.
Görög országba most megyünk elöször juni 20-től 10-napra....
Voltunk már több országba Spanyol,Olasz,Bulgária most viszont Görögre vagyunk kíváncsiak. Remélem olyan jó lesz mint a többi nyaralásunk.
Üdv!
Úgy gondolom én elég pontos választ tudok adni a kérdéseidre, tavaly 2 hetet voltunk ott lakókocsiban!
Pozitívumok: környék gyönyörű, mozgalmas! Tengerpart tökéletes, beach szerviz van, minden igényt kielégít! Korinos aranyos kis falu, több ízben is voltunk ott vásárban(igazi görög piac, csak helyiek járnak oda), pékségbe is ide mentünk minden nap! Vacsorázni mindig másfele mentünk, én szívből ajánlom Olimpic beach-et....sokkal barátságosabb mint Paralia. A látványosságokat most nem sorolom fel, ha gondolod privátban magírom.
Negatívum: a kemping közös helységei....csak komoly higiéniai felszereléssel szabad megközelíteni! De ettől eltekintve jó kis hely!