Idén tavasz végén leruccantunk egy kis aktív kikapcsolódásra a mediterrán régió eme gyöngyszemére.
A „földi paradicsom” gyenge kifejezés arra,amit ott találtunk,már ami a látványvilágot illeti.
Csinltam egy útifilmsorozatot is,de egyenlőre még darabokban van
Összedobtam egy „röpke” előzetest,hátha valakit érdekel:
Azoktól kérdezném, akik már voltak a Grandos Hermes házban, hogy melyek azok a szobák, amelyiknek az erkélyére nem süt a nap. Vagy az is jó lenne, ha tudnám, hogy reggel és este melyik oldalról süt. A 2/24-est néztem ki, mivel 2 erkélye is van, valahová csak ki tudok ülni reggelizni.
Köszi előre is.
Sziasztok.Kész lettem a nyaralásunkat összefoglaló kis videóval,remélem kis őszi nosztalgiázás képpen vagy akár jövő évi kedvcsinálóként,szívesen fogadjátok..........persze nem olyan profi mint Cobrancoé de minden pillanatát élveztük,és még 2 hét sem volt elég a felére sem...... https://www.youtube.com/watch?v=OMraLBUqHVI
#2421922016-10-06 16:33:43 Válasz a #242190. hozzászólásra
Szia Dettix!
Tavaly mi is a 24-es apartmanban voltunk. A hátsó erkélyre ne számíts, ott csak az ajtó van, meg a korlát. Oda éppen csak ki lehet állni. A másik erkélyen nyugodtan reggelizhettek, akkor még nem éri a nap. Elég tágas az apartman, mi néha be is vittük az asztalt, és elfértünk.
A nyári élményeim egyikét szeretném mindenki szives figyelmébe ajánlani.
Helyszin: a Jón-szigetvilág,…az itteni kalandozásainkról készített „roadmovie”-t fogadjátok szeretettel. A film egy kerékpártúra története,ennek ellenére/vagy pont ezért/ajánlom mindenkinek,aki szereti természetet,gyönyörű tájakat,a nyári meleget és sportos kikapcsolódást.
Bár az úticél Kefalonia, ez az első rész még a szárazföldi szakasz,amolyan „nulladik nap”,egyfajta bevezetőnek szánva,de már a túra szerves része,a szöveges kommentár lehet,hogy elsőre szokatlan lesz,de remélem tetszeni fog.