Tiszta szívbõl gratulálok az esküvõhöz, sok-sok boldogságot kívánok nektek .
Mi július elején indulunk, ha jól emlékszem, 4-én, de most, így késõ este nem vagyok benne biztos .
Tényleg nagynehezen ugyan, de sikerült minden Toroniról készült képet megnéznem, úgyhogy már tûkön ülök, hogy én is bejárhassam azokat a tájakat, partokat, amiket láttam .
Amúgy, felkészülve arra az esetre, ha nem jutunk messzire, felkészítettünk mindenkit, hogy nagy ajándékra idén ne számítsanak ...
Teljesen egyetértek... Mikor elõször voltunk Nei-ben, nem éreztük olyan jól magunkat, mint mikor másodszor voltunk. Akkor már tudtuk, mire számítsunk, tudtuk, mi hol van, így, bár lehet, ez a mi hibánk, sokkal felszabadultabbak és felkészültebbek voltunk . Szerintem nagyon jó dolog, hogy ennyit segítenek a többiek, csak jól jöhetnek az infók
Köszi a jókívánságot! Elhiszem,hogy már nagyon várod az indulást. Majd csak telik az idõ gyorsan. Az a baj, hogy az ember egész évben arra a 8-10 napra vár amit abban a meseszép országban tölt, de az az idõ olyan gyorsan eltelik! Mire hozzászokik az ember a nyugihoz, a görög mentalitáshoz és a semmittevéshez, már indulhat is haza.
Bizony ez nagyon igaz... mikor elõször jártunk Görögországban, nekem nagyon furcsa volt, hogy délután sok bolt zárva van, a part is szinte üres, az élet viszont este kezdõdik, és akkor majdnem reggelig tart . Élvezetes az itthoni rohanás után este nem arra gondolni, hogy közel tíz óra, indulni kell haza, mert holnap munka, korán kelünk... Kár, hogy nem oda születtünk, báár, lehet, ha megadatott volna, akkor most nem élveznénk ennyire .
Az idõ elég gyorsan múlik, hamarosan lehet készülõdni, beszerezni a napozós cuccokat, miegymást... Csak indulnánk már .
Mivel egyik nevemmel sem tudtam belépni, így egy harmadikkal regisztráltam. Azért voltam külön az oldalakon, mert a fórumot elõbb találtam, így regisztráltam. Mikor a hellasz oldalára regeltem, már azt írta, hogy foglalt a nevem, így egy másikat ellett megadnom. Remélem ezzel nem lesz bajod... köszönöm.
Mi Neos Marmarasba mentünk busszal és az tavaly 90 cent volt.Sarti még talán közelebb van mint Marmaras. Tehát nem egy drága dolog. Csak a menetrendre nem igazán lehet hagyatkozni mert az is lehet, hogy negyed órával hamarabb de az is lehet, hogy csak fél órával késõbb jön a busz. Ja! És le kell inteni.
tavaly agusztus végén voltunk Toroniben. A busz Sartiba 2.50 Euro volt 1fõ-re 1 útra. Az út kb 25-30 perc, a busz az jön valamikor, ha sokat vagytok a parton elõbb utóbb megtanuljátok mikor van is ott a busz
Ha van még kérdésetek válaszolok ha tudok!
Mi szeptember közepén mennénk Toroniba, olastam itt, hogy robogót sajnos nem lehet bérelni helyben, viszont ahogy nézem a térképen Neos Marmaras közelebb lenne mint Sarti bérlésre, ott esetleg nem tudja valaki hogy lehet-e? Vagy arra nem megy a busz esetleg azért nem emlitettétek?
Köszi!