Na most megnéztem a feltöltött képeknél, minden ok volt, szépen szerepelt rajta a 93 kép. És megint klikk "kész". És semmi Úgyhogy a mai napra befejeztem. Nem tudom hol rontottam el.
Na most megnéztem a feltöltött képeknél, minden ok volt, szépen szerepelt rajta a 93 kép. És megint klikk "kész". És semmi Úgyhogy a mai napra befejeztem. Nem tudom hol rontottam el.
Az album nem jelenik meg azonnal, ahogy feltöltötted a képeket, mert Jox csinál belõle albumot. Szerintem keresd Joxot és kérdezd Õt, ha probléma van. Õ tanácsot is tud adni, ha sikertelen a feltöltés.
Sajnos még én sem tudom, hogy hol van a sakis, ezért próbálok térképet szerezni írtam, a Bettinek, remélem elküldi!
Már nagyon várjuk az indulást, ha kint véletlenül belebotlunk egy internet kávézóba, akkor írok pár sort a sakisról.
Szia kanga.
jaj de jó neked, hogy mindjárt indultok:)
mi aug.20-án indulunk és mi is a Pappasba megyünk.
Nagyon jó lenne ha mesélnél majd a szállásról.
Elõre köszönöm.
Szia Vio!
Sétáim során 1 internet kávézót jegyeztem meg, ez pedig a kikötõi sétányon van egészen a végén. (nem a vár felõli, hanem strandtól kell egy kicsit kifelé menni). Vagyis ha állsz a kikötõben szemben a várossal akkor jobbkéz felé indulj el. Jó körbe írtam
Szia Koka! Szia Trompos!
A 21-22-s képek Perdika-Sivota között készültek, ez Igoumenitsa felé van kb 18-20 km Pargatól, ezek mind olyan kis strandok, amit akkor fedeztünk fel amikor kiálltunk gyönyörködni a tengerben. Több helyrõl is lehet látni. A 27-28-33-34-s képek pedig Lefkada, Porto Katsiki, 2x mentünk vissza, mert olyan volt a tenger, hogy nem volt elég 1 nap gyönyörködni benne. Sajnos még nem tudtam a saját szövegemet a kép alá biggyeszteni, de bepótolom lemaradásom.