Lefkada
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 5956
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Zozu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
56 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219241 Üzenet linkje2014-06-29 18:48:26 

köszi szépen. Mi egy magyar csajon keresztül foglaltunk szállást, most picit megnyeklettem, mert 4 napja nem ír vissza. Ha pár napig nem ír, akkor keresek mást, remélem találunk még.
# 5957
Anicooöc
Aktív fórumos
Aktív fórumos
145 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219244 Üzenet linkje2014-06-29 19:13:19  Válasz a #219241. hsz-ra Előzmény #219241

Telefonszámát nem tudod? Nem a kint élő magyar lány által foglaltatok?
Neki asszem megvan a telefonszáma nekem valahol, de nem vagyok benne biztos.

# 5958
Laklotkriszti
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
30 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219252 Üzenet linkje2014-06-29 19:51:01 

Sziasztok!a foglalàsban segithet az Apollon tours kint élő idegenvezetője!tud csak szàllàst foglalni és iszonyú jófej,kedves!a facebookon van egy oldal "Lefkada az ezerarcú sziget"azt ő csinàlja oda lehet ìrni neki!
# 5959
Zozu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
56 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219261 Üzenet linkje2014-06-29 21:30:46  Re:

anicooöc írta:
Telefonszámát nem tudod? Nem a kint élő magyar lány által foglaltatok?
Neki asszem megvan a telefonszáma nekem valahol, de nem vagyok benne biztos.

Dede... ő egy kint élő lány, a Paját is ismeri. Ha megvan a száma, megköszönném. Amúgy azt mondták, megbízható. Meg a Pajának is írhatok,, csak nem tudom hol. Face Lefkada az ezer arcú sziget oldalon ahogy olvasgatom, nem ír vissza.

# 5960
HarlequinXXX
Aktív fórumos
Aktív fórumos
123 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219268 Üzenet linkje2014-06-29 23:28:28  Válasz a #219204. hsz-ra Előzmény #219204

Ha bookingon foglalsz és van előleg, arra figyelj, hogy mik a feltételek, ha lemondod vagy átrakod. Általában 100% elvész. Amúgy sima. De szerintem első körben paja-t keresd meg, kiírtam atelszámát, de valami érthetetlen okból törölték. Direktben megtalálod a facen Bedo Paja. A lefkada az ezerarcú...facebook oldal felejtős, nem Paja szerkeszti már.
# 5961
Zozu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
56 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219332 Üzenet linkje2014-06-30 16:11:22 

Igen, ha jól tudom nem engednek itt telefonszámot kiírni, de azért köszi. icon_smile.gif Még pár napot várok, most már biztos. icon_lol.gif
# 5962
Anicooöc
Aktív fórumos
Aktív fórumos
145 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219412 Üzenet linkje2014-07-01 10:07:46  Válasz a #219332. hsz-ra Előzmény #219332

Miti száma kell Neked? Megtaláltam!
# 5963
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219460 Üzenet linkje2014-07-01 12:24:31  Válasz a #219332. hsz-ra Előzmény #219332

Nem célszerű email címet illetve telefonszámot nyilvásonan kiírni, ha még is megteszed, ne csodálkozz ha kéretlen emaileket illetve sms-eket kapsz mindenféle hidetéssel tele...
# 5964
Kardasierik
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219503 Üzenet linkje2014-07-01 19:07:01 

sziasztok!
na sajnos ma hazaérkeztem a nyaralásból írok egy kis beszámolót , ha valakinek valami kérdése van írjon nyugodtan hátha tudok segíteni

20.-án indultunk Ipolyszögről (Nógrád megye) 1460 km volt innen az út egy kis faluban szálltunk meg Asprogerakata a neve még Paja sem tudta hol van:D , az út sima volt határokon max fél órát vártunk Röszkénél 10 percet sem pedig attól tartottunk a legjobban pénteken 17:00 indultunk és Szombat 13:30 ra voltunk ott sokszor megálltunk pihenni fél órákra nem siettünk sehova első nap nagyon fáradtak voltunk csak a szálláshoz legközelebbi strandra mentünk le a Pefkouliára a víz már itt is gyönyörű volt egyből megfogott de a part nem jött be annyira mert nagy kövek voltak a vízben de első napra tökéletes volt második nap Kathisma egyik kedvenc strandunk lett szintén gyönyörű víz és apró kavicsos part amin már nem volt rossz járni és a nagy hullámok is nagyon bejöttek itt találkoztunk Pajával vagyis ő talált meg minket, nála be is fizettünk 2 hajó útra az egyik 20 euró volt ha jóm emlékszem ,ebben bejártuk a környékbeli szigeteket :meganissi barlangot ,Vathiban álltunk meg Meganissin, Skorpios szigeten egy kis strandon és ebéd is járt amihez hozzá teszem hogy nagyon kis adag , következő nap megnéztük Nidrinél a vízesést nagyon szép hely mindenkinek ajánlom, ráadásul víz is sok volt most benne így még szebb volt de maga az egész környezete varázslatos ahogy eljutunk a vízeséshez ,aztán a Geni félszigetet választottuk e ahol egy nagyon kalandos úton elindultunk valami földútra keveredtünk majd egy elhagyatott öbölben jutottunk ki ami szerintem Lakka lehetett rajtunk kívül 2 ember volt ők is Magyarok voltunk amin meg se lepődtünk ki más vállalná be azt az utat kocsival....:icon_smile.gif de megérte mert gyönyörű kis öböl volt itt sok kagyló héjat össze tudunk szedni, és még horgásztunk is következő nap a másik hajóútra mentünk ami Kastos ,Kalamos szigetekre ment 25 euró/fő áron nagyon jó volt mindenkinek ajánlom gyönyörű helyekre jutottunk el így képeket majd rakok fel nemsokára,ez utáni nap elmentünk a világító toronyhoz majd az Egremnire ami a kedvencem lett, csodálatosan néz ki és az apró kavics elég fonom jó rajta járni és óriási hullámokat fogtunk ki aznap amiket nagyon élveztünk:) aztán másnap Aghiofili Vassilikiből kishajóval nagyon szép kis öböl tetszett nagyon ez is, aztán még aznap Porto Katsiki nem hiába az egyik legnevezetesebb a szigeten.. beszélhetnék bővebben is de majd aki akar kérdez , összeségében nagyon tetszett minden megérte elmenni! ami viszont nem tetszett az a görög emberek vezetési stílusa szabályokat nem ismernek bárhol megállnak bármikor:D bárhol kimennek eléd indexet nem ismerik stb stb... robogóval 3 an sőt 4 en járnak sisak nélkül.. érdekes ez de ott ez nem számít.. ami még nem tetszett sok a szemét és nem adnak a dolgokra görögök .. pl egy hegyi úton vissza kellett fordulnunk mert egy traktor alatt beszakadt az aszfalt és egyszerűen otthagyták és már napok óta ott lehetett ha nem hetek óta.. belepve pókhálóval.. az árakról annyit hogy minden kicsit drágább mint nálunk a legolcsóbb hely Marinopoulos Lefkasban . a lidlél jobb annyi biztos olcsóbb és több a választék. és ha jó akciókat fogunk ki néhány dolog még akár olcsóbb is lehet mint nálunk de amint mondtam alap áron drágább.. képeket majd rakok fel!

# 5965
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Rollo
Törzstag
Törzstag
1558 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219511 Üzenet linkje2014-07-01 21:18:36  Válasz a #219503. hsz-ra Előzmény #219503

Asprogerakata a neve még Paja sem tudta hol van biztos csak viccelt, mert azért az elég gáz lenne, több út is átmegy a falun... icon_smile.gif
# 5966
Akoska
Aktív fórumos
Aktív fórumos
110 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219527 Üzenet linkje2014-07-02 00:37:16 

Egy kis videó a nyaralásról icon_biggrin.gif https://www.youtube.com/watch?v=P8RfBNZVMzA
# 5967
Anicooöc
Aktív fórumos
Aktív fórumos
145 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219615 Üzenet linkje2014-07-02 19:55:12  Válasz a #219527. hsz-ra Előzmény #219527

Nagyon jól sikerült videó! Teljesen ott éreztem magam! Köszi, hogy megosztottad velünk! icon_smile.gif
# 5968
Accord
Aktív fórumos
Aktív fórumos
496 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219625 Üzenet linkje2014-07-02 22:38:30 

Új vagyok itt a fórumon, úgyhogy először is üdvözlök itt mindenkit! icon_biggrin.gif
Görögo-ban egyszer voltunk 7-8 éve, Korfun. Imádtuk, nagyon tetszett, de közben született két kisgyerek itthon:-), úgyhogy volt egy kis szünet a nagy utazásokban. Most idén, egy hónap múlva Lefkadát tűztük ki uticélnak, főleg az itt leírt jó tapasztalatok alapján............

Rögtön egy kérdéssel is kezdenék.............Vassilikiben fogunk lakni, ez jó kiindulópontnak tűnik. Viszont egyre több helyen olvasom, h ez a szörfösök paradicsoma, olyan nagy a szél. Ez most mennyire komoly? 4 és 5 évesek a gyerekek, direkt a part mellett foglaltunk szállást miattuk, hogy akár estefelé is le tudjunk menni egy rövid időre, ha már nincs kedvünk bolyongani messzire. Lehet azért velük ott is fürdeni? Vagy olyan nagyok a hullámok, hogy ott nem is nagyon érdemes????? icon_rolleyes.gif

# 5969
Gtunde
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219638 Üzenet linkje2014-07-03 07:41:23  Válasz a #219625. hsz-ra Előzmény #219625

# 5970
Accord
Aktív fórumos
Aktív fórumos
496 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219651 Üzenet linkje2014-07-03 09:22:09  Válasz a #219638. hsz-ra Előzmény #219638

Köszi!

Az érdekelne még, h az általatok kiemelt partszakaszok-amiket mindenképpen mi is felkeresünk- mennyire vannak felszerelve? Van egyáltalán WC? Mert gyerekekkel anélkül elég nehéz ügy. Vannak olyan büfék, ahol napközben enni lehet normális kaját? Vagy inkább vigyen magával az ember valamilyen szendvicset?

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 397 398 399 ... 570 571 572   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu