Hírek
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Görögország
Hozzászóló Üzenet
# 1
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás



Nincs beírva úticél.
#231391 Üzenet linkje2015-06-29 19:06:49  Hírek

Hírek, aktualitások Görögországról
# 2
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Buda
Aktív fórumos
Aktív fórumos
118 hozzászólás


Nincs beírva úticél.
#231390 Üzenet linkje2015-06-29 19:08:06  Hírek

Grand Tours:Kedves Utasaink!

Egy kis frissítés a Görög helyzettel kapcsolatban:
az idő jó, a nap süt, a gyros és a Mythos pedig még mindig finom! icon_smile.gif

Komolyabbra fordítva a szót, többen érdeklődtek irodánkban, mik a tapasztalatok, van-e bármiféle "helyzet". Hetente kb. 2000 utasunk nyaral Görögországban, 9 desztinációnkon vannak telepített idegenvezetőink, akik május óta élnek kint, buszaink hetente kétszer járnak az országba, így mondhatni alaposan ismerjük, tudjuk, hogy mi várja kint utasainkat. Az egyetlen javaslatunk a nyaralással kapcsolatban, hogy inkább készpénzt vigyenek magukkal, mint bankkártyát. Ettől függetlenül továbbra is korlátozások nélkül használhatóak a külföldi bankkártyák (a napi 60 eurós limit csak és kizárólag a görög bankkártyákra vonatkozik), az EKB vasárnapi közleménye alapján továbbra is biztosítja a görög bankok likviditását. Ezen kívül, aki bármi mást mond (nem lehet euróval fizetni, nem fogadják el a bankkártyát, stb.), az nettó hazugság, ok nélküli pánikkeltés.

Nem terrorveszélyről beszélünk, nem az életük van veszélyben, hanem egy állam pénzügyi csődjéről, ami jelenleg sem több, mint egy a lehetséges opciók közül. Mindegyik fél továbbra is elkerülni igyekszik a csődöt, ami még ha be is következne se valószínű, hogy sok mindent megéreznének belőle nyaralásuk alatt!

De, hogy teljes mértékben hiteles tájékoztatást kapjanak a kinti helyzetről, szeretnénk megkérni a már hazaérkezett, vagy éppen kint lévő utasainkat, osszák meg a kint tapasztalt élményeiket, éreztek-e bármit is a "görög helyzetből".

Nagyon sokan várták/várják a nyaralásukat, azt a pontját az évnek, amikor kikapcsolódhatnak, pihenhetnek, újra feltöltődhetnek a családjukkal, barátjukkal, szerelmükkel, vagy éppen egyedül. Kár lenne ettől ok nélkül megfosztaniuk magukat...

# 3
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás



Nincs beírva úticél.
#231393 Üzenet linkje2015-06-29 19:15:41  Görögországba megy nyaralni? Erre kell figyelnie

Görögországba megy nyaralni? Erre kell figyelnie: http://www.origo.hu/utazas/eur.....alsag.html
# 4
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Ildiko25
Aktív fórumos
Aktív fórumos
132 hozzászólás



Nincs beírva úticél.
#231396 Üzenet linkje2015-06-29 19:56:28 

Ibusz Utazási Iroda tájékoztatója!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni kedves Utasainkat, hogy irodánk szervezésében jelenleg közel 2.000 utas zavartalanul tölti nyaralását Görögország számos üdülőhelyén. Hetente 11 repülő-, és 6 autóbuszjáratunk üzemel a népszerű üdülőhelyekre, amelyek eddig szinte teltházzal indultak. Helyi partnereink és a helyszínen tartózkodó magyar nyelvű Idegenvezetőink beszámolója alapján, az utasokat semmilyen korlátozás, megkötés nem érinti, minden kereskedelmi egység (étterem, bár, üzlet, szálloda stb.) zavartalanul üzemel. Társaságunk a szálláshelyek ellenértékének jelentős részét már jóval a szezon előtt kifizette a szállásadóknak, partnereinek, így minden utasunk szállása garantált, a szolgáltatások teljes körűen igénybe vehetők.

A pénzügyi korlátozások csak a helyi lakosokat érintik. A Görögországon kívül kibocsátott (külföldi) bankkártyákról korlátozás nélkül vehető fel Euró az automatákból, az üzletekben és szállodákban továbbra is lehet bankkártyával fizetni. Ettől függetlenül azt javasoljuk, hogy az utasok megfelelő mennyiségű készpénzzel induljanak el nyaralásukra.
Az általunk szervezett nyaralóprogramok zavartalan lebonyolítására társaságunk garanciát vállal.

A szolgáltatók a maximális görög vendégszeretettel várják utasainkat!

IBUSZ Utazási Irodák Kft

# 5
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Popeye77
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
511 hozzászólás



Nincs beírva úticél.
#231408 Üzenet linkje2015-06-29 21:35:39  Idézet innen: #231393

Jox írta:
Görögországba megy nyaralni? Erre kell figyelnie: https://www.origo.hu/utazas/eu.....alsag.html


Jó cikk Jox! Itt van a kutya elásva:

"Tudok bankkártyával fizetni?
A görög és a külföldi bankkártyákat is korlátlanul lehet fizetésre használni, mivel csak a készpénzfelvételt korlátozták."

Ha majd a görög boltos nem tudja kivenni a pénzét, amit kártyával fizettünk elgondolkozik azon, hogy mivel és miből fizeti ki az új készletet, lehet nem fogja elfogadni a kártyát csak a kp-t. Szal tényleg kizárólag kp-s fizetésre érdemes számítani, a kártya meg ha kell és tudjuk használni jó biztosítéknak...

# 6
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Xoyox
Aktív fórumos
Aktív fórumos
343 hozzászólás


Nincs beírva úticél.
#248722 Üzenet linkje2018-08-14 08:36:48 

13. August 2018 / Aufrufe: 457Team3 Kommentare

Trotz der Krise gibt es in Griechenland weiterhin Leute, die Porsche und Maserati kaufen!

Obwohl in Griechenland in der Zeit der Krise die Steuern auf schwindelerregende Höhen explodiert sind und die Einkommen der Bürger heftige Kürzungen erfahren haben, gibt es weiterhin Griechen, die unerschrocken ein wahres Vermögen ausgeben um superluxuriöse Autos zu erwerben!

Laut den am 09 August 2918 von der Griechischen Statistikbehörde (ELSTAT) veröffentlichten Angaben wurden in Griechenland allein im Juli 2018 unter anderem 13 Porsche (8 neue und 5 gebrauchte), 15 Jaguar (12 neue und 3 gebrauchte – das günstigste Modell kostet ungefähr 42.000 Euro), 2 Maserati (mit einem Einstiegspreis bei 100.000 Euro), 2 Lexus und 29 Land Rover verkauft.

na latjatok ezek a gőrőgőkicon_smile.gif))

# 7
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Xoyox
Aktív fórumos
Aktív fórumos
343 hozzászólás


Nincs beírva úticél.
#248930 Üzenet linkje2018-12-02 13:39:02  Arany -ezüst millios ertekben --nezd a Polizei-videot

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Görögország


Copyright © 2003-2024 Hellasz.hu