Zakynthos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 6406
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Gemike
Aktív fórumos
Aktív fórumos
336 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#212931 Üzenet linkje2014-02-02 13:19:06  Válasz a #212887. hsz-ra

szia borzi

persze , van egy hosszú fő utca tele éttermekkel, super market, fagyizó,
autó kölcsönző, ne izgulj tetszeni fog. esténként eltudtok menni sétálni .
nézd meg a youtube.-on , ott biztosan találsz videot a partról a fő utcáról.

üdv
gémike

# 6407
Gemike
Aktív fórumos
Aktív fórumos
336 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#212932 Üzenet linkje2014-02-02 13:22:31  Válasz a #212894. hsz-ra Előzmény #212894

szia andi

csak 1 kérdés , ha a busz nem ment át veletek akkor hogyan jutottatok el az apartmanig ?? hajóval át Zaki, és ott várt egy másik busz ??

üdv
gémike

igen sajnos az aeolusról elég sok rosszat írtak ,kaptatok valami kártérítést ??

# 6408
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#212933 Üzenet linkje2014-02-02 14:12:54  Válasz a #212932. hsz-ra Előzmény #212932

Helló Gémike!

Igen úgy volt, ahogy írod. Mi a komppal átmentünk, és a fővárosba a kikötőnél várt minket az iroda kinti busza, ami először elvitt minket Argassiba, utána vitt egy csomó utast Laganasba, majd ezután volt még pár utas, akiket Tsilivibe vitt át.
Még az a jó, hogy nem vagyunk hisztisek, szerencsére próbáljuk minden helyzetből a legjobbat kihozni. És mindig juszt is úgy indulunk el kirándulni, hogy már csak azért is jól fogjuk érezni magunkat. Persze mindig adódnak kisebb-nagyobb bosszúságok, ez szinte elkerülhetetlen, de próbálunk rajta hamar túllépni. Viszont az Aeolusnál az volt a gond, hogy az egyik bosszúságot szinte követte a másik. Az egészet már csak úgymond betetézte a kinti fiatal idegenvezető csajszi stílusa. Minősíthetetlen volt, éppen ezért nem is lepődtünk meg rajta, hogy nem futott be túl nagy karriert a szigeten. Már a következő évben nem volt ott.

Persze bosszantó volt útközben a magyar nyelv hiánya, az, hogy hamis információkat adtak a komppal kapcsolatba itthon, de mégis azt mondom az volt a legnagyobb gáz, hogy olyan nagyon messzire elmertek indulni ilyen rozoga buszokkal. És láttam, azóta is többször a buszaikat, nem igazán újítanak. És aki utazott már ilyen hosszú útra busszal, az tökéletesen tudja, nem mindegy, hogy azt az időt milyen körülmények között tölti el az ember, milyen minőségű busszal megy, hiszen mégse 200 km-re van ide Zakynhos (sajnos).
De összességében bajok ide-oda, mondhatjuk azt, hogy a kint töltött csodálatos 2 hét kárpótolt minket mindenféle bosszúságért.

szia: Andi

# 6409
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#212936 Üzenet linkje2014-02-02 15:24:22  Válasz a #212928. hsz-ra Előzmény #212928

Szia Simacsek!

Nekünk is jó tapasztalataink vannak a Grandosokkal kapcsolatba, többször utaztunk velük. Osztom a véleményed, miszerint jók a szállásaik, emellett merem azt állítani, hogy jelenleg ők rendelkeznek a legjobb, legkényelmesebb buszokkal, ugyanis több új buszuk is van.

Üdvözlettel: Andi

# 6410
Black90
Aktív fórumos
Aktív fórumos
71 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#212957 Üzenet linkje2014-02-02 19:57:39 

Nekünk tavaly, mikor mentünk Aeloussal a sofőrök nem tudtak persze magyarul. Mikor felszálltunk Szegeden, arra a kérdésre sem tudtak felelni, hogy hova megy a busz... De a buszon voltak olyanok, akik tudtak magyarul, és kedvesek voltak nagyon, mert fordítottak, hogy mikor mennyi idpre állunk meg és ilyenek...
Filmek dettó, magyar nyelvű filmet nem néztünk.

A kinti idegenvezető nem volt képben egyébként a szigettel.... sztem én jobban felkészültem :DDD (Vicc volt persze ,de....) Tehát vele nem voltunk megelégedve egyáltalán... Jó őt csak "kitették" Sokról nem tehet, örült, hogy van egy jó melója.... Csak sztem felkészíthették volna azért 1000szer jobban!

Igazából ezek sem vették el a kedvünket, megoldottunk mindent szépen és nem szenvedtünk hátrányt icon_biggrin.gif! Az irodánál nem fizettünk be be semmilyen fakultatív programra sem, mert hihetetlen árakkal jöttek elénk, de egyénileg mentünk, így sokat megspórolva. icon_smile.gif

Mi július 7.-ével mennénk, mivel vizsgaidőszak a nagy úr.... Jobban belemásztam az árakba és arra jöttünk rá, hogy ha Grandnál 2 hétre megyünk az 105.000, Aelousnál pedig a 11 nap 85.0000. Ez a nagy vacillálás most, h megéri e ez a különbség nekünk az, hogy ne az Aeloussal menjünk. (nagyon nem szeretnénk a kompon bohóckodni a 600ezer pereputtyánkkal) icon_biggrin.gif Tehát csábíít...

Egyébként, mikor tavaly mentünk Aeolussal jobb buszunk volt, mikor Sartin voltunk Apollonnal. icon_biggrin.gif

Ami viszont feltünk, hogy a szlovákok elég gyorsan nyomták neki icon_biggrin.gif

# 6411
Borzi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#212960 Üzenet linkje2014-02-02 20:24:35 

Hát sajnos nállam is az anyagi dolog fog dönteni melyik Utazási irodával fogok utazni, de lehet Granddal ,mert én egyedül fogok utazni, és az első 4 turnusban nem számítanak fel felárat. Viszont azt elmondhatom én 2012 -ben utaztam a Granddal Paráliára gyönyörű volt a szállás tényleg toppon volt minden és én is úgyéreztem , hogy a Grandnak van a legjobb busza kényelem szempontjából, meg talán műszaki állapot szerint is. Tavaly Sartira kifogtam egy nagyon olcsó last minutott az Ibusszal, viszont lerobbant a buszunk és azt hiszem Appolonos busszal jöttünk haza(ha jól emlékszem és egy csomó utas Thassoszon volt) még jó, hogy volt hely valahogy megoldották. Viszont a szállással nem volt gond.De szerintem is a Grand elég jó utazási iroda, viszont hát nállam is az ár fog dönteni.
# 6412
Borzi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#212971 Üzenet linkje2014-02-02 22:05:55  Válasz a #212960. hsz-ra Előzmény #212960

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, aki volt hajó kiránduláson a Navaggió öbölnél kb mennyi idő marad ott fürdésre pl Grandtours vagy mási utazási iroda fakultatív programján?

# 6413
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#212972 Üzenet linkje2014-02-03 07:07:08  Válasz a #212960. hsz-ra Előzmény #212960

Szia Borzi!

Teljesen egyetértek veled, ha egyedül utazol, akkor valóban a legjobb megoldásnak a Grand tűnik, mert úgy tudom egyedül náluk van ez a lehetőség, hogy nem számolnak fel felárat a szobában a 2. ágyért, míg a többi iroda általában 80 %-ot is kér érte. Így ennek a különbözetét akár kint el is tudod költeni, mondjuk egy jó kirándulásra, és ez azért nem mindegy.
Nekem is utazott már több ismerősöm így, örültek ők is, hogy végre van egy olyan iroda, aki gondol rájuk is. Mert, hogy mindenütt csak gyerekkedvezményt adnak, a Grand ezt ugye megfordította, náluk nincsen gyerekekre kedvezmény, hanem gondolt az egyedül álló utasaira is. És úgy hallottam tőlük, hogy bár a prospektusuk azt írta mindig, hogy, ha úgy adódik vállalni kell a „társítást”, de náluk erre soha nem került sor.

Bár már nagyon régóta olvasom a fórumokat (irogatni nemrég kezdtem csak el), mert nagyon sok jó, és új infót találhat itt az ember.
Borzi sikerült meglepned engem. Ugyanis Ibuszos szállást többször is igénybe vettünk már, de akkoriban még nem voltak saját buszaik. Az azóta csődbe ment Németh Travel illetve az Apollon vitte le az ő utasaikat is az adott nyaralóhelyekre több éven át. Nem tudtam, hogy vannak már buszaik, de mint ahogy írod, akkor az erősen felejthető kategóriába sorolhatók ők is (mármint buszozás szempontjából), mert a szállásaikkal maximálisan mindig meg voltuk elégedve.

# 6414
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#212973 Üzenet linkje2014-02-03 07:18:50  Válasz a #212957. hsz-ra Előzmény #212957

Helló Black90!

Tökéletesen igazad van, ezért is írtam, hogy senki sem ellensége saját pénztárcájának, nem mindegy mit mennyiért kap meg az ember. Remélem, nem értettél félre, én csak tényleg, segíteni akartam, azért is írtam, nézd meg a felsorolt irodák ajánlatait is. Nem akartam én itt a pénztárcádba turkálni. Ráadásul pont ezért érdeklődtem, hogy mikor mennétek, mert ugye az sem mindegy az árak miatt.
Sajnos így, hogy főszezonba mentek, ilyenkor egyébként is mindig minden jóval többe kerül az utazás. Így persze, hogy nem mindegy, ha 20-30 eFt-os különbségek vannak, főleg így, ha még tanultok (bár dolgozó embernél is nagy pénz ez). Drukkolok, hogy találjátok meg a számotokra legmegfelelőbb lehetőséget. Hátha szerencsétek lesz és azóta már az Aeolusos busz is átmegy veletek majd a szigetre, mert hidd el, senkinek nem kívánom azt a tortúrát, amit ott eljátszottunk a kompnál. Bár diákok révén, akkor ti fiatalok, üdék és frissek vagytok még, így lehet lazábban átélnétek mindezt, mint mi anno.

Érdekes volt olvasni, amit az irodáról írtál. Naivan azt gondoltam, talán történtek már változások azóta, ezen a téren. Persze tudtuk mi is anno, hogy egy szlovák-magyar irodáról van szó, de azért tiszta röhej, hogy ennyire levegőnek nézik a magyarokat, merthogy tényleg minden a szlovák utasokra volt kihegyezve. Úgy tűnik nekik még mindig csak addig jók a magyar turisták, míg megtöltik a buszaikat, de a kiváltságokat a szlovák utasaik élvezik. Átéltétek akkor már ti is, amiről beszéltem, azok a szlovák filmek egész úton teljesen kikészítettek minket. És, hogy még zenébe se angol számokat tettek be (még véletlenül se), hanem hallgattuk a szlovák „remekműveket”, az már több mint bosszantó volt. A hazafele útra be is szereztünk kint a gyógyszertárba egy füldugót. Idehaza persze hangot adtunk a sérelmeinknek, erre remek üzletpolitikával az volt a válaszuk, hogy, ha nem tetszik lehet menni másik irodával is.

Szia: Andi

# 6415
Tallér
Aktív fórumos
Aktív fórumos
456 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#212978 Üzenet linkje2014-02-03 09:21:08 

Sziasztok!Mi két éve az Ibusszal utaztunk busszal Sartira és semmi probléma nem volt se a szállással,se a busszal.Hozzá kell tennem hogy már akkor nem a Németh Traveltől béreltek buszt.Tudomásom szerint még mindig nincs saját busza az Ibusznak,sajnos ezért is maradtunk le az idei mediterrán tombola foglalásáról.Szerettük volna tudni a gyűjtőjáratokat stb és addig vártunk január közepéig hogy elfogyott az arra a hétre való hely.Végül is egy kicsit többe került a Grand,de legalább tudjuk hogy ők teljesen minden igényt kielégítő utazási Iroda!Ja és felárral kapcsolatban annyit mondanák hogy mi ketten megyünk és nem volt csak 4 ágyas szoba már abba az apartmanba és időbe amit kinéztünk.Mivel 1 légterű az apartman felár nélkül igénybe vehetjük a 4 ágyas szobát.
# 6416
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#212982 Üzenet linkje2014-02-03 09:49:56 

tallét,ezt a felár nélküli igénybevételt közvetlenül beszélted meg velük,vagy hbogy volt?A netes foglalási rendszerben ezt nem engedi...érdekelne
# 6417
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#212984 Üzenet linkje2014-02-03 10:19:45  Válasz a #212882. hsz-ra Előzmény #212882

# 6418
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#212986 Üzenet linkje2014-02-03 10:27:09 

tallér,bepróbálkoztam én is,és a paraliainál sikerült.Bocsi,próbálom tovább
# 6419
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#212987 Üzenet linkje2014-02-03 10:34:19 

Részben, de csak részben meg kell védjem az Aelous-t

Idén mi velük utaztunk, de repülővel. Last Minute út volt akciósan teljes ellátással szinte egy héttel az utazás előtt foglalva igen jó áron. Pozsonyi felszállással ahová transzfer busz vitt. Az úton minden rendben volt, repülőn is jó ellátást kaptunk angolul is elmondták az infókat. Azután pedig a foglalt olcsóbb Commodore-s szállás helyett a drágább légkondis nagy alapterületű Admiral-os medencére és a színpadra néző szobát kaptuk. Akkora hely volt hogy még ketten simán elfértek volna az előtéri ágyon ami külön ajtóval volt leválasztva -szinte külön szoba- majd még egy ajtó és nagy erkély. Egy gondom volt velük, hogy a hazautat korábbra hozták fél nappal, illetve hogy idegenvezető nem volt állandóan helyben csak jött elsorolta mire fizethetünk be majd rohant tovább. De ezt megoldottuk magunk sokkal olcsóbban.

Buszos Aelous útunk Parga-ra volt ott a többség Szlovák volt mégis fele fele mentek magyar és szlovák filmek, korrekt tájékoztatást kaptunk és azt is felajánlották, hogy ha van magunkkal hozott film akkor berakják. Hely annyi volt, hogy hátul kinyújtózva keresztben aludtunk, olyan volt mint egy osztálykirándulás. A visszaút volt inkább fárasztó utolsó turnus így elmentünk még Sartiba pár emberért keresztbe Görögországon.

Visszatérve Zantera voltak kedves buszos társaink akikkel az autót béreltük, ők egyik telepakolt bőröndünket szívességből hazahozták mert nem fért volna be a repülős súlyhatárba. Viszont ők is lerobbantak út közben ott is kellett egy szállodában éjszakázniuk, így bár mi fél nappal előbb indultunk, kb két és fél nappal előbb értünk haza.

# 6420
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#212988 Üzenet linkje2014-02-03 10:38:43  Válasz a #212982. hsz-ra Előzmény #212982

Szia Miskolciutas!

A Grandosok valóban rugalmasak foglalás terén. Mi is voltunk már velük úgy, hogy 3, illetve egyszer 4 ágyas szobába sikerült laknunk, holott csak ketten voltunk, és semmiféle felárat nem számoltak fel. Ugyanis náluk az van, ha nektek 2 ágyas stúdió kellene és tegyük fel nincsen már, akkor nem mondják azt, hogy várjál „x” ideig, hátha nem mennek el a 3-4 ágyas szobái, és majd pár hét múlva esetleg foglalhatsz, ha meg lesz még a hely, hanem megengedik, hogy foglalj ezekbe is.
Gondolom, úgy vannak vele, hogy inkább a biztos foglalásra mennek, minthogy azután netán ott maradjon teljesen üresen nekik az adott szoba. Természetesen mindezt akkor, ha nincs az adott nyaralóhelyen egyik házukba se már egyetlen egy 2 ágyas szobájuk.
Mi akkor mindezt irodán keresztül intéztük, tehát nem tudom, hogy mit enged, vagy nem enged a netes foglalási lehetőség. Szerintem az a legegyszerűbb, ha fölhívod a Grandosokat Debrecenbe, segítőkészek, igen barátságosak voltak bármikor hívtuk őket, biztosan útbaigazítanak majd ez ügyben téged is.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 427 428 429 ... 490 491 492   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu