Most találtam rá erre a fórumra.Mi augusztus elején megyünk Sartiba a Grand tourssal,a Blue Sarti apartmanba foglaltunk szállást.Van valakinek tapasztalata róla?
Sziasztok!
Emlékszik valaki, hogy az Annában van e törcsi? vagy vinni kell? Köszi
Ha a Grand tours-szal mentek, akkor annak a honlapján az írják, hogy az apartman felszereltségéhez tartozik "törcsi"
ld.: Link
- de ha nem a Granddal mentek, gondolom, hogy akkor is van...
Fazika köszönöm a válaszod!
Elfelejtettem írni, hogy most az Apollonos Annába megyünk. Tavaly a Grandos Annában voltunk, ott igen, van. Apollonnak "másik" Annájuk van. Azért, köszönöm.
#2439592017-05-08 16:52:21 Válasz a #243933. hozzászólásra
Szia!Most így hirtelen ezek jutottak eszembe:
A képek alapján nagyon szép hely,kulturáltnak tűnik.Ez mennyire fedi a valóságot?(bár ti elég régen voltatok).
Biciklit lehet valahol a közelbe bérelni?
Valami jó éttermet tudnál ajánlani,ahol jót lehet enni jó áron?
Köszi
Szia, biciklit talán sssos motorkölcsönzőjénél találtok, de inkább robogó.Sarti tényleg szép hely, és nagyon pénztárcbarát is. Jó éttrerem, sorrendben, az én véleményem alapján: 1. Pizza Grill Emmanuell, 2. Relax étterem. Gyorsétteremek közül szerintem: 1. Avra, 2. Aigaio.
Ezeket próbáltuk. Nézz szét a beszámolók oldalon ott is talál hasznos infóket.
Szia Tekla!
Biciklit azt nem tudom, hogy lehet-e kölcsönözni, viszont, ha ki akartok menni a faluból inkább béreljetek robogót. Nem lehet túl kellemes a 40 fokban a tűző napon biciklizni a hegyekben...
Sziasztok!
Mi júliusban megyünk Sartira egy hétre, utána szeretnék még elmenni valahová pár napra.
Hová menjünk, mit ajánlotok, bocs ha off!?
Köszi!
Az a kérdés hány kilométer távolságon belül szeretnétek még eltölteni azt a pár napot?
Pl. Sarti-Thassos 300 km.
( Habár Thassosra pár napra nem szabad elmenni, csak is többre, mert annyi szép hely amit látni, érezni kell, ha már ott vagyunk.)