#2002152013-03-20 21:24:54 Válasz a #200206. hsz-ra
Szia!
Sajnos ez az általam ismert partszakaszok közül a legrosszabb! A Google kép szerint jónak néz ki, de majdnem a partig lapos kövek vannak tele sünnel. Tavaly majdnem itt voltunk a Rena apartmanban, de nem tudtunk ott fürödni. Készítettem egy térképet, bejelöltem az általam ismert jó és rossz szakaszokat, és egy pár apartmant is a könnyebb tájékozódás végett. Remélem sikerül, eddig még nem próbáltam. Ha tudok még segíteni írj nyugodtan!
Ez lenne az
#2002252013-03-21 08:40:31 Válasz a #200221. hsz-ra
mi csak itt voltunk, de ez sztem jó környék, közel a tavernák, a karidi kb 3-4 p gyalog, jó a szállás, szép és rendesek, jó a medencéjük
árban nem tudom mivel összehasonlítani...
http://www.alexandroshotel.gr/
#2002342013-03-21 12:34:39 Válasz a #200221. hsz-ra
Vasiladi: ez közvetlenül a térképemen bejelölt "Edra" és "Christaras" apartmanok melleet van, ugyanott kell lefordulni az útról. Ez egy jó szakasz! Az apartmant nem ismerem, de a weboldal alapján jónak tűnik. A tenger kb. 50 méter lehet. Boltok, éttermek pár percre. Karidi: kb. 10 perc gyalog
Aggelina: ez a falu elején a lejárónál van, a térképemen bejelölt "Anna" és "House Platanos" közvetlen közelében, csak az utca jobb oldalán. A part kb. 200 m, tökéletes a strand része, szerintem a legjobb Vourvourouban! Boltok, éttermek gyalog 10-15 perc, Karidi 30 perc is van. Az apartmant nem ismerem, de a weboldal alapján jónak tűnik. A három közül ezt választanám!
Livari: Ez igazából kivül esik a falun, ez a Livari beach. A térképemen a bal felső sarokban van a legelső lejáró. Közvetlenül a parton van, de ott max. térdig ér a víz. A homokpadon túl van tulajdonképp a tenger, kb. 200 méteres szakaszon ár kell gázolni. Az épület közvetlenül a főút mellett van, szerintem zajos lehet. Boltok, étterme, Karidi: szerintem csak autóval. Tavaly gondolkodtunk ebben az apartmanban, de a sekély víz és a főút miatt nem ezt választottuk.
A Hugorger által javasolt Alexandros már nem látszik a térképemen, de majdnem, a jobb oldalán a falu főutcáján az út jobb oldalán van, kb. félúton a Vasilidi és a Karidi Beach között. Az is jó választásnak tűnik, csak picit messzebb van a parttól, viszont több strand is elérhető gyalog. A medence miatt viszont kuriózum, az nem divat Vourvourouban, de jól jöhet!
Ha ezek közül nem tudsz választani, akkor írd meg, hogy mik a fő szempontok és próbálok javasolni.
Egy közbevetett kérdés: Nikitiről van valami infótok? Képek alapján egész jó helynek tűnik ez a falu is, ráadásul ha jól látom, át lehet járni Vou-ba is.
#2002522013-03-21 21:05:56 Válasz a #200238. hsz-ra
Valóban át lehet járni, de több, mint 10 km. Van egy beach része, de ott nem jártam. Vannak nagy áruházak Lidl, és két helyi képződmény. Van mindenféle szakbolt, hentes, pék, kertészeti bolt stb. Szerintem a környéken ez lehet a legnagyobb városka, valószínűleg sokan ténylegesen ott is laknak. Az az igazság, hogy mindig a dél körül mentünk át vásárolni, nagyon meleg volt leginkább az autóból nézelődtünk. Van saját topicja is, de nem túl pörgős, két éve nem írt bele senki.
#2002562013-03-22 08:15:31 Válasz a #200252. hsz-ra
igen, az egy nagyobb hely, minden előnyével, és minden hátrányával együtt...ha kinézted Vo.-t, akkor azt azért tetted, mert gyönyörű és nyugis. kb úgy tudnám összehasonlítani a kettőt, mintha Balatonon Szigligetre mész nyaralni, vagy Siófokra...
szerintem ne hagyd Magad, maradj az első verziónál. ide meg átmész majd vásárolgatni, ha nagyon akarsz:)
Ha valaki keres szállást Vourvourouban, akkor érdemes megnézni: Vourvourou interaktív térképe.. Pár kattintással látható egy csomó szállás, boltok, éttermek, stb.
#2024912013-05-18 13:36:39 Válasz a #202478. hsz-ra
Szia! Az utóbbi négy évben nem említette senki a fórumon emlékeim szerint. Egyébként szép, jónak tűnik, a vele szemben partszakasz is jó. A közelben van minden (már ami ebben a faluban egyáltalán van).
#2025012013-05-18 21:18:07 Válasz a #202492. hsz-ra
Mi már addigra bőven itthon leszünk!
Ha még nem voltál a faluban olvasd el a hozzászólásaimat, sok mindent leírtam már a faluról és környékéről. Ha pedig kérdésed van ne habozz! Az utóbbi öt évben itt nyaraltunk, viszonylag jól ismerem...
Az idén már elég nagyok a gyerekek, azokat a partokat is igyekszem felkeresni amik eddig kimaradtak.