Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 14746
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217949 Üzenet linkje2014-06-14 15:44:40 

Beszter ne mondj ilyeneket, mert még belepirulok. Nagyon szívesen segítettem!!!!!
Remélem, tetszik majd nektek is, és nem csalódtok benne. Bár eddig baráti körből bárkinek is ajánlottuk ezt a fakultatívot, még senki sem bánta meg, hogy elment rá.
De mindettől függetlenül, szerintem is jó ötlet részetekről, ha kint még kicsit tájékozódtok, hiszen nem idén voltunk ezen a programon utoljára, és ki tudja, esetleg változtattak rajta valamit (bár nem tartom valószínűnek). Ráadásul mire ti mentek, lehet, hogy addig még bekerül 1-2 új program is a kínálatba.
Szia: Andi

# 14747
Buda
Aktív fórumos
Aktív fórumos
118 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217976 Üzenet linkje2014-06-15 09:05:21 

Tűz a Sithonián!
Sartitól pár km-re, a tűzmegfigyelő hely környékén.
Megkezdődött az oltás, repülők bevetésével.

# 14748
Titi14
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217985 Üzenet linkje2014-06-15 12:33:59 

Sziasztok!

Nyár van, nekem meg mehetnékem, de sajnos idén úgy alakult, hogy a barátaim nem tudnak jönni anyagi és egyéb okok miatt. Én viszont nagyon vágyom a pihenésre így hosszú gondolkodás után útitárs keresésbe fogtam...
30 év körüli nő vagyok és hasonló korú (28-35 év körüli) női útitársat vagy útitársakat keresek.
Fő úticélom Sarti, augusztus vagy szeptemberi indulással.
Akit érdekel írjon a sarti.nyaralas2014@gmail.com e-mail címre és a többit megbeszéljük!

# 14749
Zsolt46
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217986 Üzenet linkje2014-06-15 12:40:01 

Sziasztok!
Autós útitársakat keresünk június 27-i indulással Sartira.

# 14750
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#218002 Üzenet linkje2014-06-15 19:12:42 

Helló Titi!

Mit ne mondjak, nagyon bátor vagy. Azt maximálisan megértem, hogy barátok nélkül is menni akarsz kirándulni.
De nem rizikós az, hogy szinte egy teljesen idegen emberrel legyél összezárva 1 héten át? Mert oké, ha találsz is itt valakit a fórumon, pár levélváltás, esetleg pár személyes találkozó, néhány telefon után sem tudod majd megismerni, csak nagyon felületesen.
Persze nem, muszáj kint sem állandóan egymás kísérgetnetek, de mivel egy kulcson kell majd osztoznotok, ez okozhat odakint némi bonyodalmat.

Bár nem vagyok a helyedben, így csak tippként mondom, amit most írok. Én biztos, ha hasonló helyzetben lennék, akkor befizetnék egyedül a Grandosok utolsó 4 turnusának valamelyikére. Utaztunk már velük többször is, jó kis csapat.
Ezen utazások alkalmával beszélgettünk több olyan, éppen akkor egyedülálló személlyel is, akik kihasználták az iroda azon lehetőségét, hogy az első, illetve az utolsó 4 turnusban nincs az irodánál 1 ágyas felár.
Ez, ha az Apollonnal, Ibusszal, vagy a Dias Zeusosokkal mész, akkor ott ugye a szállás ár 80 %-át ki kell fizetni, a másik ágy feláraként. Gondolom ezért is keresel te is „szobatársat”.
Többektől is azt hallottuk, hogy állítólag itt is alá kell írni valamit, hogy vállalod az esetleges társítást, de voltak közöttük olyanok, akik már hosszú évek óta így utaztak, és még sosem rakták senkivel sem össze őket. Ha véletlenül ezt a lehetőséget választod, azért az a biztos, ha rákérdezel erre a Grandosokra. De megnéztem direkt most a prospektust, ez a lehetőség még mindig él az egyedül utazók számára.

Abból ítélve, hogy ilyesmit bemernél vállalni, azt sejtem, hogy te egy könnyen barátkozó, közvetlen lány lehetsz. És még, ha egyedül is vágsz neki az útnak, szerintem akkor is ugyanúgy megtalálhatod a társaságodat, akár a buszon, akár kint az apartmanotokban, vagy a parton. Szóval egészen biztosan nem leszel végig egyedül, ha gyorsan barátkozol, akkor biztos vagyok benne, hogy lesz társaságod odakint is.

Minden esetre, így vagy úgy, akár társsal, akár egyedül, de kívánom, hogy juss el idén nyáron Sartira!

# 14751
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#218004 Üzenet linkje2014-06-15 19:33:05 

Helló Sancho!

Ha véletlenül olvasod még kint az üzimet, akkor meg szeretnélek kérni valamire. Olvastam, hogy a Hannába laktok. Éppen ezért, mivel a háziaknál kell jelentkezni a Kalózhajós programra, ezzel kapcsolatba kérnélek valamire.
Légyszíves annyit kérdezz már meg, hogy szeptember 2. hetében, 2 felnőttnek kb. milyen áron várható ez a hajós kirándulás. Az egyik barátnőm megy akkor a huszonéves lányával nyaralni Sartira, és még egyelőre vacilálnak a kis hajó, illetve a Sithonosok nagy hajója között. De őket ismerve, én inkább a kicsi hajóra próbálom őket rábeszélni, annak a hangulata szerintem közelebb áll hozzájuk.
Köszi az infót a nevükben is! További jó pihenést Nektek!

# 14752
Titi14
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#218013 Üzenet linkje2014-06-15 22:05:00 

Szia Andi!

Abban teljesen egyetértek, hogy van benne némi rizikó, de baráttal is nyaraltam már úgy hogy nem valami jól sült el a dolog (pedig elvileg ismertem, mondjuk más ha 7 teljes napig vagytok együtt). Egyedül meg nem szívesen utazom, azért jó ha van kivel beszélgetni (nem szívesen akaszkodom másokra) főleg este lenne rossz egyedül.
Igazából nagyrészt pihenni szeretnék napozás meg 1-2 fak.program, max. néha egy kis koktélozás.. icon_wink.gif

Azért köszönöm a tippeket lehet felveszem a kapcsolatot a Granddal.

Szép estét!

# 14753
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#218015 Üzenet linkje2014-06-15 23:03:16 

Titi Neked is igazad van abban, amit írtál. Régen mikor egyedül voltam, én is utaztam, olyan valakivel nyaralni, akivel itthon úgy tűnt, tök jól elvagyunk. Azután, az 1 hét alatt nagyon előjött az, hogy mennyire máshogyan gondolkodunk szinte mindenről. Ettől függetlenül azért el voltunk. De tény, hogy más az, mikor csak találkozgatsz valakivel, és jót beszélgetsz, és más az, mikor együtt laksz vele. Úgyhogy ugyanúgy 2 esélyes a dolog, ha ismerőssel mész, vagy ha egy „idegennel”. Elsülhet jól is ez az utazás, de bizony tönkre is teheti a nyaralásodat.
Abban is igazad van, hogy nem akarsz folyton másokra akaszkodni. De hidd el, nagyon sokan lesznek egyedül ebben az időszakban, és az is nagyon társaságfüggő, hogy esténként csak a párjával, családjával megy el az ember. Vagy mint mi is sok esetben hiába voltunk ketten, mégis annyira jól összehaverkodtunk a szomszédokkal, hogy esténként néha heten-nyolcan mentünk vacsizni.
Felnőtt nő vagy tökéletesen el tudod te dönteni mi a jó neked, én csak tippet akartam adni, hogy egy „B” verzió gyanánt számolni tudj a Grandosokkal is. Azért is gondoltam, hogy azzal semmit nem veszítesz, ha felveszed velük a kapcsolatot, és érdeklődsz felőle, hogy pontosan mik is a feltételei egy esetleges egyedül utazásnak. Mert ugye még az is kérdés, hogy mikor menni szeretnél, egyáltalán van-e még nekik üres 2 ágyas szobájuk.
Most nem néztem végig a házakat, de a honlapjukon minden házuknál
http://www.grandtours.hu/gorogorszag/sarti-d3.html
bele tudsz te is nézni az online foglalásukba, így meglesheted, van-e még hely egyáltalán az utolsó 4 hétre. Ha mégis velük utazol majd, és nem Sarti Beach-en akarsz lakni, akkor tudom ajánlani az Ostraco Hotelt, mi nagyon szerettük. Közel a part, a pékség, a bolt, és egy rövidke sétával könnyen elérhető az ófalu is.
Sok sikert a keresgéléshez!

# 14754
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#218024 Üzenet linkje2014-06-16 08:56:59  Válasz a #217924. hsz-ra Előzmény #217924

Szia Kaba!

Nagyon szépen köszönöm icon_smile.gif Az autópálya díjak nem változtak.

Szerbiában összesen 1490 DIN
Macedóniában összesen 160 DEN

Nektek is jó uat, nemsokára itt lesztek icon_smile.gif

Most már jó az idő is, lehet jókat pancsolni icon_smile.gif

# 14755
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#218025 Üzenet linkje2014-06-16 08:58:14  Válasz a #217948. hsz-ra Előzmény #217948

Szia Vadevezős icon_smile.gif

Nagyon szépen köszönöm icon_smile.gif Igyekszem jól érezni magam és én is kívánok az elkövetkező útra minden jót és csodás nyaralást icon_smile.gif

# 14756
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#218026 Üzenet linkje2014-06-16 09:03:52  Válasz a #218004. hsz-ra Előzmény #218004

Szia Borkaandi icon_smile.gif

Megkérdezem majd Arnoldot, de véleményem szerint a Blue lagoon nagy hajós túra az nem ugyan az, mint a kalózhajóval. Mi mindig kalózkodtunk és sosem bántuk meg. Családias a hangulat és a kevés ember miatt mindenkivel közvetlenebbül tudnak foglalkozni. Attiláék nagyon aranyosak és mindent megtesznek, hogy mindenki jól érezze magát. Az ára 28 EUR, de azt nem tudom, hogy van-e külön gyermekjegy. Ezt délutánra megkérdezem és megírom. Köszönöm a jókívánságokat icon_wink.gif

# 14757
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#218035 Üzenet linkje2014-06-16 10:28:40 

Sancho nagyon köszönöm! Akkor még továbbra is nagyon jó árban van ez a program.
Igazad van nem egészen ugyanaz a hangulatát tekintve a 2 túra. Mi abban a szerencsés helyezetben vagyunk, hogy voltunk mind a kettőn már, éppen ezért ismerem, ezeket a programokat.
Ezért tanácsoltam a barátnőmnek, hogy őket ismerve, szerintem is a kisebb hajós változat lenne a megfelelőbb számukra. Mivel huszonkettő a barátnőm lánya, így nekik nem aktuális a gyerekjegy, hiszen ő már bőven felnőtt számba megy.
Viszont, ha megkérdezed a gyerekjegy árát (ha egyáltalán van ilyen), biztosan lesz olyan fórumos társunk, aki örülni fog ennek az infónak, mert esetleg kisgyerekkel akar majd elmenni erre a programra.
Kíváncsi vagyok, hogy míg kint lesztek, lesznek-e kisebb földmozgások. A május 24-i nagyobb után, mi szerencsére június elején, csak 2 nagyon picit tapasztaltunk, míg kint voltunk. Mindössze annyi tűnt föl, hogy 2-szer is pár pillanatig megindult az üvegpohár az éjjeliszekrényen. Tudsz valamit erről a Sithoniás tűzről? Még olvasni is rossz volt.
De majd itthonról megírod, nem akarom, hogy ezzel töltsd a nyaralásod! Inkább lazulj ezerrel! Használj ki minden egyes percet, amit ezen a csodálatos nyaralóhelyen tölthetsz!

# 14758
Pacsika
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
11 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#218053 Üzenet linkje2014-06-16 16:39:32 

Szia Sancho!

A kalózhajós infót(külön gyermekjegy) én is megköszönném..
Esetleg,ha valami amire az úton érdemes még figyelni azt is..Még 7 nap és hali!!!!icon_smile.gificon_biggrin.gif

# 14759
Bebe18
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
16 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#218055 Üzenet linkje2014-06-16 17:39:19 

Sziasztok! Idén volt már valaki a sarti beach apartman 2fos studiojaban?? Vagy valaki keszul oda? Eleg sok rosszat hallok, de csak a bungalowkrol. ( az utazasi irodaban azt mondtak hogy iden ujitottak fel az egeszet, de idei utasok panaszkodtak a kishazakra... mi a studioba mennenk) Eddig ugy tudom hogy 2fos studio nem is volt egyik utazasi irodanak sem.. ha valaki tud valamit akkor írjon legyszi, mert kicsit aggodom a nyaralasunk miatt, bar tudom hogy Sarti kepes karpotolni :) Koszonom :)
# 14760
Blackmore
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
20 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#218056 Üzenet linkje2014-06-16 18:12:32 

Sziasztok! A pálya díjakat euroban, dínárban vagy kártyával érdemes fizetni? Köszi.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 983 984 985 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu