Azt mondják egész jó hely, ha jól emlékszem napernyõk voltak minden teraszon bár nem tudom, hogy saját -e vagy ottani. Közelebb van a központhoz mint a Sotiria., és talán a parthoz is.
Én életemben legelõször Stavrosban voltam, és mindig azon voltam, hogy oda menjek vissza. Azután következõ alkalommal Makrygialoson voltam. Akkor oda mentem volna vissza Idén Nei Poriban voltunk, de most már tanultam a dologból és jövõre mást célt néznék Három út három utazási irodával. De alapjában véve meg voltam elégedve. Persze ehhez Lisa szava is kell
Kedves Rebeka, Katus, Sancho, Lisa, Cerezin, Brobert és mindenki, akivel találkozhattam a nyáron!
Ezúton üdvözöllek benneteket. Örülök, hogy volt alkalmam személyesen találkozni veletek, és megismerni titeket! Köszönöm a rengeteg Túró Rudit és jó szót, kedvességet! Sokat jelentett ott a távolban ez nekem!
Remélem, hogy egyszer, valahol még újra összefutunk! Talán Nei Poriban???
Nagy öröm ismét hallani rólad! Mi is nagyon jól éreztük magunkat Veled és nagyon örültünk, hogy személyesen is megismerkedhettünk. Kisa mindig kérdezgette hogy nem tudunk-e valamit rólatok
Biztos összefutunk még ki tudja hol
Mi is köszönönünk mindent!
Szia Bea!
Nagyon jó,hogy ismét itthon üdvözölhetünk.Remélem a kisebb-nagyobb kellemetlenségektõl eltekintve, jól sikerült az idei nyári szezon Nei Poriban.Mi nagyon jól éreztük magunkat,és örülünk ,hogy megismerhettünk téged.Mindent köszönünk,és nagyon remélem,hogy jövõre ismét találkozhatunk veled.
Pusz
Katus
Szia Sancho!
A félrenyomásokkal vigyázni kell!!!!,nehogy félreértések legyenek belõle
Bár én nem vagyok Nei Pori témában érintett, és Beával sem volt még egy szóváltásom sem, de éppen pár napja gondoltam rád Bea, mert az utazó listát nézegettem és mindeki hazajött már, de rólad még nem hallottunk, pedig lejárt a szezon. Erre 2-3 nappal késõbb jelentkezel
Fizikailag mindenképpen megérkeztem október elején, de lelkiekben még nem annyira. Kell idõ az aklimatizálódáshoz. Bár kint is sikerült egyszer vagy kétszer bekukkantanom a fórumra, mióta itthon vagyok, rendszeres olvasó lettem ismét a Hellászon (még mindig a kedvencem).
Hozzászólásaimmal viszont tolakodni én már nem akarok. Elég sok kellemetlen élmény ért visszaolvasgatva, de inkább arra a sok kedves emberre, és a velük való találkozásra gondolok, akiket ennek az oldalnak köszönhetõen ismertem meg, és talán fogok megismerni a jövõben.
Az idén is elõre beírtam a naptáramba mindegyikõjük érkezését, és olyan jó volt szinte ismerõsként várni õket, és kutatni az arcok között, hogy vajon melyikõjük lehet Õ. És a mai napig nagyon jó szívvel, és szeretettel emlékszem mindannyiukra, mindannyiótokra!
Szia Bogobea!
Vannak itt olyan emberek, mint te is, akik mindig is itt voltak. Én sem szólok hozzá minden fórumtopikhoz, hiszen mindent én sem ismerhetek, de azért olvasom õket és ezáltal valamennyire megismerem azok résztvevõit is. Akik mindig itt vannak, azok olyanok nekem, mint egy nagy család és már féltem, hogy te eltûnsz belõle. Azért írj csak, ha van mirõl!!!
Szia Bea!
Örülök, hogy itt is újra látlak. Nekünk is nagy trauma volt újra haza jönni, pedig csak két csodás hetet töltöttünk kint. Csak el tudom képzelni milyen lehetett neked, nincs tenger, nincs semmi ami oly csodás kinn. De te pár hideg, nedves hónap után viszont látod azt a sok csodát, vissza térsz oda ahol tudom jóismerõsök, barátok várnak rád.
A kellemetlen élmények meg azt hiszem kivédhetetlenek, azokat felejtsd el. Nagyon sokunk emlékeiben mosolyogva élsz és kellemes emlékként. Azt hiszem ez sokkal fontosabb.
Üdv. Mindenkinek!
Örülök, hogy zajlik az élet a fórumon. Nagy tisztelettel és szeretettel köszöntök Mindenkit. Jelentem megjöttem Balatonfüredrõl, tavaly óta hála Isten nem változott a motor mûködése. A gond, hogy jöttek más problémák, amik másfajta "generált" követelnek. November 15-én megyek Harkányba egy újabb, /de még ismeretlen, mert most megyek elõször oda/ "felújításra. Jól esik olvasni Benneteket, igaz, hogy személyesen csak Beát ismertük meg eddig, de mindenki olyan, mintha régi ismerõs lenne és ez nagyon jó!!!
Üdv. Mindenkinek: cerezin
Sancho, a félrenyomásnak van jó oldala, de lehet nagyon rosz oldala is.