De tényleg nem látom az avatarod alatt,hogy ti idén hová utaztok,akkor én is azt kérdezem mint Iloth: mentek idén görögbe?(Ágni írta ,hogy Zantén katasztrófális idõjárás volt a napokban)
Isten õriz,hogy kihagyjuk Görögországot ! Még a végén megharagszanak a Görög Istenek ránk,és az nem lenne jó
Csak egyszerûen nem tudjuk eldönteni hogy hová is mennyünk
Szóba került : Lefkáda ? Páros? Náxos? Észak-Görögország ? Rhodosz?
Olyan nehéz eldönteni !
Helyes,örülök hogy kitartasz Görögország mellett. Rhodoszon mint már írtad sokszor voltatok,hát akkó váltani kéne ami számotokra éppen a legszimpatikusabb.Fûûû, van annyi lehetõség,hogy ihaj... Én nem akarok tippet adni,bár tudnák egy párat...
Sziasztok!
Mi Zakynthosra készülünk június végén,szerintetek jó ötlet? Csakmert sok szép dolgot hallottunk már róla viszont néhány rossz dolgot is!
Szerintetek?
Szia Robihal ötletnek remek de hova gondolod, mivel, autóval, busszal, szórakozni, pihenni? A sziget gyönyörü,mi szept elején voltunk, akkor már nyugisabb, sok az angol olasz turista.Ha szeretsz buvárkodni ott a helyed,a viz tiszta,rengeteg szép öbül és part van. Motorral be lehet járni a szigetet. Kérdezz és probálunk válaszolni.Mi busszal mentünk, az Aelussal.
Xiaxtok Hellasz imádók ! Mi /8an/ Ide utazunk Julius 5tõl a Grand Tourssal: Laganas központjától kb1200m-re Agois Sostis-tengerpartjától 100m-re a Nikos apartmanba ! Valakinek tapasztalata innét ? Thx
Szia Goelro!
Keress rá az index fórumon vagy még a zante.gportal.hu-n találsz infókat az élménybeszámolókban.
Én csak ennyit tudok segíteni, Zakyntoszra mi is idén megyünk elõszõr csak mi az Ibéria apartmanba.
Üdv