Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 3436
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Bettiepage
Aktív fórumos
Aktív fórumos
90 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#49934 Üzenet linkje2007-12-26 21:35:31 

jó. én viszek recinát. szigorúan sprite-tal.
amúgy most beszéltem simóval, és paralián is iszonyú hideg van. és nem ismeri leont.
mondom a dj a cocusban.
de a cocus nincs most nyitva.
jóóó, tudom. de leon ott dj. tudod ki õ?
nem nem ismerem leont.

szóval christee én megkérdeztem.icon_smile.gif

még valakinek valakit kérdezzek?
remélem nem néz majd hülyének, hogy minden héten másik albán pasi után érdeklõdöm...
vagy mikor kimegyek paráliára, már a buszmegállóban felvonultat nekem különbözõ pasikat

# 3437
Vici
Aktív fórumos
Aktív fórumos
78 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#49935 Üzenet linkje2007-12-26 21:41:01 

ááá... miért olyanba lesz szerelmes az ember aki ilyen messze él (azt hiszem 1215km)!!! csajok szerintem menjünk ki nyáron,bérelünk egy lakást,dolgozunk ,minden éjszaka Cocus és ha tetszik kint maradunk!!! icon_biggrin.gif na mit szóltok??
# 3438
Vici
Aktív fórumos
Aktív fórumos
78 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#49936 Üzenet linkje2007-12-26 21:49:39 

háááát Bettiepage... nagy a kísértés,hogy írjam a nevet!!! na jó írom mert ugyse bírom ki....icon_sad.gif a telómba ezt írta : Antrea, a képeslapomra: Ardian!!! õ is mindig ott van Cocusba! ha megkérdezed azt nagyon megköszönném!!! icon_biggrin.gif
# 3439
Christee
Törzstag
Törzstag
502 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#49937 Üzenet linkje2007-12-26 22:00:15 

Húúúú Lányok icon_exclaim.gif !!!Megy a nyomozás! icon_exclaim.gif !!!Bettiepage meg majd válogathat a buszmegállóban icon_lol.gif !!!Szanaszét röhögtem magam,ezt köszönöm Bettiepage icon_mrgreen.gif !!!Lehet én is feláldozom az álmaimat,és kimegyek dolgozni.Ki tudja,lehet ott jobban megtalálnám a helyem mint itthon.Csak hát nem értek semmihez,az éneklésen és a táncoláson kívül icon_redface.gif .Hadjam ott a színházat és az együttest icon_question.gif ?végül is pénzem még nincs belöle,a munkámat amit meg csinálok,úgysem szeretem.Mi veszíteni valóm van!! icon_question.gif !Ezek szerint még nem írt Vici?? icon_question.gif Na ha megyünk akkor én is betolok egy Baklavát az is biztos.Lassan kezdhetünk egyeztetni!! icon_exclaim.gif !Várom. icon_razz.gif
# 3440
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Snake
Aktív fórumos
Aktív fórumos
79 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#49939 Üzenet linkje2007-12-26 22:06:06 

Christee te énekelsz???
# 3441
Vici
Aktív fórumos
Aktív fórumos
78 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#49940 Üzenet linkje2007-12-26 22:07:03 

elõszõr csak egy nyárra megyünk,addig függõben hagyjuk a dolgokat...ha lehet icon_biggrin.gif
amúgy nem írt még... de általában akkor beszélünk ha a haverjai is ott vannak mert ha nem ért vmi akkor átadja a telefont!!! a legrosszabb az,hogy eszembe jutott ma minden apró emlék mert vele álmodtam éjszaka!!!

# 3442
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#49942 Üzenet linkje2007-12-26 22:51:41 

Christee nagyszerû ötlet ez a buleee icon_biggrin.gif
Kinn nem tudnál táncolni?? Saloniki nincs olyan messze ott biztos több a lehetõség...

Tényleg lassan elkezdhetnénk idõpontot egyeztetni. Gondolom még egy kettõnknek tartani fog a v.idõszak jan.végéig..nekem legalábbis jan. 18-ig...

Vörös olyan szívbemarkolóan fogalmaztad meg a gondolataidat amikor a tengerrõl, meg a 30fokról írtál, hogy enyhe depresszív hangulat uralkodik most rajtam icon_cry.gif icon_redface.gif

# 3443
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#49943 Üzenet linkje2007-12-26 22:56:35 

JAh, még Christee-tõl azt szerettem volna kérdezni, hogy a barátnõiddel voltál Paralian? Csak azért, mert ugye õk nem írnak ide..vagy õket nem fogta meg annyira a dolog icon_question.gif icon_exclaim.gif
# 3444
Vörös
Aktív fórumos
Aktív fórumos
177 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#49944 Üzenet linkje2007-12-26 23:49:04 

jaj Estella nem akartalak ilyen hangulatba keverni...de sajna ez van, ma én is sokat jártam Parálián gondolatban...engem is odaköt sok emlék, sok érzés
# 3445
Vörös
Aktív fórumos
Aktív fórumos
177 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#49945 Üzenet linkje2007-12-26 23:51:10 

Christee lehet h nem kell feladnod az álmaidat, mert lehet h már mások az álmaid, csak még nem láttad be...
# 3446
Bettiepage
Aktív fórumos
Aktív fórumos
90 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#49955 Üzenet linkje2007-12-27 11:51:35 

vici, mi megyünk dolgozni, remálhetõleg egész nárra. vörös étteremben, én meg ékszerboltban. bérelünk lakást, 200 eurp egy hónapra, csak kell kaució asszem két hónapra. annyit össze lehet szedni nyárig simán. gyertek ti is dolgozni. ha meg nem jön össze, akkor meg bármikor haza lehet jönni, busz minden héten van kettõ. szóval mi megpróbáljuk, ha nem jön össze, én megyek tovûbb izraelbe, ha összejön, akkor meg maradunk ameddig a szezon tart. bár munkát ott mindig találni. konyhán, étteremben, boltban, panzióban.
# 3447
Christee
Törzstag
Törzstag
502 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#49958 Üzenet linkje2007-12-27 14:17:44 

Snake!Igen énekelek,egy R&B,pop együttesben!4 en vagyunk!2 fiú és 2 lány!De még nincs nagy hírünk!
Jaj Vici!Multkor én is Leonnal álmodtam,és ráadásul azt hogy itt volt nálam otthon icon_biggrin.gif Szar volt felébredni!!! icon_cry.gif
Estella:az a baj hogy én csak funky- hip hop(ilyen csoportos táncot modern táncokat csináltam),de már az alakom sem olyan jó a tánchoz,mert mostanában csak énekelek!Szóval nem tudom milyen lehetõségek lennének!Más:Hát érdekes,mert 2 barátnõm szintén bepasizott kinnt,és az egyik lány tavaly is volt görögbe meg most is,de egyik sem olyan megátalkodott mint én.A 4.barátnõm meg be sem pasizott,ami nem lenne gond....de csak én lettem fanatikus,igaz mindegyik lány tervezi a görög nyarat!! icon_exclaim.gif !Hát vörös-én annyit tudok hogy gyerek korom óta tisztában voltam vele hogy mit akarok csinálni,de az ember változik!Néha át kell gondolni az egész életünket!! icon_exclaim.gif
Egyébként ez a lakás mekkora?? icon_question.gif Hány szoba,vagy hány négyzetméter?? icon_question.gif ?Ezt tudjátok???Mert árban nem gáz! icon_exclaim.gif

# 3448
Snake
Aktív fórumos
Aktív fórumos
79 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#49961 Üzenet linkje2007-12-27 14:41:28 

Szia Christee!Bocsi hogy érdeklödtem csak megakadt a szemem az éneklésen.Szerintem egy jó torok bárhol eladja magát.Hangszeres zenészböl nagyon sok van de az jó énekesek száma nagyon kevés.Próbáld meg kint ha ez a terved.Kérd meg a lányokat biztos szereztek valami munkát amit megtudsz csinálni bármit.Közben gyakorolj ismerkedj akár csinálhatsz demot is.Nem lehetetlen.De ha komolyan gondolod és kint leszel én szivesen segitek ha akarod.Remélem nem zavartalak. snake
# 3449
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#49962 Üzenet linkje2007-12-27 14:44:04 

A téma címe Paralia!
# 3450
Bettiepage
Aktív fórumos
Aktív fórumos
90 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#49963 Üzenet linkje2007-12-27 14:48:18 

most innen nem tudok konkrét dolgokat mondani, paralián van néhány magyar ismerõs, õk tudnak intézkedni lakás ügyben. innen pestrõl azért nehezebb. akik csak a szezonban dolgoznak kint, már áprilisban kimennek. paraliára lehet menni busszal a grand tours-sal és az apollon travellel , csak buszjeggyel. ezt azt hiszem egész nyáron fel lehet használni.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 229 230 231 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu