Lenne egy kérdésem, amit nem találtam, pedig igyekeztem visszaolvasni.
Meg tudjátok e mondani, hogy mennyi lenne kb az autopálya díj Athénig, vagy éppen a Peloponessosig. Tervezünk egy utat, Budapest-Meteorák-Tolo, de jó lenne tudni mire számítsak.
Utoljára kocsival 1984-ben voltam még gyerek koromban
szerb 14 körül mac 4,50 görög athénig 23 körül nem tételeztem ki centre pontosan.Mi Jon szigetek felé járunk az oda vissza 60-ba benne szokott lenni emlékeim szerint + még a kompozás ha kell.De junius már oly rég volt. Most a májust várjuk.
A Prifitis-i lehajtó előtt van a fizető kapu és decemberben 2,40 Euro volt a díj, mint egész évben. Ez a kapu a Langada-i lehajtó után kb. 20 km-rel van.
Sziasztok ! Olvasom van aki adventezni és egyéb okból sokat megy Görögországba. Érdekelne, hogy mi a tapasztalat az ország belsejében a migránsokkal. Előre is köszönöm !
Úgy látom, hogy a szerbek emeltek a díjakon, 2X 40 dínárt, ez nem sok. A szerb pályakezelő lapján találtam: Grabovnicában - Levosoje (Grabovnicában - Grdelica), hatékony rendszer változásai miatti forgalomcsökkenés építési munka része az autópálya e-75, a 15.11.2016.g. Ez azt jelentheti,hogy ott kicsit lassabban lehet majd haladni az idén.
Csatlakoznék Imgi-hez! A migráns helyzet engem is érdekelne, különösen annak fényében, hogy valami elmebeteg a Görög-Macedón határt akarja lezárni és nem az Égei-tengert védenék... Nyárig, pláne augusztusig még rengeteg idő van, de érdekelne, hogy ki milyen opciókkal számol. Mi Tolo-ba mennénk, augusztus második felében. Nem tudom, hogy miként lehetne a kritikus helyszíneket elkerülni szárazföldi (autós) utazással. Gondolkodott már valaki ezen?