Kozbe keresgeltem ..leltem valamit ....Diellas Market es eleg sok van belole a szigeten ....linkelem a terekpet hol vannak
http://www.diellas.eu/en/network
Dimitriat merre lelunk? Lidl koordinatak mar megvannak, mikor a zonaba vagyunk inkabb vasarolunk ott....Diellas van Sidarin ...meg kinyomtatom merre meg...
Mi is idén Korfut vettük célba és kezdő fórumos lévén szeretném a segítségetek kérni ( már elkezdtem visszafele olvasgatni, de szerintem Ti gyorsabban megválaszoljátok )
-Motorcsónak bérlésen is gondolkozunk, tudnátok segíteni milyen árban van kb.?
- Valamint azt tervezzük, hogy robogót bérelünk, ha tudnátok ajánlani valami megbízható és olcsó robogó kölcsönzőt (lehetőleg Sidariba, mert ott lesz a Grandos szállásunk), azt nagyon megköszönném . Idei árakat tud esetleg valaki ezzel kapcsolatban?
-Meg lehet hülye kérdés, de mennyire bejárható a sziget robogóval, itt most a biztonságra gondolok, mennyire vannak meredek hegyi utak vagy ilyesmi? Vagy érdemesebb mégiscsak pár hely megközelítése érdekében az autó?Csak azért mert annó pl: Zantén nem annyira ajánlották, meg láttuk kocsiból, hogy sok helyen le kellett szállniuk és tolni, hogy felmenjen pl: quad .
#2043982013-06-14 08:33:24 Válasz a #204396. hsz-ra
Motorcsónak bérlés.. helytől időtől csónak nagyságától mérten olyan egy napra 70-eurótól indul, 100-120 euróig - ig, plusz az üzemanyag amennyit elfogyasztotok... Robogó 12-20 euró per nap attól függ mennyi időre bérlitek, hosszabb időre olcsóbb.
A sziget robogóval teljesen jól bejárható, de azért vannak emelkedők, ha lehet erősebb robit béreljetek.. Sokan mennek fel vele a Pandokrator hegyre, igaz az utolsó 200 méteren általában tolni szokták
De a többi helyen jól el lehet velük közlekedni... Ráadásul robogóval több helyre el tudtok jutni, a parkolás is könnyebb..
#2044212013-06-14 11:24:24 Válasz a #204398. hsz-ra
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszod ! Szerinted egyébként hány köbcentis max. az a robogó amit még B kategóriás jogsival ki lehet bérelni és megengedik, hogy még vezessük? Köszi, még 1x!
#2044342013-06-14 16:47:50 Válasz a #204396. hsz-ra
Helló!
Mi 2007-ben voltunk Korfun 2 hétig, és mi is robogót béreltünk, azzal jártuk be a szigetet. Talán 10 napra béreltük összesen ha jól emlékszek, és összesen közel 1000 km-t mentünk vele. Szóval abszolút jól bejárható a sziget, mi Acharavi-ban laktunk de lementünk pl a Korission-tóhoz is. A Pantokrátorra is felmentünk vele, bár ott már nagyon küzdött szegény, meg az old Perithia nevű részre is. Szóval abszolút ajánlom a robogót, sokkal egyszerűbb vele a parkolás mint autóval, meg szerintem egy külön élmény a robogózás.
Mi most augusztusban újra Korfura megyünk 2 hétre, és nagy valószínűséggel ismét robogót fogunk bérelni.
Mandzsi