Helló. Nyáron kedves párrommal megyünk Görögországba. Még nem tudjuk hova, de valószínűleg Sarti vagy Tolo. A nyaralás ideje alatt szeretném megkérni a kezét, de nem is tudom mi lenen a jó erre. Amire eddig gondoltam.
-Vacsora közben egy tavernában.
-Naplementénél a tengerparton kettesben egy üveg finom bor mellett.
-Sekélyebb öbölben ahol nincs nagy hullámzás egy vízhatlan csomagolásban a dobozt kicsit beletenni a homokba, hogy ő találja meg (persze rávezetéssel).
-Egy helyi szép templomnál.
Ti mit gondoltok, melyik lenen a legjobb? Egyéb ötlet?
Kedves Uwu
Nekem mint nőnek nem kellene a közönség szerintem meghittebb ha bárhol is de kettesben teszed....szerintem....de ezt hogy hogyan és hol Neked kell tudni, mert Te ismered a párod ízlését.....sok sikert,és boldogságot..kívánok...
Ha megengeditek, szeretnék közzétenni 3 német nyelvű blogot, 3 elvakult görög rajongó tollából; inkább apró, eldugott szigetekre fókuszálva. Úgy gondolom, hogy különösebb nyelvtudás nélkül is élvezhető oldalakról van szó.
Egy kis kedvcsináló: szeméttel, elhagyott roncsokkal, háromkerekű járgányokkal, macskákkal, kecskékkel, rengeteg sima és néhány plüss csacsival, no meg strandokkal, meghökkentően vicces, mégis megszokott görög pillanatképekkel. Szerethetően...
#2379282016-03-31 14:19:52 Válasz a #237911. hozzászólásra
Ha Tolora esik a választásotok, akkor ott lennének ötleteim a lánykérés helyszínére.
Menjetek el hajókirándulásra, Hydra szigetére (szervezett fakultativ keretében ez lehetséges), hihetetlenül romantikus kis sziget, ott van kis kápolna is, taverna is, part is, minden.
Én mivel nagy régészet rajongó vagyok, tuti annak örültem volna a legjobban, ha mondjuk az több ezer éves epidauroszi színház lépcsőjén kérik meg a kezemet...
(ez is lehetséges verzió, Tolo környékén rengeteg az ókori látnivaló )
És maga Tolo is nagyon hangulatos kis falu, a mellette lévő Nafplionról már nem is beszélve. Szóval helyszin és lehetőség rengeteg lesz, csak válogatnod kell, illetve Te tudod, hogy mit szeret, mi érné igazán meglepetésként.
Én biztos egy szép eldugott csendes öbölben képzelném el:) Kettesben, gyűrűvel, homokbatérdelősen, kézcsókolósan. Naplementét nézve,romantikusan. Úgy gondolom, ez minden lánynak bejönne. De Neked kell ismerned a lány ízlését, ez csak az én ötletem. Akárhogy is döntesz, gratulálok!
Én akár az éttermest is el tudom képzelni...egy jó kis tavernában(PL.Sartin,ahol jellemző a magyar pincér,és le tudod beszélni konkrétan-bár nem tudom a nyelvismeretedet).Ha mondjuk már régen együtt vagytok-laktok,vagyis már azért nem olyan meglepő,hogy halad előre a kapcsolat.Mondjuk,ha szereti a tengeri herkenytűket,akkor pl. kér egy fish tálat:rajta egy grillezett polip,aminek az egyik lábán van a gyűrű,vagy egy kagylóba rejtve...én örülnék egy ilyennek.Te ismered,hogy mennyire igényli-kívánja a térdelős lánykérést.
szio. Most lehet, hulyeseget irok, de miert nem mentek el ernyozni? Es a levegoben kerned meg a kezet, a tenger felett. Igaz kicsit nehez lenne a gyurut odaadni, de szerintem biztos egyedi lenne.
Messzinia!
Az az Epidauroszi szinház, nagy ötlet,nekem tetszik,nyáresti előadás előtt közvetlen,vagy a szünetben a színpadon,hatalmas emlékké válhatna a sok néző is biztos hangulatot csinálna,amikor felfognák hogy miről van szó.Tuti szervezhető lenne némi utánalendüléssel,nem hiszem hogy a görögök elzárkóznának előle.
Hát ha velem igy esett volna még az unokáimnak is elmesélném,talán még a Facebookra is felírnám.