A fakultatív programokat memorizáljátok majd légyszi
Nem nayon szoktuk igénybe venni az iroda által szervezetteket,de itt nem tudom mire van lehetõség egyéni szervezésben.(fõleg hajókázás édekelne)
Hûûû.. igen ... azzal mi is szemeztünk. Svoronatai-t néztem ki, mert ott van Apartman, ahol nem kötelezõ a félpanzió, és színvonalasnak tûnik.
Azt írják a strandtól 200m-re van (de hogy homokos-e, vagy sem azt nem tudni).
Vajon Kefalóniában a homokos partok miatt azért tiszta a víz? Idén Nei Poriba megyünk, de ott sajnos nem tiszta a víz (a felkavart homok miatt Balaton színû).. legalább is a képek alapján. És hát nekem az egyik kedvenc színem a türkiz...
Úgyhogy most felmérjük a kefalóniai terepet... Mondd csak, készítesz majd Albumot?
Hol fogtok megszállni? Messze lesztek a parttól? Ha megkérlek a szállótokhoz legközelebb esõ partról csinálsz majd képeket? Csak azért, mert olyan szép képek vannak a fenn lévõ fotóalbumon, kétlem, hogy az éppen az apartman elötti strandrészrõl készült volna.
Várom majd a beszámolót és a képeket! Nagyon jó utat!!!!!!!!!!!!!! És kellemes kikapcsolódást!!!!!!!!!!
Kevés vagy egyátalán nem tudok olyan helyet Kefalóniába ahová nem érdemes menni.Lakni talán egyedûl a fõvárost Argostolit nem ajánlom,persze ha a nyüzsit szeretitek akkor még Lassi elmegy bár félig összenõt a fõvárossal.Ott van tõle egy kicsit délre Svoronata ami már csendesebb csak a repülõtér zavar egy kicsit,de elviselhetõ.Hozzá tartozik a homokos Ammes beach.Odajártam homokozni...Mirtos,Fiskardo,Poros,Sami,Assos,Ag.Efimia, Skala,Katelios,Lixuri,Xi és nem sorolom tovább.Ezek mind fontosabb és szép helyek.Egész Kefáról csak rébuszokban tudok beszélni.1000 valahány km-ert tettünk meg a szigeten kocsival,mert Svoronátából kimenni csak úgy érdemes.Kocsi az elengedhetetlen.No és még ott van Ithaka a másik sziget.Hát egyenlõre ennyi.
A Sotiris ott van 3 percre az Ammes apartmanhoz ahol voltunk.Egy két alkalommal megijedsz majd az alacsonyan landoló gépektõl.Napjába négy -õt gép érkezik,de nem arra startol ki.Kellemes nyaralást és jó idõt atosz
Mi is az Ammes-t néztük ki! Nincsen esetleg néhány képed róla? Illetve az elõtte lévõ parttól? Ingyenesen használható a medencéjük? Mennyire vannak távol tõle azok a csodálatos partok, amit itt a Hellász albumokban láttam? Annyira távol vannak, hogy kocsit kell bérelni hozzá? Akkor ezek szerint csak 1 nap lesz rá, hogy ilyen szépet lássunk? Az Ammes elõtti part mennyire gázos?
Hû! De jó! Jó utat kívánok!
Az az apartman is jónak tûnik, ahová Te mész!
Szívesen fogadom majd tõled is a képes beszámolót
(ha tudsz készíts majd kérlek az apartmanhoz legközelebb lévõ partról fotót )
Mi is az Ammes-t néztük ki! Nincsen esetleg néhány képed róla? Illetve az elõtte lévõ parttól? Ingyenesen használható a medencéjük? Mennyire vannak távol tõle azok a csodálatos partok, amit itt a Hellász albumokban láttam? Annyira távol vannak, hogy kocsit kell bérelni hozzá? Akkor ezek szerint csak 1 nap lesz rá, hogy ilyen szépet lássunk? Az Ammes elõtti part mennyugtass meg kérlek néhány képpel! Elõre is köszönöm!
Keresd meg a Kefalonia 2006-os albumomat a fotoalbumok között és ott találsz képeket mindenrõl,még az Ammestõl 150 méterre lévõ homokos tengerpartrol is.Még medencénk is volt és ingyenes.Hát kocsi az kell mert ,de errõl ha visszanézed a hozzászolásaimat ezen az oldalon ,ott már lirtam.OK?
Agia Efemia? Akkor ezek szerint a 17-es kép is az? Ennyire gyönyörû ott a víz? És ott homokos a part? Vagy aprókavicsos? Nem tudom mi az, de hogy gyönyörû fehér, az biztos
Autót bérelni ott nagyon drága mulatság, nem? Hány nap alatt lehet körbejárni kényelmesen az egész szigetet?
Az apartman belülrõ milyen (mondjuk a külsejéhez képest)?