Mi most tervezzük a nyaralásunkat!
Szóba került Zakynthos is.
Szeretnélek megkérni Benneteket, hogy tudnátok-e konkrét úticélt javasolni 5 és 10 éves gyerekkel.
Mennyi idő alatt lehet odaérni kocsival?
Köszi előre is a segítségeteket!
Szia fzsof!
Mi tavaly a Grand-al voltunk Zakynthoson a Jenny apartmanban a ház nagyon szép tiszta jól felszerelt konyha, játszótér az erkély alatt kétnaponta ágynemű és törölköző csere.lányaink 9-5 évesek az utat jól birták. Az út: 20 óra rövidebb pihenőkkel a Kilini-kikötőig,Itthonról délben indultunk és másnap reggel épphogy lekéstük a 8-órai kompot. kb 1 óra múlva indult a következő úgy dél körül értünk Agios Sostis-ba a kulcsot azonnal meg is kaptuk. A háziak kedves emberek a Vivien (id.vez.) profi. Ha mégegyszer Zakynthoszra mennék ugyanezt választanám.
#2122382014-01-15 15:53:54 Válasz a #212233. hsz-ra
Szia fzsof,
mindenki a maga ízlése alapján fog neked javasolni, de ez természetes.
Én ha visszamennék, ráadásul gyerekekkel, akkor vagy megint Alykanasban foglalnék szállást, vagy (ha bírjátok a csendet és tengermorajlást) a Vassilikos félszigeten.
A legtöbben persze Laganasba, Sostisba, Argassiba, vagy Tsilivibe mennek.
Ezek nekem vagy kevésbé tetszenek, vagy nagy a tömeg, vagy keskeny a part, vagy (rossz esetben) ezek kombinációja.
Sziasztok!
Köszönöm az információkat!
Örülök,hogy különböző véleményeket írtok, így ki tudom választani a hozzánk legközelebb állót!
Hát a keskeny part nem jön be igazán, a gyerekek miatt se. Tömegből kijutott tavaly Nei Poriban, úgyhogy annyira az se vonz.
Köszönöm mindkettőtöknek, mindegyiket megnézem!
Hidalgo melyik utazási irodánál foglaltatok?
#2122732014-01-16 10:01:55 Válasz a #212255. hsz-ra
Mi WizzAir-rel repültünk és magunknak intéztük a szállást neten keresztül.
Az irodák által és az általunk preferált helyek ezen a szigeten nincsenek fedésben.
#2122742014-01-16 10:08:17 Válasz a #212011. hsz-ra
Nekem is ez a kedvencem, mondjuk elég nehéz volt megtalálni, még a hajóúton kötöttünk ki itt elsőre és mindenképpen vissza akartunk jönni
Nagyon jól lehet itt búvárkodni is a bátrabbak pedig ugrálhatnak a szikláról, a másik partra mi simán átúsztunk, nagy fehér kavicsos kinézetre szebb, de egyébként az előbbi sztem jobb.
Xigia-nal pedig beljebb van még egy barlang ami csak úszva megközelíthető előtte pedig egy kicsi homokos öböl.
Legutóbb Breki1 szerkesztette (2014-01-16 10:13:19), összesen 1 alkalommal
Sziasztok!! Véleményt szeretnék kérni tőletek, a sógoromékkal mennénk nyáron Zakyntosba de mi Agios Sostisra az Ibéria apartmanba gondoltunk ők ragaszkodnak Tsilivihez a Contessina apartmanba. Aki tud információt adni megköszönném, hogy most valójában a kettő közül melyik jobb. Arra is kérnék választ, hogy egyik faluban illetve a másik faluban milyen az élet, árakban drágább e egyik mint a másik, és milyen a tengerpart egyik és másik faluban. Aki volt mind a két helyen ő melyiket választaná. Előre is köszönöm válaszotokat.
#2124792014-01-21 09:51:55 Válasz a #212419. hsz-ra
A válasz engem is érdekel, mikor mi voltunk tuti nem volt olcsóbb légitársaság. A Malév is kb 60.000 HUF/fő lett volna, mikor elcsődölt 3 nappal az utalásom után ... persze visszakaptam a pénzt és végül Wizz-el mentünk.
Sziasztok! Idén Zakynthost célozzuk meg! Aeolussal mennénk eddig úgy néz ki, de csak azért, mert náluk van csak 13napos utazás busszal. Ahogy nézegetem, úgy látom, hogy Tsilivibe & Laganasba vannak szállások. (Néha ezt is elég nehéz kideríteni, mert sajnos nincs mindegyik szállás leírásánál megadva, hogy pontosan, hol is található...)
Érdeklődnék, hogy szerintetek hol foglaljak... Visszaolvasgattam a hozzászólásokat és én most az eddigi infók után azt látom, hogy talán Tsilivi lenne a kedvezőbb számunkra.
MINDENFÉLE véleményt szívesen várok! )) Esetleg aki, már járt mind a 2 helyen ő gondolom elég sokat tudna mondani nekem ezzel kapcs.
Először ezt kell eldönteni, hogy hol foglaljak, utána jön a nehezebb része, az, hogy melyik apartmant vagy hotelt foglaljam
#2125952014-01-24 07:10:37 Válasz a #212590. hsz-ra
szia
azért ennél kicsit több info kellene hogy segíteni tudjunk a döntésedben.
én mind két helyen voltam, tetszett nagyon. de függ attól is hogy te mit szeretnél?? aktiv nyaralásra vagysz vagy piheni, fürdeni , ?? gyerekkel mennétek vagy kettesben ?? fiatalok vagytok vagy idősebbek?
esetleg nézd meg a youtube-on, találsz mindkét helyről videókat
üdv
Köszönöm a válaszodat Gemike! Kettesben mennénk párommal, gyerek nélkül (25évesek vagyunk) Tavaly Lefkadan (Nidriben) voltunk, nekünk az nagyon tetszett, ezért gondoltuk most azt, h Zakynthos lesz a nyerő. Nincs szükségünk discora, csak gyönyörű strandokra ! Autót mindenféleképp fogunk bérelni, gondolom uaz a szisztéma, mint Lefkadan, h a híres strandokat csak autóval lehet megközelíteni. (Ha nem így van szóljatok ) Tehát nincs szükségünk nagy nyüzsire. Hajókirándulásra gondolom van lehetőség igaz? Esetleg tudtok olyanról, ami egész napos? Lefkadan volt, h 10kor indultunk és 6-7 körül értünk vissza. Nekünk az nagyon tetszett, 2szer is befizettünk , de csak azért mert nagyon hullámzott a tenger akkor, és elég izgis volt. Árak is érdekelnének, mennyire van "drágaság"?