én néztem az apollon travelt, és ugyanannyiba került minden, mint tavaly, és még mindig van first minute kedvezmény, vagyis ha ápr.10-ig vagy 15 -ig? befizetjük, akkor kedvezményes. a katalógusban ott van, hogy hány százalék.
A tavalyi (2007-es) katalógus szerint ápr.14-ig kell a 40%-ot befizetni.
A first minute árak a katalógus áraihoz képest kb. 20% kedvezményt jelent. Ahol nincs feltüntetve a first minute ár, ott az elõfoglalási kedvezmény egységesen 10% .
A törzsutasok a first minute árak mellett további 5% kedvezményt kapnak.
Eddig mi még nem utaztunk az Apollonnal, idén viszont elég esélyes, de csak akkor ha first minute árral tudunk menni, mert egyébként elég drága.
Én azért hüledezek az árakon, mert egy 6ágyas apartmanba legelõször 45.000ezerért mehettünk 4-en pár éve, tavaly ez már 55.000 Ft lett volna, és idén meg gondolom még több.
Én szerintem júni elött bizti nem tudok semmit befizetni ,hacsak valami váratlan dolog nem jön .Azt nem értem,hogy az miért van,hogy egyes utazási irodák egyáltalán nem foglalkoznak Paraliával.Pl.az amivel Sartin voltam,azok ilyenek.
Itt van nálam az Apollonnak a 2006, 2007 és egyenlõre csak virtuális formában a 2008-as árlistája. Én sajnos nem kis áremlekedést vettem észre az évek múlásával az árak között.
Csak, hogy Ti is egyben lássátok a szívfájdalmam: 3 apartaman first minute árait mutatom be 2006-tól 2008-ig.
Az F.turnus árait hasonlítottam össze.
Igazából nekem az a bajom, hogy a fõsuli alatt, nem kapok semmivel több pénzt 2006 óta, sõt azóta a buszjegy árak is 2*lettek, tehát még nehezebb spórolni.
Szóval szegény kisdiákok Az évek múlásával nemhogy könnyebb lenne elõteremteni a nyaralás árát, hanem 1re nehezebb
Hát igen Estella! Bár én már nem vagyok diák,de pénzem sajna nekem sincs több
És én még reménykedtem,hogy 1 hét helyett 2 hetet tölthetek Paralián,és hogy egyedül egy szoba,hogy Leon is ott aludhasson,de lehet annyi sem jön össze mint tavaly!!!
Sziasztok!!Lenne egy kérdésem remélem tudtok segíteni!!18 éves vagyok és június végén mennénk barátokkal Paraliára!Azt szeretném kérdezni,hogy kb mennyi költõpénz kell?Mit érdemes kivinni?Fakultativ programokra nem szeretnénk menni!!Elõre is köszönöm
Sziasztok
szerintem úgy számoljatok, hogy a kaja elég drága, a zöldség-gyümölcs annyira nem. mi vittünk magunkkal kaját, és ebédre azt ettük, amúgy szerintem fejenként olyan 30-40 000 ft. nekünk több volt, amit vittünk, de azért, mert mentünk szalonikibe is, ott is kellett a szállásra.nem tudom, mások mit mondanak, ez sok vagy kevés a 40 000 ft.