2 óra 10 perc repülés után rendben landolunk. Késő este még felfedeztük a fővárost, meg a szuper grillezőst, ahol 12 euróért akkora 2 személyes vegyes grilltálat kaptunk, hogy ma nem tudtunk nem oda menni
Sziasztok!
Mindenkinek köszönet a hasznos információkért, amit a szuper beszámolókból, leírásokból kaptam. Jó nyaralást az ott lévőknek, jó nosztalgiázást a már haza érkezetteknek! Mi 24-én indulunk, jön valaki akkor esetleg? A "szuper grillezős" engem is érdekelne, hogy merre keressem majd Köszi!
Sziasztok! 24.-én megyünk mi is. Meg lehet érdeklődni, hogy mikor mennek hajók Saria és Kassos szigetére? És persze mennyiért Gondolom már új menetrend van az utószezonra. Valamint egy-két napos autóbérlés is érdekelne.
És szintén a grillezős pontos helye mert nagyon szeretem a sűlt húst:)
Ha jól értettük az ajánlásokat, és a megfelelő grilleshez járunk, akkor a parti sétányról rövid lépcső vezet egy szökőkút hoz, ahonnan egy kajálós utca nyílik. Ennek az utcának a jobb oldali, utolsó előtti grillesnél egy pici kis duci, pörgős csajszi hívogatva be a népet. Isteni 2 személyes grilltál 12,- euró!
#2356432015-09-20 21:22:16 Válasz a #235629. hozzászólásra
Eddig brutális napsütés volt, ma 1-2 felhő néha befigyelt, de kánikula volt. Keddre vihart jósolnak, ami vagy lesz, vagy nem. Utána is jó időt jósolnak, de azt már te is látod
#2356562015-09-21 22:01:56 Válasz a #235647. hozzászólásra
Ma 5 óta esik vigasztalanul, most épp mennydörög és villám link, holnapra vihart ír, úgy-hogy valszeg sz@rrá ázunk majd, mert fejünkbe vettük, hogy csinálunk egy kalandos kirándulást Pyles, Volada, Aperi vonalon
A levegő is lehült az eső miatt? A tengervíz hőfoka? Nyugtass meg hogy fogunk tudni fürödni
Az előre jelzés szerdára már nem mutat esőt. Visszük a jó időt, itthon süt a nap, bár hüvös van.