Skiathos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Szporádok
Hozzászóló Üzenet
# 196
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Xoyox
Aktív fórumos
Aktív fórumos
343 hozzászólás


Nincs beírva úticél.
#249226 Üzenet linkje2019-04-14 19:30:55 



lehet rajöttem hogy kell fotokat felrakni ide ??? ez a szallasom kertje egy delafrikabol 50 evvel ezelött ideköltözött asszony kezi munkaja voltak.

itt pörgetik a tyukokat es a malacokat es a baranyokat , asszem az egyetlen ilyen iranyu vendeglö este tömve van !!



a hajokirandulas kedves idözes volt egy kikötesnel a köhaznal a Stavrosnak nevezett ember kunyhoja



a FOLIA Albanok kocsmaja prima minösegü a kaja


# 197
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Xoyox
Aktív fórumos
Aktív fórumos
343 hozzászólás


Nincs beírva úticél.
#249232 Üzenet linkje2019-04-15 16:37:47 


# 198
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Hungary001
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
35 hozzászólás


Nincs beírva úticél.
#249350 Üzenet linkje2019-05-25 05:43:42 

Szia. Nos ami keskeny elnyúlik? Nem Pl sarti elég szépen elnyúlik mellette pont azt nem lehet mindani, hogy keskeny. Nei porinál út mellett kezdődik a strand rész ahol a törölközők kilógnak jóformán az útra és Sartihoz képest fele olyan széles. Vannak partok ahol olyan keskeny a homokos rész emiatt olyan érzése van az embernek mintha a palatinusz strandon lennél hétvégén főszezonba.
# 199
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás



Nincs beírva úticél.
#249712 Üzenet linkje2019-10-01 14:27:45 

Sziasztok!
Megosztanám röviden nagyon pozitív tapasztalatainkat Skiathosról, ahol éppen most töltöttünk el egy hetet.
Számomra sok görög hely nagyon sokat elveszített az eredeti görögöségéből. Utolsó utazásaink során sok negatív tapasztalatom volt, de Skiathos nekünk nagyon bejött, igazán görögös volt a hangulata és az emberek nyílt szívűek, szívélyesek, udvariasak, az étel hihetetlenül jó volt egy kivétellel mindenhol, ebben viszi a pálmát a főváros Grill House-ja, a Koziakas. Amikor a kikötő felől beláttam a kis utcába, hogy pörögnek mindenféle húsok a nyárson, azonnal Ioanninan jutott eszembe, eddig még csak ott ettünk ilyet és életünk legjobb görög húsa volt, mint ez is. Mindenféle hús forog és pörkölődik a szalonna bőre, a bárányvalami isteni...
Csaodálatos strandok, lépten, nyomon, annyi sok szép strand jut erre a picike szigetre, hogy az is hihetetlen. A legszebb partok az északi oldalon vannak, ahol csak földutak léteznek, jobban mondva ezek erdei utak, eső által kimosott vájatokkal, hatalmas kiálló kövekkel, kanyarokkal és meredek lejtőkkel. Csak dzsippel vagy kis motorral vagy squaddal (vagy gyalogosan) járhatóak, de majdnem az összes part elérhető rajtuk.
A repülőtér tényleg nagy élmény, egyik végében a főváros egy kis hátsó öble, színes csónakokakkal, éttermekkel, másik végében egy csodálatos strand és a kettő között a leszállópálya. Oda lehet állni a pálya végébe és a repülök direkt a fejünk felett landolnak, startolnak.
Görögországban összességében felmentek az árak, Skiathoson a kis boltokban szégyentelen drágaság van, de a fővárosban a képt nagyobb üzletben nem annyira vészes. Az éttermi árak is magasabbak, mint amikre három évvel ezelőtti utolsó görög utazásunkból emlékszem.
Csodálatos kis ékszerdoboz az egész sziget, csak javassoni tudom.
Képeket nem töltök fel, most kezdem a beszámolóm itt, abban lesz majd sok kép.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Szporádok
<   1 2 3 ... 12 13 14


Copyright © 2003-2024 Hellasz.hu