Te leszel az első fecske aki friss infóval tudja majd elarasztani az oldalt. Kivancsi lennék pl a lapovoi omv kúton mennyibe kerul a benzin,a Vladic Han utani lukoil benzinkút milyen! Ha megnéznéd ezeket úgy kutyafuttábab,megköszönném. Ja,remelem a macedónok iden is elfogadják az eurot a kapuknál! Jó utat majd.
Te leszel az első fecske aki friss infóval tudja majd elarasztani az oldalt. Kivancsi lennék pl a lapovoi omv kúton mennyibe kerul a benzin,a Vladic Han utani lukoil benzinkút milyen! Ha megnéznéd ezeket úgy kutyafuttábab,megköszönném. Ja,remelem a macedónok iden is elfogadják az eurot a kapuknál! Jó utat majd.
A bankkártyát is, a szerbek is. A kutaknál szintén.
A sebességmérésnek nagyobb a füstje, mint a lángja, igazából csak az igazán durva tempót diktáló nyugat-európai vendégmunkások, vagy a helyi notórius gyorshajtók vannak veszélyben, mert egyébként nehéz valós 120 km/h-ás átlagot hozni két kapu között. Ami nagyobb veszélyt jelent gyorshajtás szempontjából: A fizetőkapuk előtt gyakran mérnek háromlábúval és a kapuknál lévő "kasszánál" valóban büntetik a 125-öt is. Főleg a valamikori Sirig-i kapusor veszélyes ebből a szempontból mindkét irányban (a kapuk már nem működnek, csak forgalomlassító szerepük van kb.), nem árt kicsit visszább venni a tempóból.
A lapovo-i OMV kútnál 146 dinár egy liter 95-ös. Belgrádban, a Száván innen elég hosszan utat javítanak, az észak felé igyekvők csúcsban (8-10 ill. 16-18 óra között) belefuthatnak egy fél-egyórás dugóba, de elvileg szezonkezdetig befejezik a városban a javítgatást.
Az eddigiekhez képest mindenképpen javul (az egyébként sem rossz) helyzet a szerbiai részen, úgyhogy csak semmi para.
Nem tudom valaki nézte-e már hosszú távon az átlagsebességet.
Ha megállsz egy rövid pihenőre, mar az sokat ront az átlagon.
Én amikor nézem, mentem 150-es tempóban a pályán, szinte csak pályán mentem és pár pihenő beiktatásával a hosszútávú átlagsebesség 70km/h lett. Számomra is meglepő volt.
nekem is 70-80 körül szokott kijönni, de az a baj, hogy pont a sebességmérős rész Szerbiában az, ami felhúzza az átlagot. Mi Nis-ig nem szoktunk megállni, a szerpentin után szoktunk általában.
Miért nem álltok meg Nis-ig?
Több mint 500 km-t mentek folyamatosan? Nem kell senkinek pisilni? Ne sanyargasd a családot
Hát most meg kell majd állni egyszer
de most komolyan,ha valaki ennyire tart a sebességméréstől,az tartsa be a szabályokat.a másik!mennyivel hamarabb ér oda az aki kockáztat és 150-el megy?egy óra,másfél?szerintem ennyin nem múlik.
én azon szoktam jót röhögni mikor a hülye száguldozik,mindenkit letol,a fizetőkapuknál meg egyszerre jutunk át,vagy én előbb.
mi Ásotthalomnál állunk meg tankolni, aztán Vranje, nyilván ha valami miatt kell, akkor megállunk, de eddig 1-2x volt ilyen. Feleségem általában bealszik Belgrád utáni hullámvasúton, én meg amúgy is napi 2x pisilek. Nem sanyargatok senkit, de általában nincs rá igény. Most se fogunk megállóval számolgatni, megyünk Nis-ig 120-szal, legalább tovább kitart a benzin.
Kedves fórumozók! Valami tévedés folytán nem lefoglaltam, hanem megvettem a kompjegyeket Zakynthosra július 28-i dátummal. Meg is jött e-mailben pdf állományban 5 főre + a kocsi. A kártyáról is levették a pénzt. lehetséges ez ilyen távoli időpontban?