a más név az az csak azért van, mert mikor átmennek görögországba, görög nevet válsztanak a legtöbben. most azért, hogy ne nézzék õket albánnak, vagy görögök akarnak lenni nem tudom, mindenesetre a görögök nagyon nem szeretik az albánokat. nagyon nem.
Én is biztos nyomoztam volna ha a helyedben lettem volna Christee
Igazából az a legrosszabb az egész dologban, hogy nem várhatod el tõle, hogy ne legyen barátnõje, és õ sem várhatja el tõled, hogy ne legyen barátod..mégis ha megtudnád, hogy van neki valakije...hát kegyetlenül rossz érzés lenne az biztos!!!
Az biztos,hogy nagyon jó nekik! de azért nyáron nekünk is könnyebb dolgunk van!!! én Siófokon is nagyon jókat szoktam partyzni!!! persze inkább nem hasonlítom össze a kettõt!!
Hát az tény, hogy nem verik nagy dobra a származásukat.
Csak õk azt hiszik azzal, hogy õk albánok kevesebbek lesznek szemünkben.Pedig nem.
Én mikor hazjöttem tudtam, meg tõle. Bár feltünhetett volna
Azóta csukott szemmel is már meg tudom különböztetni õket
A nyomozás meg jól bevált dolognak tünik igen. De télleg ne várjunk el egymástól túl sok dolgot az elején, ritka dolog ha mükõdik hosszú távon.
Én a 2. év végén jobbnak láttam befejezni, mert nem akartam gyötrödni
nem tudom nekem semmi bajom nem volt azzal,hogy õk albánok!!! nagyon kedvesek voltak
talán ezért is ilyen nehéz ezt a telet kibírni!!! azt hittem már elfelejtettem,de éjszaka rá kellett jönnöm,hogy mégse!!! és ami a legrosszabb az egészben,hogy a távolságot nem lehet legyõzni....
Szerintem semmi sem lehetetlen! !Mindent le lehet gyõzni,ha nagyon akarjuk !De akkor miért vagyok még itt! Képzeljétek Leon azt mondta,hogy jövõre kimehetnék,és lakhatnék egy hétig nála De elöbb megkéne tanulnom beszélni És mibõl megyek ki? De én azt nem értem hogy amikor bevalotta hogy nem görög leírta az igazi nevét.Erre most kiderül hogy az sem az?Vagy akkor az igazi nevének azt a görög nevet tekinti és a lány az albán nevét is tudja?ááááá....õ szerintem nagyon szégyenli hogy albán.....ezt érzem.Azt gondolja lenézik ezért !De engem ez nem érdekel!!!Mindegy Lányok!Nemsokára közös buli.Nálunk alapozunk,nem is fog pénz kelleni!!!Max egy üveg valamire!!! Na jó persze ez közös megegyezés,nem én döntöm el
Christee én a te helyedben már ott lennék!! gyorsan megtanulsz a cél érdekében!!! http://www.hellasz.hu/forum/viewtopic.php?t=327 ezt nézd meg!!! ez sokat segít szerintem! legalábbis én ezt is szoktam olvasgatni!!! csak annyit tudok mondani,hogy hajrá!