Az El Greco Nei Pori északi részén van. A tenger nem látható az erélyekrõl, mert takarja az elõtte lévõ ház sor. Oldalról és hátrafelé látható az Olimposz. Az "átlagos görög" apartmanról pedig olvashatsz az elõzõ hozzászólásokban Na jó, annyit jelent, hogy 2-3 ágy (stúdió) egy szekrény, hütõ, villanyrezsó, minimál konyhai felszerelés, annyi pohár, tányér, evõeszköz, ahány ágy. TV, légkondi térítés ellenében, zuhanytálcás fürdõszoba, wc-vel
Képeket itt találsz http://www.evitours.com a galerie fül alatt (Via El Greco)
A szerb kocsikázásról pedig itt olvashatsz: http://www.hellasz.hu/forum/viewtopic.php?t=21
Helló!
Az Assos fórumon olvastam,hogy a Kalliope apartman az Apollon utazási irodánál ugyan az az apartman, mint a Kalandozás Travelnél az Adamos studio. Szerintetek lehetséges ez? Kicsit elbizonytalanodtam a szállásunkat illetõleg.
Tudom, aki elõször megy, annak nem mindegy, én kisebb jelentõséget tulajdonítok a szállásnak.Fontos, hogy tiszta legyen. Tavaly 7 éjszakánk volt kint elõre lefoglalva, maradtunk még pár napot - este 9-kor még nem tudtuk / 8 fõ/ hogy apartmanban alszunk, vagy a tengerparton. De PORI-ban voltunk. És ez a lényeges! Az idei apartmanról sem tudok semmit. Nagyjából igaz az, hogy "görög" egy szállás - többnyire egyszerû, alig berendezett, gyakran alig felszerelt. Kivételek persze vannak. Napi átlagban 7-8 órát tartózkodsz benne, ha szûkebben is, akkor is azokkal, akikkel szívesen vagy együtt.
Már nagyon várom, hogy Nei Poriban szorongjunk a szálláson, õszintén mondom, azt se bánom, hogy a teraszról a parkot fogom látni, nem a tengert.
Miért is vagy bizonytalan ?
A képek alapján a két ház valóban azonos, de ez ne zavarjon. Amikor egy ház tulajdonost vált, akkor esetenként nevet is változtatnak. Ha jól emlékszem, akkor a Kalandozásoknak tavaly nem volt ez a ház a kínálatukba.
A Kalandozásoknál rossz kép van a katalógusban. Az Apollon Travelé a Kalliopé, és az az mellett lévõ ház az Adamos, és már tavaly is az õ kínálatukban volt.
A Kalandozásoknál rossz kép van a katalógusban. Az Apollon Travelé a Kalliopé, és az az mellett lévõ ház az Adamos, és már tavaly is az õ kínálatukban volt.
Szinte minden nap benézek, olvasgatok, és ha látom hogy olyan infóra van szüksége valakinek, amire esetleg más nem biztos hogy tudja a választ, akkor igyekszem segíteni, de nem nagyon szeretnék már belefolyni a dolgokba, mert élénken él még bennem néhány tavalyi megjegyzés, ami eléggé elbizonytalanított abban, hogy mennyire érdemes...
Bár azt hiszem, hogy az a sok, többségében kedves ember, akit ennek az oldalnak a segítségével már ismerõsként köszönthettem kint, megérte!
Szóval ha bárkinek, bármire szüksége van, itt vagyok, és OTT leszek!
Bea!
Én meg búsulok, hogy ez az év számunkra nélküled telik el. És Görögország nélkül.
Igazából olyan nincs ami mindenkinek jó, így ne vedd a dolgokat a lelkedre! Tavaly is, sõt az idén is nagyon sokan nagyon sok hasznos infot köszönhetnek neked, plusz kinti segítséget. Ez a lényeg!