Idei képek a szigetről akit érdekel: ALBUM
Fura mód ahhoz képest, hogy most vettem új gépet, hogy majd sok képet csinálok, összesen nem lett 800 kép, a két hét alatt, ha a teknősöket nem számolom belel. Úgy látszik ez a fotózás nem nekem való
Kónyu nagyon szépek lettek a képeid! Annyira jó a hangulatuk,egyiket le is mentettem melóhelyen háttérképnek:)
Rengeteget mentetek, elég aktív volt a nyaralásotok a képekből ítélve:)
Egynapos hajókirándulást mindenképp szeretnék majd beiktatni a nyaralásba. Mi a véleményetek, tapasztalatotok mit érdemes hajóval megnézni? Engem főleg a tájak, látnivalók, strandolás szemszögéből érdekelne nem a BBQ-zás vagy a "rohanásos városnézés" része. Gondoltam mondjuk átkompolásra Ithakára vagy Fiskardoból Lefkadára vagy Zakinthosz-i túrára (de gondolom jármű nélkül nem igazán érdemes?!) ill. esetleg helyi irodáknál vagy fakultatív programra érdemes befizetni valamelyik hajókirándulásra!? Pl. olyan mint Korfu esetében egy Paxi-Antipaxi kirándulás! Az nagyon tetszett! Előre is köszönöm a segítséget!
Idei képek a szigetről akit érdekel: ALBUM
Fura mód ahhoz képest, hogy most vettem új gépet, hogy majd sok képet csinálok, összesen nem lett 800 kép, a két hét alatt, ha a teknősöket nem számolom belel. Úgy látszik ez a fotózás nem nekem való
Szia MaciG!
Sajnos nem sikerült megnéznem az albumodat. Az androidos rendszer lehet az oka vagy a bénázásom?
Szia
Javasolnám számodra a Fiscardo hajókirándulásunkat..gyönyörű érintetlen partok mellette haladunk el és Fiscardóra is jut idő..
üdv
Marcsi
Igazolom!! Lőttem is vagy 300-at, és üzenem, Fiscardoban nehogy múzeumozásra pazaroljátok azt a kevés időt, inkább a világítótornyokat és a bazilika romjait nézzétek meg Gyönyörűségesek!!
Szia
Javasolnám számodra a Fiscardo hajókirándulásunkat..gyönyörű érintetlen partok mellette haladunk el és Fiscardóra is jut idő..
üdv
Marcsi
Kedves Marcsi!
Köszönöm szépen a tippet! Mi ugyan nem GT-al utazunk de ha úgy döntenénk, hogy szeretnénk résztvenni a kiránduláson akkor hogy tudnánk jelentkezni Nálad? Megoldható lenne? Azt esetleg lehet előre tudni mely napo(ko)n indul ez a kirándulás a júl. 19-26. közötti időszakban?
Üdv.
Experte