Különben volt már akit azokkal a rengeteg dobozos traffival bemértek???
Tele van egész Görögország velük, de mintha nem mérnének belőlük. Az életben nem kaptam még büntetést ilyen mérésből. Ezek csak az ijesztgetés kedvéért vannak kirakva?
Tele van egész Görögország velük, de mintha nem mérnének belőlük. Az életben nem kaptam még büntetést ilyen mérésből. Ezek csak az ijesztgetés kedvéért vannak kirakva?
Jelentkezem Tavaly nekem villant hajnalban akkorát az Egnatia Odoson azt hittem felrobbant a nap Azóta sem jött semmilen bünti, pedig nem mentem lassan ...
Jelentkezem Tavaly nekem villant hajnalban akkorát az Egnatia Odoson azt hittem felrobbant a nap Azóta sem jött semmilen bünti, pedig nem mentem lassan ...
Lehet itt is olyan, h pakolgatják a dobozokban ide-oda, mint régen nálunk? Mert én sem kaptam még sosem csekket..........
Köszönöm az infót! Egyébként mennyire haladós az a szakasz? Úgyértem a görög határtól emberi halandó léptékkel számolva mennyi idő Lefkada kb.?
nagyon haladós, ritkásan vannak traffidobozok, én ott azért +10%-ra lassítok, mert jól láthatók. Határtól szabályokat betartva 4.5 óra, de mivel már Thessaloniki felé a 100-as táblás 2 sávos is közmegegyezéssel 140-es és 4 sávos a valóságban, így jóval gyorsabb is lehet.
Olyasmi idő szokott nekünk is jönni 4-5 ora között. A pálya jó gyors végig .az alagutaknál szoktam valamennyit vissza venni. s Filipiadánál hogy lemegyünk ott joval lassabb tempo van Lefkadáig és kb 80km és lassabb tempot kell menni .