#2370772016-02-09 16:01:54 Válasz a #237075. hozzászólásra
off
nem csak a két gyerek miatt írtam, hanem az időpont is elő- meg utószezon.
viszont, miért nem mész máshová, ahová van közvetlen repcsi, és/vagy aegean air, ami ugyan átszállós de egyben tudod venni a jegyet? kréta, vagy éppen rodosz (vagy korfu de ott már voltál)...csillió szállás (booking.com, airbnb.hu, stb.), utóbbinál a transzfer se egy nagy pénz, és bejárható méretű. és szép és jó meg minden.
és például most perpill, utóbbira, wizz air, júl.11-25 vagy aug.1-15 vagy júl.18-25, két felnőtt, két gyerek, két 32 kg(!) feladott csomag, 4 kisméretű kézipoggyász, retúr, 211ezer forint. (ugyanez 2 db 23kg-os poggyásszal 205e, 1 db 32 kilóssal 188e).
Sziasztok. Egy kerdesem lenne, ha nem idevalo, akkor elnezest kerek. Majus 7 - 15 korul ( par nappal csusztathato) betarsulnek valakihez, aki autoval megy Kefaloniara. Csak odautrol lenne szo. En es a kiskutyam (csivava) plusz egy borond. Cserebe az odaut teljes benzinkoltseget fizetem, Magyarorszag es Kefalonia kozott. Ha valakinek lenne szabad helye, es erdekelne az ajanlat, akkor legyen szives irjon. Elore is koszonom szepen!!
Sziasztok!
Tudnátok Nekem segíteni Lassiban jól bevált apartman szállással? 1-2 héten belül szeretnénk foglalni, de még nem sikerült dönteni. Szeretnénk autót is bérelni, de ha nem lesz nálunk autó akkor is jól megközelíthető legyen, lehetőleg dombra ne kelljen felkaptatni. Melyik van a legközelebb a legszebb strandokhoz? Köszönöm.
#2372602016-02-19 06:10:17 Válasz a #237258. hozzászólásra
Szia Erika!Nekem az Oskars studio szimpatikusnak tűnik így netről ,megkerestük élőben is ott az volt.Viszont Lassiban sokat kell gyalogolni a strandokig ,hosszú település.Strand közelit én nem tudok.
Én a Minast vagy az Evans apartmant ajánlanám. Mindkettő nagyon kellemes,tiszta és mindenhez közel esik. Többször voltunk mindkettőben és nem csalódtunk még.
Aham, akkor nem én vagyok szórakozott, hanem Jox valamiért nem szerette
Ha valakit érdekel az utazás kiállítás szakmai napjára ingyen jegy, írjon privit.
Remélem, így nem gond
#2374202016-02-28 00:30:15 Válasz a #237394. hozzászólásra
Annak semmi értelme nem lett volna, az volt a szándék, hogy az általam ismert topiklakóknak kedvezzek Ez csak így volt megoldható! Mondjuk ha csupán a Nei Pori topikba vagy a Paralia topikba küldtem volna, tuti hogy egész mások olvasták volna, mint akiknek címeztem!
Keresem a logikát
#2375572016-03-07 14:11:34 Válasz a #237266. hozzászólásra
Kedves Ananda9 próbállak elérni privát de nem megy....adnál valami elérhetőséget????A Minas apartman után érdeklődnék ./aktuális lesz júni 24-től..... /.... köszi