Sziasztok!
Agusztusban megyünk Paraliara 3an haverok... Ha esetleg lenne valaki vagy valakik és itt nõkre gondolunk szivesen bevennénk a csapatba. Tudom kagylokat hülyeség vinni a tengerpartra viszont ha csajjal megy az ember akkor a csajozás is jobban. Örök szabály..Várom a jelentkezõket.
Sziasztok!
Na látom van jelentkezõ) Mi 5.én már ott leszünk és a parton heverjük ki a buszozás fáradalmait. Ha addig nem szerzek fapadost:) Persze hogy jobban megy ha párosával megyünk még többen megyünk haza:)) Tömegvonzás elmélet...Egyébként nem tudom miért van ez...Na akit komolyan érdekelne a dolog az vegyen fel msnen pifta1@gmail.com Kor nem számit mondjuk azért 16-35 között de tényleg nem ez a lényeg..
Ja mi 23 évesek vagyunk már voltunk együtt Spanyolba ahol hasonlóan jol sült el a dolog...Ne gondoljatok rosszra
Sziasztok Paralia-funok!
Én pár napja értem haza Paráliáról!
Naggyon sokat fejlõdött tavaly óta úgy hogy aki visszatérõ vendég az fog pillázni! Fõleg a Cocus környékén!
Éledezett már a nép! pedig 13 fok volt és szakadó esõ! Szívem szerint bundás csizmában nyomultam volna a tengerparton:)
9-én költözöm ki! Ha valakinek lesz kérdése annak próbálok segíteni!
Legyetek jók és jó nyaralást mindnekinek!
05.09-én kiköltözöm egy kis idõre és remélem egy darabig nem is kell hazajönnöm!
A szezont Paralián nyomom végig vagy ékszerüzletben vagy egy souvenir shopban a Tuttoban-biztosan tudjátok melyik az ! Még nem döntöttem el véglegesen hogy melyiket fogom választani! Még van 2 hetem! Már alig várom hogy mehessek! Október végéig maradok elméletileg, de nov.15-tõl már ajánlottak nekem állást Thesszalonikiben! Remélem elvállalhatom-addig viszont meg kellene tanulnom gagyogni görögül!
Sajnos képeket nem nagyon tudok nektek küldeni mert a java az az apartmen terszán készült erõteljes sangria és metaxa mámorban az meg nem hiszem hogy érdekelne benneteket:P
A Cocus mellett szerintem épül egy másik disco aztán lehet nagyot tévedek!
A fõ utcán pedig egy csomó helyet újítanak fel ! Nagy volt a smozgolódás mikor kint voltam! De persze ugye még csak fõleg görögök- apartmantulajok,éttermesek!
De mindenki nagyon kedves volt velünk és segítõkész ! Az üzletek 70%a is nyitva volt már !
Ezen a hétvégén lesz náluk a Húsvét -utána meg beindul a nagybetûs szezon-persze ha az idõjárás is engedi!
Én már kétszer voltam Parálián, nagyon bejön, idén is megyek júliusban. Minden alkalommal 2 fakultativ programot néztem meg. Idénre jut a kalózhajó és a görög est. Árakról kérdezel: én még uj vagyok a hellasz.hu-n nem is olvasgattam a fórumot sem , de biztos már irtak páran árakat. Ennek ellenére leirom a személyes tapasztalataimat.
gyros: 1,5 - 2 euro.
amstel 0,5 liter: 1,1 euro.
ouzo 2 liter : 9 euro.
Ezek a legolcsobb helyek, és ezek tették ki a fogyasztási cikkeink nagy részét.
Ezenkivül amit tudok ajánlani : vigyél magaddal és ne ott vegyél: wc papír, papírzsepi, tejtermékek.
Amit ott is kapsz és nem sokkal drágább mint itthon: ásványvíz, és egyéb noname sör ami 0,33 euro.
Az egyik legjobb progi az Olümposz túra.
Ha busszal mész a buszosok 1 euroért adnak egy noname sört.
Hát ennyi dióhéjban, ha még érdekel valami irj.
üdv Attila