Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 2506
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Cserrobi
Törzstag
Törzstag
2657 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57872 Üzenet linkje2008-04-23 13:43:54 

Bea!!!
Én direkt ezért vettem egy PNA-t,de most olvasgatom itt a fórumon hogy nem valami jó mert néha elnavigál.Nem részletes a térkép:(De szerintem azért menni fog a dolog meg még sajna van egy kis idõ az utazásig:(Jó nyaralást és jó munkát kívánok neked.Üdv

# 2507
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57884 Üzenet linkje2008-04-23 15:45:19 

cserrobi,

Javaslom, hogy ezt olvasd el. Szerintem ez az egyik legjobb leírás icon_smile.gif
http://www.utikalauz.hu/gorogorszag/index.html (Szekeres István - Stevie: Szerbián, Macedónián át Görögországba)

# 2508
Cserrobi
Törzstag
Törzstag
2657 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57886 Üzenet linkje2008-04-23 16:32:05 

BRobert!!!!
Olvastam már és szerintem is jó olvasmány.Szerinted legyen ez nálam meg a PNA és akkor térkép nem is kell.Vagy azért vegyek azt is????Ha egyszer már megteszem ezt az utat akkor már nem fogok tartani tõle.Horvátba már térkép nélkül is eltalálok.De Görögbe még csak busszal voltam,és az nem ugyanaz.

# 2509
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57896 Üzenet linkje2008-04-23 18:19:50 

Cserrobi!
Hidd el térkép nélkül sem fogsz eltévedni, minden nagyon jól ki van táblázva: Belgrád, Nis, Thesszaloniki, Athén. Amikor Thesszaloniki után véget ér a kétsávos pálya és meglátod balkézrõl Platamonas várát kezdheted nézni a Nei Pori táblát. Benn a faluban a templom környékén megleled az irodát és Beát. Minket tavaly a másik irodához irányítottak amit nem is találtunk meg, de telefonon elértük Beát aki nagyon hamar megérkezett egy keróval. Mosolygós szõke leányzó keróval: Neiben csak õ lehet! icon_lol.gif icon_lol.gif
Egyébként a túrórudi nagyon jól elvan a hûtõtáskában, nem lesz semmi baja. Mivel én az idén nem tudok menni ha valaki vállal Hajdú-Biharból eféle fuvart nagyon lekötelezne. icon_exclaim.gif
Bea!
Én nem aggódnék a diétádért. Amint láttam van annyi futkosni valód, hogy nem tudunk neked annyi rudit vinni, hogy ez gondot okozhatna. icon_wink.gif

# 2510
Yvett
Aktív fórumos
Aktív fórumos
130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57924 Üzenet linkje2008-04-23 20:43:43 

Szia Bea!

Mi is a Dias Zeusszal megyünk, de úgy emlékszem azt mondták, hogy Paralian van az idegenvezetõ és ott kell jelentkezni. Ez akkor most hogy van? Fentiek alapján én már most látom, hogy mi TÉGED szeretnénk. Te szervezed a Skiathoszi hajókirándulást is?

Ez a túró rudi téma jó, hogy felvetõdött. Pici lányom is imádja, úgyhogy akkor mi is viszünk, hogy jusson neked is icon_smile.gif Neked a Pöttyös az igazi? Mert nálunk most a milka rudi megy nagyon.

Üdv
Yvett

# 2511
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57951 Üzenet linkje2008-04-23 23:43:37 

cserrobi,

Szerintem PNA nem is fontos. Az útleírás és egy jó térkép bõven megteszi icon_smile.gif De egyet érek Rebekával is, szerintem se lehe eltévedni....bár van akinek már sikerült icon_smile.gif Mindig menj délnek és a tenger a bal oldaladon legyen icon_smile.gif A határ után az "Athén" és az "Athén, Katerini" táblát figyeld, az lesz a jó irány. A Platamoni vár egy nagyon jó irányjelzõ, mert onnan már csak kb 8-9 km Nei Pori. Ha azt látod, akkor már könnyû odatalálni icon_smile.gif

# 2512
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57953 Üzenet linkje2008-04-24 00:20:25 

Rebeka!
Kint már én sem aggódok a diétámért, mert szaladnak lefelé a kilók, de addig is jó lenne beleférni a ruhákba, mert különben nem leszek mosolygós icon_smile.gif (bár errõl úgysem tudok leszokni)
Egyébként el sem hiszem, hogy nem jöttök az idén! Tényleg sajnálom! Na de majd Katusékkal (és egyébként is) megemlékezünk a tavalyi nyárról!

Yvett!
Ha a DiasZeus Travellal jöttök Nei Poriba, akkor a világért se keressétek az idegenvezetõt Paralián! Nem is tudom ki mondhatott nektek ilyesmit. Engem kell majd keresni az EVI TOURS irodában (Zeus partner), természetesen Nei Poriban.Ott szolgálok és védek éjjel-nappal icon_smile.gif Bizony, sok más mellett a skiathosi út is hozzám tartozik.
Túró Rudi ügyben pedig hasonlítok Gombóc Artúrra, szóval lehet Milka, Danone, Pöttyös, lehet étcsokis, tejcsokis, fehércsokis, kókuszos, gyümölcsös...

# 2513
Cserrobi
Törzstag
Törzstag
2657 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57956 Üzenet linkje2008-04-24 06:00:39 

Rebeka és BRobert!!!

Remélem igazatok lessz és nem fogok eltévedni.Nagyon várom már a nyaralást,de gondolom ti is.Azt nagyon sajnálom hogy Rebeka ti vagy te nem mentek nyaralni:(Nei Poriról mindenki ódákat zeng.Nagyon kiváncsi vagyok már rá.Soha nem megyek nyaralni ugyanoda ahol már egyszer voltam ,de lehet hogy most megtörik ez a szokásom is:)......

# 2514
Cserrobi
Törzstag
Törzstag
2657 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57957 Üzenet linkje2008-04-24 06:03:43 

Bea!!!

Lehet hogy buta a kérdés de meddig kell odaérni Nei Poriba???Úgy tervezem akkor az indulást.:)Szerinted hány óra az út kocsival?Sokat kérdezek egyszerre és ezért bocsika......

# 2515
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57962 Üzenet linkje2008-04-24 07:06:47 

cserrobi,

bár a Beától kérdezted, de remélem nem gond, ha én (is) válaszolok icon_smile.gif
Reggel 9-ig kell elhagyni az elözõ turnusnak a szállást, ezután még takarítanak. Háza válogatja, hogy mennyi ideig tart, de ha nem akarsz sokat várni, akkor én javalom a 11.00 körüli érekezést.
Több befolyásoló tényezõ van az út idejét illetõen. A sebbességhatárok betartása, a nappali, vagy éjszakai vezetés, a belgrádi csúcsforgalom, határokon lévõ forgalom, a vámosok kedve, a pihenõk hossza és a nem tervezett eltévedés icon_smile.gif
Ha délután-este indulsz, akkor elkerülheted a belgrádi csúcsot és a hosszú sorokat a határon, úgy kb. 12-14 óra az út. A nappali vezetés (hajnali indulással) kb. 2-3 órával lehet több.

# 2516
Cserrobi
Törzstag
Törzstag
2657 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57966 Üzenet linkje2008-04-24 07:28:05 

BRobert!!
Köszi a választ,akkor kb 01,00-kor indulok az szerintem jó.De arra voltam kiváncsi hogy ott hány óráig várnak rám.Ha netán elkeverednékicon_smile.gif.és nem érek oda idõben.

# 2517
Kata5
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57968 Üzenet linkje2008-04-24 07:39:54 

Sziasztok

Július elsején érkezünk a kislányommal Nei Poriba. Még nem voltunk itt, de azt hallottam hogy nagyon szép hely.
Az érdekelne engem, hogy kalózhajós kirándulás van-e, mert az nekünk nagyon bejött Parálián.

# 2518
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57969 Üzenet linkje2008-04-24 07:51:42 

cserrobi írta:
BRobert!!
Köszi a választ,akkor kb 01,00-kor indulok az szerintem jó.De arra voltam kiváncsi hogy ott hány óráig várnak rám.Ha netán elkeverednékicon_smile.gif.és nem érek oda idõben.

Na erre nem tudom a választ...még icon_confused.gif
De szerintem, ha megvan a foglalásod, akkor akár késõ délután, este is érkezhetsz.
Viszont nem árt, ha elkéred a kinti iroda (vagy a Bea számát) és jelzed, hogy eltévedtél, ezért késõbb érkezel icon_smile.gif

# 2519
Cserrobi
Törzstag
Törzstag
2657 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57995 Üzenet linkje2008-04-24 12:58:08 

Köszi a jótanácsokat:)
# 2520
Yvett
Aktív fórumos
Aktív fórumos
130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58000 Üzenet linkje2008-04-24 13:22:13  Válasz a #57953. hsz-ra Előzmény #57953

Bea!

Még szerencse, hogy van túró rudiból is ennyi féle icon_biggrin.gif

Az igaz, hogy a Diasnak a Sotiris apartmanban csak egy db két hálós, nappalis apartmanja van? És az az amelyikbõl jó a kilátás?

Tavaly Zantén megengedte az idegenvezetõ, hogy a tekinézõ hajós túrára úgy menjünk, hogy követtük a buszt robogóval, és mikor a hajókázásból kikötöttünk, mi mentünk amerre akartunk. Ez megoldható nálad is? És eligazítasz majd minket, hogy Meteorákhoz, Olymposra merre induljunk?

Üdv
Yvett

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 167 168 169 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu