Utazás busszal
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
Hozzászóló Üzenet
# 1171
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#200292 Üzenet linkje2013-03-23 20:49:11  Válasz a #200290. hsz-ra

Érdekes, hogy az Apollon Travel eddig - és remélem, ez így is marad - külön fizetési tétel nélkül is figyelembe vette a kérésünket az ülőhelyre vonatkozóan (igaz, mi csak kb. szoktuk kérni, hogy hová üljünk), ez több irodánál csak személyenként 3 ezerért megy, és még cuccolj át 2x, 3x. De ha eltekintünk az utastól, azért a sofőröket sem irigylem az állandó átpakolások miatt, jó néhány kilót meg kell mozgatniuk egy-egy átszállásnál.
# 1172
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#200293 Üzenet linkje2013-03-23 22:06:09  Válasz a #200291. hsz-ra Előzmény #200291

Amennyiben Sartira is a Grandtours-al mennek akkor ugyan ez a szitu icon_lol.gif

anyuci68
Apollonal is utaztunk már,abban az esetben kapod meg a helyet ha valaki nem fizette ki pont oda a helyjegyét.Nálunk pont ez volt, hiába kértük nem oda kaptunk helyet.(azóta inkább fizetek a helyért)Viszont az utazásnál felszámolnak vidéki felszállást(3500/fő,Grandnál ez ingyenes) és van olyan útjuk ahol csak a pesti felszállás lehetséges (Parga pl.) Tudod inkább pakolok buszról buszra, mint vidékről vonatozgassak fel a sok cuccommal,meg metrózzak.Lehet a Pestieknek ez okés hogy csak onnan indul a busz,de azért vidékről nagyon macerás....

# 1173
Messinia
Törzstag
Törzstag
1834 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#200294 Üzenet linkje2013-03-23 22:09:42  Válasz a #200293. hsz-ra Előzmény #200293

Szia Kristi! icon_smile.gif
Csak ha jól tudom, tavaly is ott voltak, ezért az a terep (plusz az odaút) már nem ismeretlen számukra. De igazad van, sosem lehet tudni. icon_smile.gif Talán majd erre jár, és elmondja ő maga. icon_smile.gif

# 1174
Lililuca
Törzstag
Törzstag
616 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#200297 Üzenet linkje2013-03-24 08:08:46 

Kristi,

Én az apollónnál rákérdeztem,hogy lehet-e helyjegyet venni és azt mondták, hogy nem. Szóval tudtommal nincs olyan, hogy azért nem kapod meg a helyet amit kértél mert más fizetett érte. Azt mondták, hogy ha konkrétan 1 helyet kérek nem biztos, hogy tudják teljesíteni, de ha mondasz egy kb-t ( pl. mi az ajtótól előre fele lévő 4 sor valamelyikébe kértük) akkor azt álltalában teljesíteni tudják. icon_smile.gif

# 1175
Gudli
Törzstag
Törzstag
1067 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#200303 Üzenet linkje2013-03-24 11:02:47 

Fix ülőhelyet én még soha nem kértem. Mindig volt egy kérésünk az utazási iroda felé, hogy jobb oldali ülőhelyet szeretnénk, hogy a férjem menetközben a beteg térdét a közlekedő folyolyóra ki tudja nyújtani. Valamennyi iroda (Apollon, Grand, Kalandozás) maradéktalanul teljesítette az oda-, és visszaúton is.
Az előfordulhat, hogy valaki nam azt a helyet kapja, amelyiket kérte. Egyik utazásunk alkalmával éppen tanúja voltam egy igyen esetnek. Az illető az emeletes busz felső szintjén az első sort kérte, de mivel nem emeletes buszt küldtek, csak emeltszintűt, igy nyilván nem tudták ezt a kérését teljesíteni. Hát bizony ilyen előfordulhat! Azt nem tudom, hogy ilyen esetben kártalanytják-e az utast? Gondolom visszakapja a fix ülőhelyért fizetett pénzt.

# 1176
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#200304 Üzenet linkje2013-03-24 11:03:19  Válasz a #200297. hsz-ra Előzmény #200297

Mi is azt szoktuk csak kérni, hogy a busz első felében, és hogy hármunknak hogyan. Mivel nincs helyjegy - Apollon - az ilyen kéréseket simán lehet teljesíteni. Nekem bizony fájna hármunknak az a + 9 ezer csak a fix ülőhelyért. Inkább elgyros-ozom. Persze mindenkinek más a fontos. Ráadásul én még az Apollon-nál nem ültem lábtartó nélküli buszon, nem úgy, mint a Grandnál. A Grand kisebb buszai baromi kényelmetlenek, hiába vannak jó állapotban. Az emeletesei viszont jók.
# 1177
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#200305 Üzenet linkje2013-03-24 11:09:48  Válasz a #200303. hsz-ra Előzmény #200303

A Grand direkt írja,hogy a fix ülőhelynél mindkét busz típusnál jelöljék meg, hogy hol ülnének, pont az ilyen eseteket elkerülendő. Sajnos nálam a Grand pont a buszoztatásnál vesztett, pedig a szállásaik különbek, mint manapság az Apollon-nál.
# 1178
Béta7519
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#200311 Üzenet linkje2013-03-24 15:23:43  utazás busszal

Szia tallér!Mi 3 éve utaztunk Thassos szigetére agusztus vége felé emeletes busz első sora,12-kor indult a busz Pestről sajnos hiába volt ilyen hálószerű sötétítő amit lehúztunk,mivel ezen keresztül is erősen tűzött be a nap.Megnyugvást a naplemente hozott,de addig 1000-el izzadtunk és szinte égette a bőrünket a nap.Viszont eljött az éjszaka és véleményem szerint ettől kényelmesebb hely nincs a buszon mikor már megpihenni szeretnél.
# 1179
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#200317 Üzenet linkje2013-03-24 23:09:27 

Bocsi akkor lehet én emlékszem rosszul,az Apollonos helyjegyről. icon_redface.gif De mi jártunk már úgy velük,hogy szintén műtött térd miatt a jobb oldalra kértünk helyet a hátsó ajtó elé,de bal oldalra kaptunk szinte leghátul.A szállásnál is utálom hogy nem tudok szobát választani,mindig jönnek ezzel hogy azt a lenti id.vezető osztja szét ,lent meg azt kapjuk hogy Pestről jön a szobabeosztás icon_evil.gif Én a Grandot ezért szeretem,fix üllőhelyet bejelölöm tuti ott fogok utazni,és a szobát is ki tudom választani még itthon nincs semmi hókuszpók icon_wink.gif Persze hátrányuk is van:pakolások+nincs last minute út náluk.
# 1180
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#200324 Üzenet linkje2013-03-25 10:24:32  Válasz a #200317. hsz-ra Előzmény #200317

Szia Kristi!
Sajnos tényleg mindegyik iroda mellett szólnak pro és kontra érvek, tökéletesnek egyiket sem lehet mondani. A Grandban nekem is az az abszolut pozitív, hogy ki lehet választani a szállást - ami ráadásul az adott kategóriákon belül színvonalasnak is mondható -, nem az iroda vagy az id.vez jóindulatán múlik. Viszont amit náluk tapasztaltam is, és olvastam is, hogy nem elég, hogy itthon többször át kell pakolni, de még a szállásokhoz is csak átrámolással jutnak el a csomagok pl. Marmarason vagy Toloban. Nekem ez is fura, mert az Apollon eddig mindig az apartman előtt rakott le, és ott is vette fel a csomagokat hazafelé. Ha a bazi nyagy szippantók elférnek és tudnak száguldozni bármelyik településen, akkor egy busz is fel tudna menni.

# 1181
Lanita
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
37 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#202281 Üzenet linkje2013-05-14 07:44:05 

Sziasztok!
Mivel még nem utaztam ilyen hosszú távra ilyen busszal. Az lenne a kérdésem, hogy menet közben van-e lehetőség szivargyújtóról tölteni telefont, stb.? Van-e ilyen funkciója ezeknek a buszoknak?

# 1182
Napfény
Aktív fórumos
Aktív fórumos
355 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#202428 Üzenet linkje2013-05-16 07:34:19 

Szia Lanita!

Próbálj érdeklődni az utazási irodánál,ahol az utat lefoglaltátok,Ők biztosat tudnak mondani.
Üdv:
Napfény

# 1183
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#203073 Üzenet linkje2013-05-28 01:09:52 

Jelenleg a legjobb buszos irodának a Grand Tourst tartom. Egyrészt az ár-érték arány náluk a legjobb, másrészt bár kétségtelen,hogy át kell szállni Szegeden, mégis a legkényelmesebb buszok és a legjobb szálláshelyek náluk vannak. Nagyon pontosak, profik és korrektek. Hétszer utaztam velük és egyetlen esetben sem volt semmilyen problémánk. lanita> nem tudok olyanról, hogy a buszban szivargyújtóról lehetne telefont tölteni. Mi midig frissen feltöltött telefonnal szálltunk fel és mindig elég volt az energia a megérkezésig.
# 1184
Gataki82
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#204794 Üzenet linkje2013-06-20 15:26:59 

Sziasztok!

Szeretném kérdezni a Grandos buszokról,a sima busznál a leghátsó ülések,és emeletesnél a földszinten szintén a leghátsók a sofőr felöli oldalon,nem az ajtónál,dönthetőek e valamennyire,esetleg valaki emlékszik e rá?Köszönöm szépen előre is.

# 1185
Galorsolya81
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
13 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#206151 Üzenet linkje2013-07-08 10:02:00 

Sziasztok!
Párommal augusztus elején Lefkadára utazunk. Tud valaki azügyben segíteni, infót átadni, hogy milyen árakra kell ott számítanunk? pl. éttermi árak, bolti árak, (hús, stb)... mivel önellátósba megyünk, busszal:)
köszi előre is

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
<   1 2 3 ... 78 79 80 ... 104 105 106   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu