mi is azt vittünk igaz az ára meglepett coopba vettem és 7ezer/kg-ba volt .meg jobb fajta száraz kolbászt. DE kint a Lidlbe is jo áron akciosan tudtunk venni dolgokat. pl 500g szalámit garnélás nagyon jo izű 1,35 vagy olyat mint a parizel de sokkal jobb állagu 1,2 és a végén láttunk oriás szalámit 3 eu volt 2000g annak viszont nem tudom az izét.kenyeret szeleteltet 1.55 ért és egy hétig is jó volt mig az 1 eu-s kenyerek a tescosra emlékeztet aznap jó másnap nagyon kemény a héja. Ja bele se nyult a kajásba sehol. Még ilyen nem volt hoztunk vissza konzervet a majdnem egyhonapi nyaralásbol. sokszor inkább elmentünk és ettünk egy gyros és nem volt többe szinte mintha a boltba költöttük volna. a üditöt is vagy valamelyik market (doux 1,20 körül talán a meggyes volt drágább a narancsosbol a 14% vettük. A lidl-be is hasonlo az ár.
A kinti Lidl-ben láttál szalonnát és bacont az itthoni ár környékén? (2 éve sehol nem kaptunk, ezért most itthonról szándékozunk vinni, ám ha lenne kinn, akkor inkább megvennénk ott)
Na szépen vagyunk,úgy látszik kezdődik a Görögöknél is,valamiből meg kell élni,ha már dolgozni nem akarnak,. 2 éve Bulgáriában az autóinkat lopták él,fizettünk és vissza kaptuk,most a benzinre vigyázzunk,
nem tünt fel hogy lett volna peddig jó párszor jártunk benne ,igaz nem is kerestünk ilyet.De ettöl függetlenül lehet de én nem hiszem.csak nem szalonna sütést terveztek?elég durva negyven fokban. mi ha kint vagyunk inkább valami tengeri,de azt is inkább elmegyünk és valami jó helyen eszünk. Ha peddig nagyon éhesek vagyunk akkor valamelyik grill bár.
Most erkeztunk korfura. Delutan 19 orakkor indultunk nagyvaradrol es most 15 orakkor foglaltunk szallast Kassiopiba. Szerb mac hataron siman alltunk 1 orat pedig 4 sorba ment. A gorognel meg kb 40 percet 5 sor mukodott. Es eleg jo sorba estunk. Ugyhogy allas varhato
nem tünt fel hogy lett volna peddig jó párszor jártunk benne ,igaz nem is kerestünk ilyet.De ettöl függetlenül lehet de én nem hiszem.csak nem szalonna sütést terveztek?elég durva negyven fokban. mi ha kint vagyunk inkább valami tengeri,de azt is inkább elmegyünk és valami jó helyen eszünk. Ha peddig nagyon éhesek vagyunk akkor valamelyik grill bár.
Dehogy akarunk szalonnát sütni. Vagyis igen, csak nem úgy. A reggelinket szoktuk megdobni sült húsos és nem húsos szalonnával. Paleosok vagyunk, úgyhogy a pékek nálunk nem annyira játszanak.
A tanksapkára rakjatok rá egy öntapadós diesel matricát. Görögöknél kevés a diesel személy autó! Majd itthon leszeditek.
Aztán majd jól megtankolják neki a görögök diesel-lel.
A legtöbb autóból nem lehet a betöltő nyíláson keresztül "leszívni" az üzemanyagot, annak kiképzése miatt. Egyéb trükkökkel szokták lopni, de az típusonként váltózó. Többnyire kivágják a betöltőcsövet a tank közelében. A legdurvább, amikor egyszerűen kilyukasztják a tank alját.
Na szépen vagyunk,úgy látszik kezdődik a Görögöknél is,valamiből meg kell élni,ha már dolgozni nem akarnak
OFF
1. érdemes felfogni, h attól még, h valaki görögül beszél, nem feltétlenül görög (ettől még nem mondom, h köztük nincsenek zsiványok, mint minden nemzetben)
2. túl kéne lendülni a dolgozni nem akarnak sztereotípián - egy szezont nyomj le velük/köztük/az ő cipőjükben, és rögvest másként fogod látni
ON
üdv mindenkinek.
Mi aug. 05-én indulunk Nea Plagiára, Szerbia-Bulgária útvonalon. Nisnél megyünk el BG felé. A kérésem az lenne, ha tudtok jó kajálós helyeket (kimondottan kisebb útszéli kajálók) Szerbia Nis utáni részén, illetve Bulgáriában az útvonalon Kulata-ig akkor várnám a javaslatokat.
Útközben beugrunk a Rilai kolostorba is, ha az időjárás megfelelő lesz...
A segitségeteket szeretném kérni, mert nagyon sűrgös lenne!
Csütörtökön indulnánk Sartira, de az autónk elkezdett vacakolni és nem mernénk megkockáztatni hogy valami gond legyen út közben! Az egyik nagyon jó ismerösünk ide adná a saját autóját, de nem tudjuk hogy elfogadják a határokon azt a Kölcsön adási nyilatkozatot, amit a két fél ir alá, és a két tanu!! Valaki azt is mondta hogy közjegyzői okiratba kell foglalni. Biztosan van ebben a témában is hozzászólás, de nagyon sürget az idő, és már nem tudok ennyit vissza olvasni!! Megköszönném ha valaki tudna tanácsot adni, hogy mi ennek a módja!!
Sziasztok, pénteken jöttem haza Dzerbiából. Nem mertem megkockáztatni Röszkét, így Ásotthalom felé jöttem. A szerb autópályalehajtótól, határral együtt az M5 felhajtóig nem volt 35 perc a sebességkorlátozásokat betartva. Árak a határ felé OMV Diesel 140,9 95 135,7 EKO Diesel Ekonomy 139,9 Diesel Avio 144,9 95 Ekonomy 134,9 Eko Racing 149,9 Gas 65,9.