#2364332015-12-30 19:40:30 Válasz a #236416. hozzászólásra
Robihal! Azért arra készülj, hogy a kishajók, mint pl. a Vangelis, amelyik Skalaból visz, kora délelőtt köthet csak ki a Navaggion, akkor meg árnyékban egész más a látvány, én pl. nem voltam odáig érte. A Blue Caves-ért viszont már érdemes áthajózni
Kedves Kefalónia rajongók,Fórum tagok!!!
Rengeteg videóval készülök a 173-nap múlva esedékes utazásunkra Lassi-ba....fórumot átolvastam a 500.oldaltól....
https://www.youtube.com/watch?v=-GPDXgU5FO4
Ez a videó nekem új helyeket mutat meg ..2:20 -nál milyen falu látható????
A fő kérdésem milyen barlangon át vezet az útjuk a filmben és az hol található????Iszonyúan megtetszett...kb2:31-....től van a videón..
/Kónyu már mondta hogyan kell úgy idetenni a linket hogy az ne csak szöveg legyen de elfelejtettem....bocsi csak így ment..Szóval segítségeteket nagyon várom.....
ha feljebb nézzel látsz egy fogaskereket mellette egy ? arra ha ráviszed az egered s kiválasztod akkor megtudod hogy kell beilleszteni . nem akartam ide bemásolni . a vidi meg szerintem Fiskardo környéke lehet de hogy pontosan hol az jo kérdés de felfedező utnak jó.Fiskardonak fogunk menni igy valoszinü megállunk széjelnézni.
elirtam (szétnézni)
Ahol járnak Walls of the Early Christian Basilica in Fiscardo
Old Venetian lighthouse, Fiscardo
nem tudtam én se hogy ennyi szép hely van Fiscardónál.
A google street view-en teljesen másképp fest ez az út, szuperül megcsinálták!
Másik kérdés:
A Granddal mentetek már Kefalóniára? Milyen Skála? Tavaly Tsiliviben voltunk, Zakintoszon, este kicsit mulatozós volt, hangos, bár annyira nem zavart. Skála zaj szempontból milyen?
ma reggel 09:21-kor 4.1-es földrengés volt Kefalónián (21km-re nyugatra Argostolitól a tengerben volt az epicentrum), Lefkadán is érezhető volt.. Károkról nincs hír.
#2365002016-01-04 21:21:53 Válasz a #236491. hozzászólásra
Zeddicus!
Skalán valamiféle zajrendelet okán este nincs zajongás. Egyébként sem bulis város, bár van 1-2 bár a városban, de soha nem hallottam nagy zene-bonát.
Van valakinek tapasztalata Skalan hogy érdemes e befizetni vacsorát az iroda által ajánlott Makris tavernába? Vannak ott tradicionális ételek?
Köszi a választ!