#2349302015-08-23 22:03:04 Válasz a #234893. hozzászólásra
Hát az lehetséges,de akkor az már Neked nem lesz újdonság-ezért írtam hogy ha majd visszatérünk, biztos nem fogok tudni ettől jobbat írni,mert annyira részletes és szemléletes,mivel ha megnézed a számot a nevem alatt,rögtön kiderül, hogy együtt fogunk utazni.
Sziasztok!Jelenleg itt nyaralunk a szigeten.Ha már csomagoltok ne felejtsetek benzint is hozni. Tegnap óta nincs, legkorábbra holnap estére igérik... 5 napra béreltünk motort, két nap kilőve.:@
Alkhymeia, Köszi az éttermes beszámolót! Finikiben felkeressük az említett éttermet.
Wizo!: hihetetlenül szuper a beszámolód. Ernyire tartalmas írást én még nem olvastam a szigetről. Köszi szépen!
Az engem is érdeklne, hogy Amoopiban hol érdemes igazán ebédelni-vacsorázni. A Four Seasonnak és a Calypsonak jó a híre a külföldi oldalakon, bár ez nem garancia semmire sem.
Mindenesetre én mától szabin vagyok,s várom a csütörtököt nagyon.
Szia Klára58, csak háromszor ettünk Amoopiban: Calypso, Helios és Votsalakia, amit próbáltunk. A legtrendibb-egyben legdrágább a Calypso volt (szerintem ez volt a legfinomabb), a Votsalakiában szinte minden este élő görög zene volt (nem vágyunk ilyesmire, ezért inkább délután mentünk egyszer oda, de ha valakinek bejön az ilyesmi, jó lehet - ott is finom volt pl. a rák), a Heliosban nem volt semmi különös. Ajándékdesszert egyikben sem volt... E háromnál sokkal jobbakkal találkoztunk más városokban a szigeten (Under the Trees nálunk is nyertes)
Igen, a kölcsönzős 2 Euro/liter áron hozott.De így id megérte.Kár lett volna Olympost kihagyni.Estére meg a komp is megjött az üzemanyaggal.Most van bőven.