Üdv itthon Sajnálom, hogy nem leltetek Red Mythost, remélem jövõ nyáron megint elõhozzák. Nagyon finom volt és Lisa is nyafiztott, hogy õ is szívesen inna még. Majd Sartiról szeretnénk néhány dolgot kérdezni Tõled, mivel úgy gondoltuk, hogy jövõre oda mennénk. Szeretnénk megtudni mi volt a rossz benne, mert sokan nagyon dícsérik és én ahogy nézegettem a leírásokat és a fényképeket, nekem nagyon tecccccik. De majd lebeszélsz
Remélem jó idõtök volt és jól éreztétek magatokat. Mi Lisával úgy próbáljuk megoldani jövõre a két nyaralást, hogy két hétre megyünk el
Légy üdvözölve itthon. Remélem Ti is nagyon jól éreztétek magatokat és jól sikerült az õszi nyaralás. Bizony mi is visszamentünk volna még most is
Na majd jövõre. Addig is most belphetsz az álmodozók egyre bõvüló táborába
Szia T. Márta!
Pontosan azért mentem vissza,mert tavaly nagyon jól éreztük magunkat,de az idén össz-vissz 3 napot maradtunk Neibe,ennyi elég is volt / nem pénzhiány miatt / jöttünk haza. Azért írtam hogy többet nem vágyok vissza,mert csalódtam.
De azt is írtam,hogy ez csak személyes vélemény és tapasztalat.
És mint említettem Görögország gyönyörû,ezért jövõre is megyünk csak nem Neibe.
Szia! Niki!
Üdv. Mindenkinek!
Nagyon örülök, hogy így hiányoztam! Igaz, Ti is nagyon sokszor eszembe jutottatok. Nagyon jól éreztük magunkat. Az idõ nagyon kegyes volt hozzánk. A tengervíz nagyon meleg volt, hogy még és is alig akartam kijönni belõle, pedig az nagy számnak számít. Sotiria 4-es számú stúdiójában voltunk. Kegyes volt az Úr, hogy csak az utolsó két napban volt hûvösebb, csütörtökön és pénteken délutánig csak fújt, de estére már nekizendített az esõ is. Szombaton egy kis esõmentes idõben kigyalogoltunk az állomásra/ hát csomagokkal nem túl kellemes/ és búcsút intettünk Nei Pori-nak.
Bõvebbet, majd, ha egy kicsit ülepszenek az élményekés gondolatok.
Addig is nagyon köszönöm ezt a meleg érdeklõdést és fogadtatást, ami nagy meglepetést jelentett számomra, de nagyon jól esett.
Üdv. Mindenkinek: cerezin
Hazatértem!!!
Jó volt nagyon, bár süthetett volna többet is a nap, de mindent egybevetve igazán jól sikerült
A busz nagyon megviselt mindenkit, odafelé 22 óra volt az út, hazafelé szerencsénk volt és nem piszkálódtak a macedón határon, így 15 óra alatt sikerült hazaérnünk. Ettõl függetlenül fáj mindenem. De megérte
Az viszont szomorú volt, mikor tegnapelõtt kint napoztunk a parton és elkezdték elhordani a napernyõket meg ágyakat. Lassan kiürül a part...
Nem volt olyan sok szemét, mint amennyire be lett itt harangozva, de azért tényleg zavaró volt néha a csikkek hada.. De ezt leszámítva nagyon szép volt minden, és medúzát is csak egyszer láttam
Úgy látszik végérvényesen vége a nyárnak Már én is csak az emlékeimbõl élek. Nézegetem a felvételeket és fényképeket, amelyeket nyáron készítettünk. Zsu beszámolója, hogy már szedik össze a napágyakat, elszomorított. Valahogy nem szeretem az õszt és a telet. Szomorúak. De már lélekben jövõ nyáron vagyok és Göröghonban. Lassan megint számolunk vissza. Addig meg maradnak az emlékek és élmények...
Apukámék szintén tegnap jöttek haza Nei Poriból és mondták, hogy zárna be sorra az éttermek is
Kiváncsi vagyok azok beszámolójára, akik az utolsó turnusokkal mennek.
Az elsõ öt napunk verõfényes és meleg volt (30 fok felett), aztán jött két felhõsebb, és a visszautazás napjára megint kisütött a nap.
Kérdezz nyugodtan - de inkább privátba, nehogy dorgálást kapjunk