Dumcsi
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : -- Off topic --
Hozzászóló Üzenet
# 1606
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
PierrKardán
Aktív fórumos
Aktív fórumos
375 hozzászólás



Nincs beírva úticél.
#248129 Üzenet linkje2018-06-22 10:45:08 

Kedves Jox, valamit lépni kellene, mert a Feksza nevű user annyira szélsőséges indulatokat kezd kelteni a fórumon, hogy már azt is le-trollozzák, akinek a neve csak hasonlít Fekszára (lásd az Autóval Görögországba topikot).

Elfogadom, hogy kitiltani nem lehet (bár a meglévő 80 közeli hozzászólásából egyetlen egy sincs, ami érdemi információt tartalmaz, mind csak rizsa, feszültségkeltés, kötekedés és provokáció), de valahogy meg kellene oldani, hogy egyes felhasználók hozzászólásainak a megjelenítését le lehessen tiltani.

Ezt akár úgy is elfogadnám, hogy aki valamilyen összeggel támogatja a fórum működését, az prémium user besorolást kap és neki lehetősége van letiltani egyes userek hozzászólásainak a megjelenítését (mint ahogyan az a Prohardver honlapcsalád oldalain jól működik).

Szóval jó lenne lépni valamit azelőtt, mielőtt valami nagy anyázási flame kirobban Feksza úr tevékenysége miatt.

# 1607
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Feksza
Aktív fórumos
Aktív fórumos
117 hozzászólás


Nincs beírva úticél.
#248159 Üzenet linkje2018-06-23 10:09:10 

Mégegyszer megkérdezem.miért is kéne kitiltani?én nem feszültséget keltek,csak elmondom a véleményem.az hogy neked nem tetszik a stílus ahogy írok,még nem feszültségkeltés!és ha megnézzük a sarti fórumot,hát úgy néz ki többen vannak azok akik igenis azt mondják hogy kell a negatív kritika is.szóval ne hisztizz,hanem fogadd el hogy sartinak igenis van negatív oldala is!
# 1608
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Greeceboy
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás


Nincs beírva úticél.
#248160 Üzenet linkje2018-06-23 12:26:34 

Feksza!
2018-02-28-án berobbantál a köztudatba.
Olvasd el a témákat, amihez hozzászóltál, és próbáld meg kívülállóként olvasni! Tudom nem fog menni, mert ahhoz inteligencia is kellene.

Témák, amihez hozzászóltál:
- Trélerrel hazahozás. Mindenki szemét, de te fasza csávó vagy, te ingyen mész a haverodért. Pedig itt a (többihez képest) baráti árról volt szó, nem a barátságról.
- Tűzoltó készülék. Elmondtad, hogy úgysem olt el senki semmi a kis palackokkal, te 6 kilósat + a betiltott halónnal oltót viszed.
- Navigáció. Mindenki buta, aki a telefonját használja navigációra, mert te a régi tableten nyomod. Nem is tudod, hogy milyen készülék, milyen app mellett mit csinál bejövő híváskor, mégis csak a külön navi az ok.
- Sarti. Az rossz, aki oda megy suttyó. És itt kimerült a tudásod. (Megjegyzem Sartin és Narancsparton n csak látogatóban voltam 2002-ben. Szóval a téma nem érint.....)

Úgy érzem az értő olvasással és más emberek álláspontjának elfogadásával neked bajod van. Ezen kellene változtatnod és a véleményed emberi módon történő megfogalmazására törekedni.

# 1609
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Feksza
Aktív fórumos
Aktív fórumos
117 hozzászólás


Nincs beírva úticél.
#248161 Üzenet linkje2018-06-23 13:04:23 

elsőként megjegyezném hogy nem tableten használom a gps-t!aztán akkor menjünk sorba mit miért írtam(csak röviden).tréler.nem olcsó és nem baráti az az ár amit a fórumtárs annak hitt.barátság és baráti ár?mi is a különbség,ha már így szétválasztottad?de ennyi,téma már rég le lett zárva.tűzoltókészülék.tévedsz a halonnaloltó forgalmazása van betiltva,a meglévőt saját célra tarthatod használhatod(a leghatékonyabb oltóberendezés)ebben a témában is csak a segítőszándék vezérelt,mivel ez a szakmám tudom mit beszélek.persze itt is támadásnak lett beállítva hogy leszóltam az 1 kilósat.nem tudom mi a szakmád,de bizonyára neked is van olyan dolog abban munkakörben amit alkalmatlannak találsz és el is mondod a véleményed.aki akarja használja az 1 kilósat,én csak elmondtam mire számíthat azzal kapcsolatban.sarti!amit azzal kapcsolatban írtam az is csak segítség lehet másoknak,mint ahogy ezt már ott egyre többen meg is erősítik hogy igenis van ott létjogosultsága a negatív kritikának.az meg hogy mindezt hogy fogalmazom meg,sajnálom ha nem tetszik.bár ha te visszaolvasod amiket nekem írtál,lehet hogy te többet személyeskedsz és több a sértő megnyilvánulásod.
# 1610
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Csarlsz
Aktív fórumos
Aktív fórumos
420 hozzászólás


Nincs beírva úticél.
#248221 Üzenet linkje2018-06-27 16:11:51 

Konzuli szolgálat

"Felhívjuk állampolgáraink figyelmét, hogy Görögországban érvényes magyar ’B’ kategóriás vezetői engedéllyel - a hazai szabályozástól eltérően - segédmotoros kerékpár (50 cm3 alatt) vezetése nem megengedett. Segédmotoros kerékpárt kizárólag ’A1’ kategóriás vezetői engedély, vagy olyan nemzetközi jogosítvány birtokában lehet vezetni, amelyben az adott járműkategória feltüntetésre került. Kérjük, hogy a kölcsönzők szolgáltatásait igénybe vevő turistákat ne tévessze meg az a gyakorlat, mely szerint nem minden esetben ellenőrzik a vezetői engedélyeket. Közúti baleset esetén a motorkerékpár vezetőjét ez nem mentesíti a hátrányos következmények alól. A nyári turistaszezon idején a görög hatóságok kiemelt figyelmet szentelnek a közlekedés biztonságának és nagy erőkkel, fokozottabban ellenőrzik a közlekedési szabályok betartását. A szabálysértőkkel szemben azonnal eljárást indítanak és jelentős, akár több száz eurós bírságot róhatnak ki. A tilosban parkoló járművekről a rendszámtáblákat eltávolítják, melyeket csak a bírság kifizetését követően, de legalább 20 nap elteltével kaphat vissza a szabálysértő. A hatóságok a turistákkal sem tesznek kivételt. A görög hatóságok a megengedett sebesség túllépése esetén: a helyszínen bevonhatják a szabálysértő jogosítványát, ami kizárja, hogy az adott személy sofőrként folytathassa az útját. Ha az adott gépjárműben nem utazik további olyan személy, aki rendelkezik érvényes jogosítvánnyal az is megtörténhet, hogy az eljáró rendőr az intézkedés helyszínén lezáratja a szabálytalanul közlekedő gépkocsit, és a sofőrnek más megoldást kell találnia a tovább-, vagy hazautazására. Nem saját tulajdonú személygépkocsival történő utazás során annak használati jogát hitelt érdemlő, jogilag szabályos, angol vagy görög nyelvű meghatalmazással kérheti igazolni a görög vámhatóság. "

# 1611
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Anditoth90
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás



Nincs beírva úticél.
#248255 Üzenet linkje2018-06-28 18:37:12 

sziasztok! valaki tudja, hogy fotóalbumomból hogyan tudok képet törölni? a picasa-n már megcsináltam a képtörlést illetve képfeltöltést a fotóalbumomban, de itt már nem jeleníti meg illetve nem törli. köszi előre is!
# 1612
Kijelentkezve--
-törölt nick 23440
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
23 hozzászólás



Nincs beírva úticél.
#248633 Üzenet linkje2018-07-31 12:02:28 

Sziasztok!
Néhány topicban olvasottak alapján:
Nem kell ölre menni egy-két hozzászólás miatt. Tudomásul kell venni, hogy az a „meseország”, amelyet megismertünk 20-30 évvel ezelőtt, gyökeresen megváltozott. Ez a változás most is folyamatban van, és garantáltan utol fog érni minden helyet. Még a legkisebbeket is. Nincs mit szépíteni, de a görögök, kiemelten a turizmusból élőket, folyamatosan „elkurvulnak”. A pénz (a bevétel) mindent képes legyőzni, felülírni. Én is tisztán látom a folyamatokat egy parányi szigeten, ahol már lassan két éve élek. A napernyős példából kiindulva: a görögöt baromira nem érdekli, hogy mennyire csúfítja el az adott, egyébként lélegzetelállító strandot. Ha turista vagy és tolod a pénzt az üzletébe, csak mosolyt látsz, és valószínűleg sok-sok élménnyel fogsz visszatérni az országodba. Azt is gondolhatod, hogy a görögök milyen nagyszerű emberek. Ha már itt fogsz élni, köztük, mint számukra csak egy idegen, meg fog változni a véleményed. Jó dolog néha belátni a kulisszák mögé.

# 1613
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Ananda9
Aktív fórumos
Aktív fórumos
292 hozzászólás



Nincs beírva úticél.
#248636 Üzenet linkje2018-07-31 17:00:43 

hol élsz, melyik szigeten?
# 1614
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Cobir
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
27 hozzászólás


Nincs beírva úticél.
#248820 Üzenet linkje2018-09-08 14:00:50 

Egy kérdés. Forintot euróra tudok-e váltani görögországi bankban. Fikázós válaszokat nem kérek. köszönöm.
# 1615
Kijelentkezve--
-törölt nick 22073
Aktív fórumos
Aktív fórumos
92 hozzászólás


Nincs beírva úticél.
#248821 Üzenet linkje2018-09-08 21:46:47 

Talán nagyobb városban találsz valuta váltot ahol van forint is

https://www.gpkexchange.gr/synallagma-deltio-timon

# 1616
Kijelentkezve--
-törölt nick 23440
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
23 hozzászólás



Nincs beírva úticél.
#249051 Üzenet linkje2019-01-24 21:53:27 

A NÉV (hellasz.hu), önmagát adja. Nem lehet ép ésszel felfogni, hogy egyéb országok, hogy jöhetnek képbe itt.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : -- Off topic --
<   1 2 3 ... 106 107 108


Copyright © 2003-2024 Hellasz.hu