Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 2101
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#48534 Üzenet linkje2007-11-12 06:39:12  Válasz a #48471. hsz-ra

Cerezin!

Jobbulást kívánunk neked és azt is hogy tényleg jelenjenek meg azok a szuperkezû ápolónénik icon_smile.gif

# 2102
Cerezin
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#48543 Üzenet linkje2007-11-12 12:40:06 

Üdv. Mindenkinek!
Jox feltette a napfelkeltés albumot, amit nagyon szépen köszönök.
Üdv. Mindenkinek: cerezin

# 2103
Cerezin
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#48556 Üzenet linkje2007-11-12 18:46:55 

Üdv. Mindenkinek!
Sajnos nem tudom, hogy miért van az, hogy az egyik kép sárgás tónusu, még a másik inkább kékes színben tündököl. Van egy tippem, de lehet, hogy rosszul gondolom. Nekem az a véleményem, hogy a gépemmel nem lehet pillanat felvételt készíteni és amikor beállítja magának a fény viszonyokat közben megváltozik a fény és már nem úgy adja vissza, ahogy bemérte.
Úgy gondolom, hogy vannak a fórumon jó páran, akik ezt el tudnák magyarázni, mert sokkal jobban értenek a fényképezéshez, mint én. Ezért kérek Mindenkit, ha tud válaszolni akkor legyen szíves megmondani.
Elõre is nagyon köszönöm.
Üdv. Mindenkinek: cerezin

# 2104
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#48559 Üzenet linkje2007-11-12 19:29:26 

Cerezin!
Mi Neiben egyszerre két géppel arhiváltuk a napfelkeltét. Az enyém egy régi HP gép, barátainké sokkal, de sokkal komolyabb. Visszanéztük a képeket és teljesen mások voltak a színhatások. De igazán azt sem mondanám, hogy az én képeim lennének rosszabbak, vagy kevésbé életszerûek.
Én is úgy vagyok mint te, eljött az idõ, szükségszerû egy komolyabb masinába beruházni. icon_confused.gif

# 2105
Cerezin
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#48629 Üzenet linkje2007-11-14 22:15:10 

Üdv. Mindenkinek!
Nagyon jó fórumozást kívánok Mindenkinek. Holnap elkezdem a gyógykúrát, remélem frissen és gyógyultan térk haza. Na nem reménykedem abban, hogy megfiatalítva, de talán fájdalom mentesen.
Üdv. Nektek: cerezin

# 2106
Civic78
Aktív fórumos
Aktív fórumos
168 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#49119 Üzenet linkje2007-11-30 17:51:24 

Sziasztok!

Nyáron voltam Nein:
- pozitívum a szállás - Dias ház, földszint, hátul - elég jó volt, Bea is rendes tényleg minden ok vele.
- negatívum: zsúfolt part, szemetes, a víz is elég szemetes, így átjártunk fürdeni Plympic és Paralia közé, ahol nagyon kevesen voltak, el lehetett viselni egyszer sok kirándulással, de folyamatosan ott lenni, hát...
Utána irány Thasos, na az már ott van...
Egyszóval ez egy alap nyaralásnak ok, de aki többre vágyik mást válasszon! (Thassos például icon_smile.gif))

# 2107
Cerezin
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#49308 Üzenet linkje2007-12-07 07:23:07 

Üdv. Mindenkinek!
Hazaérkeztem, de sajnos nem olyan eredménnyel, mint amit vártam és amit Sancho kívánt nekem.
Látom "nem sokat" kell vissza olvasnom, mert még mindig ugyanaz az oldal, sõt csak egyetlen hozzászólás volt a három hét alatt. Ha ez így megy tovább, akkor már most kell Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánni, mert addig talán valki idetéved és elolvassa.
Üdv. Mindenkinek:cerezin

# 2108
Cerezin
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#49309 Üzenet linkje2007-12-07 07:46:16 

Üdv. Mindenkinek!
Hazaérkeztem, de sajnos nem olyan eredménnyel, mint amit vártam és amit Sancho kívánt nekem.
Látom "nem sokat" kell vissza olvasnom, mert még mindig ugyanaz az oldal, sõt csak egyetlen hozzászólás volt a három hét alatt. Ha ez így megy tovább, akkor már most kell Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánni, mert addig talán valki idetéved és elolvassa.
Üdv. Mindenkinek:cerezin

# 2109
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#49313 Üzenet linkje2007-12-07 13:13:54 

Üdv. újra itt cerezin!

Nem maradtál le szinte semmirõl a többi topicban sem... icon_rolleyes.gif
Nem gondolhattad komolyan, hogy néhány nap alatt újjászületsz… Sajnos néha már a szintentartás is nagy eredmény (tudnék mesélni…). Ne csüggedj! Biztos jót tenne a rendszeres gyógyfürdõ valahol a közelben (ha a szíved engedi!?). Fel a fejjel és vigyázz magadra! icon_wink.gif icon_razz.gif

# 2110
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#49354 Üzenet linkje2007-12-08 22:37:21 

Üdv cerezin és minden erre "tévedõ"topiktárs ! icon_smile.gif

Sajnos a topik télen egy kicsit leül icon_sad.gif de remélem február újra beindul az élet icon_smile.gif
Jelenleg úgy néz ki, hogy jövõre egy kisebb társasággal térünk vissza Göröghonba, de most a nyár közepén.
A hova még kérdéses...én továbbra is favorizálom Nei Porit...már csak azért is, mert a áromnak megigértem, hogy elhajókázunk Skiatos-ra icon_smile.gif

Cerezin!
Nézzük a jó oldalát, nem lettél csillógoan fényes, de nem is romlott semmit a helyzet icon_smile.gificon_smile.gif

# 2111
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#49457 Üzenet linkje2007-12-11 21:42:24 

Sziasztok!
Valóban ilyenkor nincs akkora,,nyüzsi" itt a fórumokon,mint tavasztól-õszig.Most mindenki mással van elfoglalva.Bár minden reklám nélkül megsúgom,hogy vannak irodák,ahol már belehet fizetni a 2008-as nyaralásra,egészen pontosan 2007-es árakon-10%.Na ez nem hagzik rosszul.Õk már a nyárra készülnek!!! Azt hiszem én is:)
Katus

# 2112
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#49458 Üzenet linkje2007-12-11 22:08:50 

Katus írta:
Bár minden reklám nélkül megsúgom,hogy vannak irodák,ahol már belehet fizetni a 2008-as nyaralásra,egészen pontosan 2007-es árakon-10%.Na ez nem hagzik rosszul.Õk már a nyárra készülnek!!! Azt hiszem én is:)
Katus

Ne csináld ezt! icon_evil.gif Mesélj! icon_razz.gif Én már egyszer megcsíptem egy ilyet valóban hihetetlen áron! Hátha most is találnék valamit... icon_wink.gif

# 2113
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#49461 Üzenet linkje2007-12-11 22:55:57 

Más irodák is hirdetnek elõfoglalási kedvezményt,de az tavaszig tart.Pl:Walter travel,Medici. Eddig a Dias az ami nagyon jó áron kínálja a szállásokat és már most lelehet kötni azokat.
# 2114
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#49464 Üzenet linkje2007-12-12 06:55:04 

Sziasztok!

De jó volt olvasni az emiljeim közt, hogy "Téma hozzászólás-értesítés-Nei Pori" icon_smile.gificon_smile.gif
Állítólag a Kalandozás Travelnél is már most, decemberben lehet érdeklõdni a 2008-as útjairól.
Ahogy idén tapasztaltam, olvastam, a legtöbb iroda jánuár-februárban kijön az új katalogussal. Volt olyan cég, aki úgy ment ki az utazás kiállításra, hogy az elsõ 3-4 útja már tele volt icon_smile.gif

# 2115
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#49465 Üzenet linkje2007-12-12 07:15:34 

Sziasztok!
Jövõre,ha az a,,JÓ ÖREG" is engedi odafentrõl icon_wink.gif , akkor Nei Pori lesz ismét az úticél, tervezzük még Sartit is 1-1 hétre.Már a ,,vezérhangya" is beindult most szombaton megyünk befizetni Nei Porit:))))
Eddig a Dias volt a legolcsóbb,nem csalódtunk a szállásban így azt választjuk megint.Nagyon jó visszagondolni az elmúlt nyárra,már alig várjuk a következõt. icon_wink.gif
Katus

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 140 141 142 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu